ГЕРБ: За три години МС се превърна в кръжок за политика за начинаещи

Дончев: Време е да има титулярно правителство с ясна отговорност
121

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според Томислав Дончев от ГЕРБ изборите са предизвикателство и възможност.

"След три години политическо безвремие, след три години без цел и посока, за три години МС се беше превърнал в кръжок, курс по политика за начинаещи и е време България да има нормално, титулярно, грамотно, подготвено правителство с ясна политическа подкрепа и дори с ясни политически фигури, ясни и добре известни, а не същества от сенките, което да поеме управлението на страната“, коментира той.

"На въпроса с кого бихме имали възможности и желание да управляваме, ще отговорим след изборите, когато имаме ясна задача която българите са ни дали в зависимост от това от това кой и с каква сила е попаднал в НС", добави Дончев.

Още по темата
Според Георг Георгиев няма как няколко човека на фона на цялата институция Народно събрание да въртят на пръста си страната, институциите и всички които живеем тук.

"Това беше кампания, предизвикана от нестихващо желание на колегите да узурпират цялата власт в държавата", коментира той. Георгиев коментира, че изборите няма да се правят от служебния премиер и министри или чиновник, а от българите.

"ГЕРБ няма да разчита само на направеното добро през последните месеци, а и на 12-годишно добро име и репутация, политика в която ние сме инвестирали и заради това сега с достойнство да се явим на изборите", добави той.

Тома Биков коментира, че ГЕРБ може да предложи възможност българската политика, икономика и общество да се върнат към нормалността.

"Няма как да сме нормална европейска държава, докато прилагаме ненормални идеи с неадекватни средства", отговори той на въпроса дали може да има управление с ПП-ДБ след изборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от Русия
Евродепутати се опасяват от руска намеса в изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
а напредналите се превърнаха в мафиоти!
10
2
 
10
 
! Отговори
Вижте си преди 3 седмици
Главчев и си замълчете.Служебного ви правителство даже не е и кръжок,а селска самодейност.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Братя Българи, нима ще позволим на този корумпиран Индивид и неговата Шайка отново да ни управлява! На изборите да ги изпратим там където отдавна им е мястото!
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Борисов и Пеевски са проклятието на България. Докато двамата мазни корумпирани шишковци са в политиката и ежедневно по медиите, ПРОМЯНА няма да има. Забравете.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пеевски и Борисов са олицетворение на мафиотизирането на властта.Зад тях са знайни и незнайни дейци на мафията,оплетени като паяжина навсякъде във властта-от селото до най-високото.Всички виждаме как някои са неземно богати,а не се занимават с частен бизнес,Божков каза как е давал пари и какво от това?Ние сме като Колумбия-правителство,прокуратура,следствие,съд и др.служби са в ръцете на мафията.Как ще се оправим?НИКАК,ако хората масово не излязат да гласуват срещу това зло,стегнало въжето.
6
8
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
Боко и Шиши ще продължат да пердашат ППДБ-тата и след изборите. Докато мърдат.
5
0
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
ако герб са почнали да говорят за читалищна работа, нещата са съвсем в ряката
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Майко , тия на снимката всички са за при бай Ставри
3
3
 
9
 
! Отговори
Ами няма лошо преди 3 седмици
Стига с оялите се гербаджии.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нали това бе целта на занятието под мотото: "Вятърът на промяната"? Не е от 3 години, а от 1989 г. насам.
1
3
 
10
 
! Отговори
И това го преди 3 седмици
Казват калинките на ГЕРБ.Видвхме ви 12 години.