Ерос Рамацоти ще харчи ток като за последно у нас

Потреблението щяло да бъде повече от концертите на Red Hot и Джей Ло
15 яну 2015 12:08, Александър Попов
8
Ерос Рамацоти ще харчи ток като за последно у нас
Снимка: Reuters

Ерос Рамацоти изненада организаторите на концерта си в София с изискване за потребление на огромно количество ток.

Мярката се налага най-вече заради светлинното шоу и мощния звук, които ще зарадват всички фенове в “Арена Армеец” на 26 септември, съобщиха организаторите.

От столичната зала веднага коментираха, че подобни изисквания не са имали дори за концертите на световни звезди като Red Hot Chili Peppers и Дженифър Лопес, взети заедно.
 
Eros World Tour 2015 ще стартира на 12 септември в Римини, Италия, а българите ще бъдат сред, първите, които ще видят шоуто на италианската звезда по повод 30-годишния му юбилей на сцена.

Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на Eventim. Пропуските са в шест различни категории, а цените варират от 60 до 120 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Ерос Рамацоти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахах, смея се с глас. Големият певец? Да, голям е, 100 пъти по-добър от 99.9% от нашите изпълнители! Единствено Лили Иванова и Георги Христов изключвам! Заслужава си да се чуе на живо, благородно завиждам на тези, които ще го направят!
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ?"И аз не смятам да ходя, но едва ли е необходимо да занимавам останалите с намеренията си, та нещо ми убягва в поста ти ..."А ЗАЩО ме занимават с намеренията на Ерос Рамацоти? - значи смяташ за неправилно да занимаваш другите със себе си, но занимаването на другите с друг е нормално ли?
4
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТО ПЪК ГОЛЕМИЯТ ПЕВЕЦ!!!! ТА ЩЕ МУ ТРЯБВАТ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ВАТА УСИЛВАТЕЛИ ЧЕ ДА ГО ЧУЯТ КАК МРЪНКА.
3
8
 
11
 
! Отговори
? преди 9 години
Хайде пак нацупени хора, дето им е крив света ...Не оставам с впечатление, че концертът има задължителен характер.И аз не смятам да ходя, но едва ли е необходимо да занимавам останалите с намеренията си, та нещо ми убягва в поста ти ...Поне сложи нещо от типа на гадните комунисти, герберисти, националисти, ислямисти, световна конспирация и прочее хейтърски спам, който да осмисли/заработи проявената активност.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До xa !иамш право да си мислиш, каквото искаш, но както се казва: на вкус и цвет товарищи нет!
1
16
 
6
 
! Отговори
xa ! преди 9 години
От 60 до 120 лева ? И за какво ? За Ерос Рамацоти ? По-добре да ги вложа в неща,полезни за семейството.Този меланхолично-депресиращия си го гледам и в нета ако случайно ми потрябва след 30 години.Смях ! А и актуалността му беше преди 10 години по време на дуета с Тина Търнър.После пак надолу.