Борисов няма да преговоря с Петков, Василев и Денков за ново управление

С ДПС се разговаряло нормално
Обновена: 28 апр 2024 16:07 | 28 апр 2024 13:45, Камелия Цветанова
292
Борисов няма да преговоря с Петков, Василев и Денков за ново управление
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че след изборите няма да преговаря за ново управление с Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков, но би приел за бъдещи партньори част от партиите в коалицията "Продължаваме промяната-Демократична България". Политическите си коментари Борисов направи в местността Рупите край Петрич, където се намира гора, засадена от активисти на ГЕРБ, под мотото "Да пуснем корени в България", предаде БНР.

След като засади акациево дърво, Борисов отговори на някои въпроси на медиите, като заяви, че народът ще посочи формулата на управление след изборите. Категорично изключи преговори с БСП, "Възраждане" и "Има такъв народ", но допусна коалиция с ПП.

Той намекна, че към момента разумно се държат само партньорите им от "Демократична България".

Движението за права и свободи е партията, с която се разговаря нормално, потвърди Борисов и припомни, че движението бе първото, което призна Република Македония и осъди войната в Украйна. Той не отговори категорично на въпроса дали ГЕРБ са готови за самостоятелно правителство.

Какво още каза лидерът на ГЕРБ вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още по темата: Бойко БорисовBulgaria ON AIR
Още от Избори 2022
Григорова отговори на Нинова за сглобката с ГЕРБ: Поредна манипулация
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 1 седмица
То понеже голяма файда ще има да се говори с Иванов и Атанасов ...
222
0
 
5
 
! Отговори
Бою е ПИЧ! преди 1 седмица
Ама да не ти е в държавата :D
221
1
 
6
 
! Отговори
българина преди 1 седмица
думите му са по леки и от въздуха, а хората ,които го избират искат още от същото
220
0
 
7
 
! Отговори
Борко Тъпото преди 1 седмица
Главанака гледа на бой, дано не дойде да ни набие скоро, че не гласуваме за него.
219
0
 
4
 
! Отговори
Колко станаха, преди 1 седмица
35 години преход, а светлинка в тунела няма. Тези спрете да ги споменавате. С комунисти капитализъм не се прави. Огледайте се за нещо ново, коренно различно. Има действително десни партии. Имаме поредния шанс да ги изритаме от политиката. Не го пропилявайте.
218
2
 
1
 
! Отговори
Климент преди 1 седмица
До 210.И като стана първа политическа сила,какво следва??? Пак коалиция с Тиквата.Благодарим,нека други спечелят!
217
1
 
0
 
! Отговори
Климбо преди 1 седмица
Мдааа...Наивниците( или не) от ПП ДБ пак го направиха фактор.
216
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Победата над ГЕБ ще е победа за България!! Да изхвърлим тази партия от 1-вото място! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
215
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борко я е втасал яката. Овъртел се е като пиле в калчища.
214
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борисов се държи много странно напоследък. Интересно ми е на какво се дължи това.
213
2
 
4
 
! Отговори
Баба Ванга преди 1 седмица
Има една емблематична среща на баба Ванга, която ще остане в историята. Срещата се случила в първите часове на прехода, когато гадателката на Берлускони влязла непоканена в дома на Ванга. Охраната се възпротивил, но Ванга се провикнала "Пуснете я! Жената идва с голямо тегло!". Гадателката на Берлускони влязла в стаята за врачуване и рекла на Ванга: "Кога ке случи края прехода, бабо Вангелия?", а Ванга помълчала, та отговорила: "Когато шофьора на бай Тошо падне!". Тогава никой не вярвал на думите
212
2
 
6
 
! Отговори
Опасен Борисов. преди 1 седмица
Борисов изглежда така, сякаш я е втасал яката. Не му завиждам. Кой знае в какви кофти далавери се е овъртел. Не, честно. Прилича ми на човек, който е фалирал на казино и дължи хиляди левове на много хора - говори, говори небивалици, само и само да закрепи положението, ама хората си чакат дълга. Просто при Борисов има нещо МНОГО, АМА МНОГО ГНИЛО. Стойте настрана. Просто съвет. Този може да гръмне като Цар Бомба скоро време...
211
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бойка калдаръм кадъна е в ступор, чуди се кой е боса, че да му налапа суджука. На където и да се врътне все натопорчени суджуци вижда, а не знае кой е най важния за папкане. Неволите на една употребена мутреса не са за всеки.
210
2
 
3
 
! Отговори
ШЕФА НА БЪЛГАРИЯ преди 1 седмица
Според мен ШЕФА НА БЪЛГАРИЯ (Делян Пеевски), искрено се вълнува от възможността да замени ГЕРБ с ПП. Това ще го направи двойно по-богат, защото ще вземе всичките денги на Тиквунчо.
209
5
 
1
 
! Отговори
Само неуспехи преди 1 седмица
КОАЛИЦИЯТА РОСЕНЕЦ (ДБ-ДПС) крои мазна шапка на Борисов. Той е жертвата, която трябва да представят пред народа, за да започнат да крадат необезпокоявано. Борисов приключи. Само стискайте палци да не го убият, тъй както Стамболов. Молете се за Борисов. Той е спасението на България. Вярвайте в него дори сляпо, защото дори в главата му да има само футболни мачове, по важно за него, винаги би му се искало да е България и той е доказал с годините, че наистина се опитва да го постигне. Неуспешно, но
208
2
 
4
 
! Отговори
Как мислите? преди 1 седмица
Учестено дишане и разтревожен поглед. Нормалните хора се държат така, когато ги гони тигър. В какви ли бакии се е забъркал мутрафона?
207
1
 
3
 
! Отговори
КТБ преди 1 седмица
Пеевски е скочил на врата на Борисов и му крои шапката. Борисов май не е толкова далновиден, колкото се преструва.
206
2
 
3
 
! Отговори
Много го е страх преди 1 седмица
Винаги е обграден с бодигардове от ГЕРБ, които да му крепят крехкото самочувствие. Кирчо и Кокорчо не са така. Кокорчо си ходи сам по улиците, Кирчо пък излиза сам пред медиите, в тези момчета няма страх - имат сърце и двамата.
205
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Путин го употреби с Южен Поток и сега Пеевски му се е качил на врата и му скроява капата. Този ще свърши като Цветан Василев - бежанец в Сърбия или Русия. Може и в Турция. Там го тачат. Тотално провалена политическа кариера. Наблюдаваме залеза на Бойко Борисов.
204
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Той - нищо. Само ПП-ДБ са най-голямото зло в държавата, с което той се бори. Само пропусна да спомене ФАКТА, че се бори рамо до рамо с ВЪЗРАЖДАНЕ и ИТН. Някои ще кажат, че е pycка подлогa.