От другата страна: В метрото

8 часа под земята. Може изобщо да не видиш светлина
12 мар 2010 10:15, Екип на Dnes.bg
74

 

8 часа под земята. Може изобщо да не видиш светлина. Вижте как изглежда денят на водача на метро.

В пет поредни дни Dnes.bg показва отвътре пет професии и нещата, за които не подозираме в тях.

Пожарникари вече разказаха как спиш, след като си видял дете да умира в огъня.

Още по темата

Пилот обясни колко е страшна бурята и кое е най-тежкото, което може да се случи горе, на няколко хиляди метра над земята.

Ватман разкри онази част от работата му, която не забелязваме, докато се возим на трамвай, и която го прави доволен.

Трима души от „чистотата“ разказаха какво са искали, пък какво станало и как се променя отношението ти към хората, когато се занимаваш с боклуците им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
li4i преди 11 години
страхотно
62
0
 
0
 
! Отговори
Simbad преди 12 години
А какво се получи като мина от другата страна???Продаде интересите,възгледите и принципите на тази професия.Такива ли бяха твоите колеги в БДЖ на това ниво което си и ти.Професията е мъжка - така е ,за това ли се отказа да я практикуваш?
61
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 13 години
ДО ЛОШ:Говоря за преди доста време!
60
0
 
0
 
! Отговори
лош преди 14 години
лъжеш 64 човека не вози хора той е началник
59
1
 
5
 
! Отговори
.. преди 14 години
Добър репортаж, поздравления, днес.бг! Човекът е позитивен и наистина е открил това което иска да прави в живота. А за тръгването и спирането - мисля че само старите мотриси придръпват по-рязко - при тях няма плавен контрол на спирачката или газта. Вместо АЕЦ-Белене, можехме да направим метро не с руски, а с немски мотриси, и то не само в София, а и в Пловдив и Варна. Дано завбъдеще да не търсим най-евтиното решение, а да имаме предвид и комфорта на пътуващите.
58
1
 
4
 
! Отговори
Някой преди 14 години
За теб и хора, като теб можем само да кажем едно БРАВО ! Справяте се перфектно. Продължавайте в същия дух. Факта, че метрото ни е едно от най-чистите в Европа и света се дължи именно на вас.
57
0
 
3
 
! Отговори
Някой преди 14 години
Понеже видях коментар от рода "Возил ли ви е този машинист".Да, без да искам съм обръщал внимание и съм го запомнил. Мога да кажа, че човека се справя повече от перфектно. Има машинисти, които тръгват и спират толкова рязко, че направо ми идва да вляза в кабината и да им забия един. Този обаче кара влака доста плавно и ако може всички да са така ще е екстра. Има и едно момче с очила - той също тръгва и спира доста плавно.А иначе професията е добре платена и се прави по 1 курс. След това почив
56
0
 
6
 
! Отговори
няма значение кой преди 14 години
Харабийко, харабийко тва да не ти е жигулито, че да спира за 5 метра и тръгва кат натиснеш ***. Тва е влак бе *** има 100 пъти по голям спирачен път отколкото можеш да си представиш изобщо и няма начин ускорението и спирачките да влияят толкова директно колкото в един автобус от градския транспорт например, *** на теб ли да ти разпряам. Ти ако му се качиш на тоо влак а, малиии!!!
55
7
 
0
 
! Отговори
харабийко преди 14 години
Много са зле "водачите на метро", нямат никакви умения - ускоряват рязко, и рязко спират, при това не само на станциите. Пълна трагедия са.
54
5
 
0
 
! Отговори
нощнастража преди 14 години
хаха да си пазите мутриските, че ше ви ги нарисуваме целите с хром и черно :)))
53
1
 
8
 
! Отговори
машинист на метро преди 14 години
Абе чета ви коментарите, но като гледам една много малка част от тях си заслужават да им се обърне внимание. Не знам какво си мислите за тази професия, няма и да се опитвам да я защитя, но ако искате вярвайте не е само цветя и рози. По отношение на господина, който кара метровлакчето в клипа- той в момента е инстуктор. Така, че не си правете труда да го търсите. За тези дето приказват, че се вземат луди пари без работа- то в чуждата паница много лесно се гледа. Да са учили, работили и т.н.
52
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Аз работя в метрото.И съм на една от най-големите станции.Искам да помоля пътниците да не цапат толкова много,че ние останахме без ръце крака заради тая чистота.А то никой не мисли за нас чистачките в това метро.От мен товае и БЛАГОДАРЯ.
51
0
 
2
 
! Отговори
cec1 преди 14 години
песента е: black strobe - i'm a man
50
2
 
4
 
! Отговори
ri4i преди 14 години
жени машинистки в метрото няма,затова е мъжка
49
0
 
4
 
! Отговори
ri4i преди 14 години
разбирасе че в тоалетни все пак машинистите са възпитани и интелигентни хора
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
абе а песничката как се казва от мн дълго време издирвам и все не мога да разберааааааа
47
0
 
10
 
! Отговори
Zatochen преди 14 години
Не следях dnes.bg, но попаднах на тази поредица и съм и голям фен сега. Идеята е супер. Колкото конкретно до метрото - живял съм и сега живея в големи градове с метра. НЯМА по-удобен, по-бърз и по вълнуващ транспорт в града от него. Е може би хеликоптер, ама не е масов. Успех на Метрополитен.
46
0
 
10
 
! Отговори
Българинът преди 14 години
Гладът е по-страшен и по-черен и по-тъмен от тъмнината в метрото...Желая успех на професионалистите в метрото!! Дано пооблекчи малко трафика в града ни....Успех и на софиянци и безаварийно пътуване
45
0
 
4
 
! Отговори
Luboto преди 14 години
В Дупница
44
8
 
2
 
! Отговори
Варна преди 14 години
Къде е това метро?!Във варна само влак има на релси.

Спонсорирани публикации