Съботен бис

Всички "обичат" Алисия, а Ози се готви за Ада
11
Съботен бис
Алисия и Емануела - любов лицемерна... Снимка: Булфото

Цяла седмица бременната Кейт Мидълтън "ходи" по нервите на медиите не само на Острова. И у нас някои телевизии се превъзнасят по кралската фамилия, сякаш Катрин не е херцогиня на Кеймбридж, а на Кърджали.

Така или иначе дългоочакваното второ кралско бебе вече се появи на бял свят. Някои бяха започнали да подозират, че херцогинята е излъгала кога ще ражда, макал никой да не се нае да каже за какво да го прави. Важното е да се шуми, а светът да тръпне. 

В родния шоубизнес на всички ни е ясно, че няма нищо кралско. Но пък си е попфолк отвсякъде. Няма как, сега се учим. А всъщност дали трябва да се учим от звездите на Запад?

Вижте само Майли Сайръс. Всяка седмица тя е в клюкарските рубрики. Тази седмица надмина и най-смелите очаквания и се представи пред фенове и последователи в страстна целувка с... прасе. Някои биха казали - свинска му работа, ама недейте - това е щатска звезда.

Всъщност Майли може и да е "копнала" идеята от родния фолкпевец Джордан, който преди година се появи на светско събитие с малко прасенце. За радост тогава нямаше целувки...

Боксовата круша тази седмица определено е Алисия. Припомняме, че миналата седмица колежката й Джина Стоева я упрекна, че е фаворизирана от продуцентите й. Нападките продължиха от Ивена, която също напусна "Ара Мюзик". И също посочи като причина налаганата като номер едно в компанията Алисия.

Виждайки, че е незабелязана в цялата истори се обади и Емануела. Родилата наскоро певица и тя недоволна, че отдавна няма песен. Тя обаче хитро не посочи с пръст Алисия, защото не се знае дали няма да се прегърнат пак след месец за малко PR.

И докато едни се борят за продуцентския кокал, някои медии решиха да успокоят родата на Райна. Защото според тях певицата била на път да остане стара мома след дългата й връзка с Коцето. Но притесненията били напразни. Райна готви нова ваканция в Доминика водена от пориви в сърцето. Там я чакал новият й любим - мулатът Райнер. Очаквало се и той да гостува в Сандански, все пак си трябват добри отношения с тъщата.

Рязко отскачаме отново до Щатите и да дадем за пример Лейди Гага. В меката на полуфабрикатите, рекордно затлъстелите хора и генно модифицираните храни тя насочи вниманието на феновете към кокошарника си, в който отглежда няколко носачки. И показа нагледно откъде похапва пресни яйца, с които обича да закусва. Слава Богу, българите още не сме стигнали американците и яйцата ни, са много по-добри от яйцата й.

Няма как да не завършим с още един положителен пример от шоубизнеса. Стана ясно, че Ози Озбърн е религиозен човек, който усеща Бог близо до себе си. Но за разлика от някои свои български колеги е наясно с живота си и не очаква милосърдие.

"Бог ми е голям приятел, но като се имат предвид някои от греховете, които съм извършил, и без това ще отида в ада", откровен е Ози.

За радост обаче, той не предвижда някакво турне из църквите, а готви прощална обиколка с Блек Сабат следващата година. Дано понамине и у нас...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А! Те са го написали преди мен! Остроумно написан материал, но как съвместихте Алисия и Ози в едно изречение, ум не ми ражда. И изобщо, хайде да не сравняваме нашите звезди с техните, защото имат малко общо помежду си. Напоследък стария Грънчаров каза, че щях да пее в Австралия с Пол Макартни и щях да падна от смях. Или пък някой актьор като се изцепи: "Колегата Роберт де Ниро". Вярно, че е на майтап, ама те и на майтап не трябва да се казват тия неща.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Саше, повече не слагай Ози и Алисия в 1 изречение, имай поне малко уважение!
1
1
 
10
 
! Отговори
набюдател преди 8 години
Статията е добра и наистина хората като им кажеш истината явно ги боли."Цяла седмица бременната Кейт Мидълтън "ходи" по нервите на медиите не само на Острова. И у нас някои телевизии се превъзнасят по кралската фамилия, сякаш Катрин не е херцогиня на Кеймбридж, а на Кърджали."Тук е абсолютно прав автора по надолу също