Съботен бис

Голи фолкпевици, кандидат-кметици и Джена Джеймисън
20 юни 2015 16:29, Александър Попов
75

Лили Клюкарката се бори с диалекта си. Снимка: Facebook

Започваме съботния обзор с една новаторка на светския фронт. Фамилията й не знаем, но тя си върви с прякорите Лили от Биг Брадър и Лили Клюкарката. Същата, която доскоро бе под крилото на Николета Лозанова в национален ефир и "радваше" зрителите с прекалено мекия си изказ. Лилито обаче е взела мерки и се е подложила на операция на езика, за да го раздвижи. В интервю пред "Шоу" тя признава, че все още ходи на артикулация и дикция, за да коригира диалектното си говорене. Докато бе в ефир ефект не забелязахме, но явно Бигбрадърова не се е отказала от тв кариера.

Бившата й шефка Николета пък прави отчаяни опити да загатва на публиката, че нещата с нейния Валери може и да се оправят. Според всякакви източници двамата са скъсали окончателно, но Лозанова не пропуска шанса за някое пиарче покрай разклатената си фамилия. Тази седмица тя поздрави Божинов за трансфера му в сръбския гранд "Партизан" с леко еротична снимка на голия Валери и нейната ръка върху гърдите му.

Еротиката остава на заден план при Джина Стоева. Тя зарадва своите последователи направо с нудистка снимка на плажа. Така де, скандалът с Алисия позаглъхна, а трябва да се поддържа вниманието. Можете да оцените извивките на Джина в нашата галерия.

Фолкпевицата Теди Александрова също залага на голи провокации, но обикновено на сцената. Като на последния концерт на "Пайнер" в НДК, когато късите й дънкови гащи се бяха впили "грозно, зловещо" в интимните й части. Теди явно няма никакви комплекси, защото по думите й я замесвали в скандали, защото била красива. Завист, братя и сестри! Разни жени пускали грозни слухове по неин адрес, тъй като злобеели. За своята сценична разкрепостеност, която няма как да бъде пример за феновете, Александрова се оправдава с годините си. Било нормално за 24-годишните. Със сигурност е така, ама хайде да не е в НДК и по телевизията...

Като ни е тръгнало с фолкпевици - да не се спираме. Но пък нахлуваме мощно в политиката и предстоящите избори. Боряна Пантелеева отново ще се кандидатира за кмет на град Левски. За тези, които не се сещат това е Бриана. А за тези, които не знаят нейни песни - спокойно, и ние не знаем. Тя Бриана си стана известна покрай любовния чат с волейболния треньор Мартин Стоев. През 2011 година пък също се кандидатира за кмет на града, но неуспешно. Сега певицата вече знае какво й куца в предизборния щаб.

Според наблюденията й най-големият бич в Левски е безработицата и бягството на младите от града. Те напускали родните места, заради липсата на забавления, но кандидат-кметицата е готова да им ги осигури. И като за начало на кампанията често пуска предизвикателни фотоси от басейни. Току-виж избирателите са набили спирачки и ще пуснат бюлетината за нея. Очакваме да видим и предизборните й плакати!

Като сме наблегнали на еротиката да отидем към нейното знаме - Джена Джеймисън. То си е направо порно, макар и с леко изтекъл срок на действие и в пенсия. Та бившата порноактриса и ревностна католичка Джена Джеймисън е на път да смени религията си и да приеме юдаизма. Жертвата е в името на любовта, заради нейното гадже евреин. През годините се видя, че католицизмът не я спря да си спечели званието Кралица на порното, да видим докъде ще я доведе юдаизмът. Дали пък няма да се развихри отново?

Други терзания са налегнали актьорите Дженифър Анистън и Джъстин Теру. Двойката, която се сгоди през 2012 година, отглежда кокошки, но не могат да измислят имена за всички, защото са много. Каква трагедия! Все пак две от тях носят техните имена и явно са най-личните в кокошарника. Стопанката продължава да се хвали, че благодарение на кокошките всеки ден с Джъстин си похапват домашни яйца по всяко време на деня. Ами само може да им завидим, защото ние ядем също яйца от свободни кокошки, ама колко да са свободни?

Завършваме с един музикален поздрав от 100 Кила и Цветелина Янева. Двамата направиха премиера на дуета си "4 червени луни", като целта на клипа е да осмеят модерните завимисимости. Подкрепяме, макар, че Цветелина Янева не ни се вижда най-добрия пример да ги осмива...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джинаааа, Джинаааа...
27
1
 
3
 
! Отговори
WTF преди 8 години
такава чутовна простотия е клипът ,че го спрях още преди първата минута
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
свлачища.....
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъс Цвета Янева как ли се чувства когато стане време да си изпълнява задълженията към приятеля/спонсора и той се изсипе върху нея с всичките си килограми.. Ама кво да прави момата ще търпи я нали и трябва издръжка,спонсорство за клипове и т.н.
24
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цветелина Янева осмива...пфахахахахаххахаКойто спи в *** при прасето има ли право да осмива.б*хти падението са тия наште "звезди"
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие сте една посредствена, непрофесионална селска медия :)
22
3
 
13
 
! Отговори
grsh7a преди 8 години
Обичам шопската салат мастика ледена да пия вълните морски да ме галят !!!
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
jenna jameson е 40, и нема толко железо по лицето! next pics!
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На кого му пука за тези ***.
19
0
 
8
 
! Отговори
gogo преди 8 години
Джена Джеймисън е САМО на 11 снимка.На снимка 10 е нещо друго.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всеки ден ще съв приената на кета
17
7
 
11
 
! Отговори
Ястреб Великия преди 8 години
Хей, не се заглеждайте в Джина, да не фърчат глави! Вече се реших и ще си я взема в харема!
16
1
 
23
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Кой би го поставил на Джина ? В шоколадовата фабрика ?!
15
0
 
10
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
Добре че са го баннали този глупав Ястреб! А ти си наистина много умен. Боже колко мъка има по този свят!
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 15 ЯстребчеНе, бе ***, точно това исках- да си копираш поста и ти се върза. Защото някои не вярват каква простотия си написал- "гей-лесбиец". Това е все едно да кажеш, че има мъжка кобила. Разбра ли сега колко си ***? Муахааххахахаахаха....
13
4
 
8
 
! Отговори
Ястреб Великия преди 8 години
Ах Джина Джина ... шляп шляп!!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахахаха...тъпия Ястреб го баннаха и сега не знае как да преодолее бан-ът на този сайт...ахахахахаахахахаха.... не е лесно да си ***!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименАми написал си до 10, та за това.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
13, Пич, като не знаеш за какво говорим що се обаждаш, бе? Ястреба каза, че бил гей-лецбиец преди малко, но го изтриха. Хората тук ще ти потвърдят и аз сега затова го питам може ли да е толкова ***.
9
11
 
3
 
! Отговори
ПОДУЕНЕЦ преди 8 години
ДЖИНА Е ОТ ЛЕВСКИ, ЗА ТОВА Е ТОЛКОВА ХУБАВА!