Социалните медии са по-опасни от марихуаната, смята Майли

Певицата не иска да бъде модел за подражение
22
Социалните медии са по-опасни от марихуаната, смята Майли
Майли пуши марихуана на сцената в Амстердам. Снимка: Reuters, архив

Използването на социалните медии е по-опасно за здравето от пушенето на марихуана. Това заяви скандалната Майли Сайръс в интервю за американското издание Sunday Night.

21-годишната певица е известна с изцепките си, а където законът позволява се появява на обществени места, или направо на сцената, пушейки трева.

"Знаете ли от какво ни боли глава - от сърфирането в Google, от Instagram, от четене на коментари във Facebook", твърди Майли.

Тя е наясно, че си е създала образ на страстен привърженик на марихуаната, особено след като преди година се появи с цигара на MTV награди в Амстердам.

"Аз съм била възпитана по начин, по който никога не си мислех, че марихуаната е лошо", добави тя.

Сайръс допълни, че никога не е искала да бъде на пиедестал и да бъде модел за подражание на когото и да било. За нея важна била единствено свободата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Майли Сайръс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
5
 
! Отговори
младен преди 9 години
""Знаете ли от какво ни боли глава - от сърфирането в Google, от Instagram, от четене на коментари във Facebook", твърди Майли."За това е напълно права!!!
17
2
 
9
 
! Отговори
Калин преди 9 години
Всичко социално по принцип е вредно. Човек трябва сам да преценява кое е добро за него. Аз например не пия и не пуша, но не съм въздържател. Въздържат се тези на които им се пие и пуши но спазват "социална" норма. Аз понякога изпивам по едно и даже съм палил цигара, но знам че като го направя повече ще ме заболи глава и затова предпочитам "с удоволствие и мярка".
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 14е ок де, а кой налагаше модата? метъл, грънч, рейв ... скинари, пънк и т.н. модата на обличане и поведение се диктува от музиката. или ми казваш, че си слушал Red hot примерно, а си ходил с плетени обувки ?
15
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Социалните медии са по-опасни от марихуаната"...каза напушената Майли! Е, не се и съмняваме! Някой да е чул за надрусан или напушен, който да си признае, че това е лошо? Тях ако ги питаш наркотиците са по-полезни и от храната. Предишните поколения поне използваха тревата за вдъхновение, а тия (Майли, Бийбър и подобни недоразумения) дори и това не могат.
14
5
 
4
 
! Отговори
аделина преди 9 години
какво е "социални медии"? а "несоциални медии"? а "асоциални медии"? :/
13
5
 
12
 
! Отговори
Stamat преди 9 години
Pravilno!
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 5Не, за разлика от теб, много от нас не сме подражавали на никого. Харесвали сме изпълнители, да, но да подражаваме - не! Не бъркай подражаването с модата. Двете са твърде различни.
11
8
 
3
 
! Отговори
gost преди 9 години
мали ако вразва6 толкова да виси6 по цял ден в нета и да следи6 вси4ките им простотии да само 4е какво смислено пи6ат са6тото се отнася и за новинарите затова пове4ето хора не гледаме новини а само спорта и музикалните канали вси4ко това е пална пародия на простотии
10
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами гладейте си мумията лили и живейте в миналия век изостанали неандерталци
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяко време си има своята скандална певица.Някога това беше Мадона,допреди няколко години лейди Гага,но ако е добра певица остава и се помни.
8
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
""Знаете ли от какво ни боли глава - от сърфирането в Google, от Instagram, от четене на коментари във Facebook", твърди Майли."А мене ме боли глава да ти чета тъпите житейски проблеми, поредните ти изцепки някъде и *** ти размисли.
7
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е, опасни са, защото именно от тях разбрахме за съществуването на този *** на снимката и ку*венското му поведение на сценана и именно социалните медии ни пробутват тази лека женица за модел на подражание, заедно с оня червей Бийбър, оня травестит Гага и още цял куп оли*офрени.
6
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Социалните медии в комбинация с простакесата Майли са по-опасни от хероина. Лицемерие е да твърди, че не иска да е модел на подражание, след като цялото й сценично поведение цели да привлече внимание, а станеш ли известен, ти ставаш и модел за подражание, няма искам не искам, така че да не се прави на ударена.
5
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може да е всякаква,но мнението й за социалните мрежи е реално.Не може да живееш само в очакване на положителни коментари за поредното си селфи или да ходиш ,като зомбиран ,защото групата към ,която си проявил принадлежност повелява така.
4
10
 
10
 
! Отговори
ала бала преди 9 години
Бе откачихте ли бе? не че се интересувам от тази певица, но вие не сте ли били млади, не сте ли слушали някакъв стил музика? Не сте ли подражавали на изпълнителите? Те всички са били ангелчета ли ?
3
12
 
15
 
! Отговори
Реално преди 9 години
Реално погледнато на този *** от снимката не трябва да му се дава място за публични изяви...Вярвам има не-малко плиткоумни момиченца, които с кеф ще копират всичко, което прави това гнусно изчадие адово....
2
21
 
25
 
! Отговори
Погнусен преди 9 години
Защо продължавате да ни заливате с бумащина свързана с тоя пропаднал ***? Не сериозно, няма ли някоя по-нормална звезда в И-нет пространството??? БАСТА, до гуша ни дойде от това ***!!! Много поучително да марихуаната е полезна, след 3-4 години редовна употреба и ще бъдеш много здрав - с 3-4 вида тикове и напълно гладка мозъчна повърхност!!!
1
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пафкай моделче за подражание, екстра си. Бийберончето кара пиян, ти си пушкаш на сцената, не че е лошо, но клуб 27 май ще се запълни с по-бързи темпове от очакваното!