Children Of Bodom: С нетърпение чакаме срещата с българските фенове!

Henkka Seppälä пред mp3.bg
25 фев 2011 18:42, Екип на Dnes.bg
0
Children Of Bodom: С нетърпение чакаме срещата с българските фенове!
Хенка Сепеле се съгласи да сподели накратко очакванията си от предстоящия концерт в България. Children of Bodom ще се срещнат за първи път с българската публика на 19 април в зала Универсиада. Началото е 20.00 часа. Интервюто е направено със съдействието на Вирджиния Рекърдс.


Хенка, за първи път ще забиете в България, като концерта е част от тура ви THE UGLY WORLD TOUR 2011. С какво ще "махнете главите" на феновете?

Няма да изнасяме представление, ние сме метъл банда, не цирк. Идваме с яки парчета, който оцелее - оцелее.
Ще направим шоу, а фактът, че ще бъдем в България за първи път ще е специален момент за нас. Надяваме се да е такъв и за феновете. Аз лично съм супер развълнуван и въодушевен да дойда в страната Ви и да видя хората. Също така имам и големи очаквания за българското публика.

Кажи ни повече детайли за вашия нов проект Relentless Reckless Forever?

Ами, направихме го миналото лято във Финландия. Проектът е супер свеж, но все пак си има наистина яко, по-старо усещане. Малко стари Bodom вибрации, които мисля че ни липсваха в последно време, най-вече заради мелодиите, предполагам. Така че той е бърз, бавен, мелодичен, траш, той е всичко това в едно. Включва 9 песни, между които има една малко по-бавна.

За вас се знае, че сте доста сплотени, като семейство. На какво се дължи тази силна връзка и за какво все пак спорите помежду си?

Караме се за глупави неща, за дребни работи от ежедневието. За това, че Jaska оставя дрехите си по седалките в автобуса, когато сме на турне, че Alexi буди хората през нощта, защото не може да спи и му е скучно. За такива неща. Започнахме наистина от рано да се учим как да бъдем заедно по време на турне. Мисля, че това е тайната.

Тръгвате от клубовете в Еспоо. Какви са били тогава амбициите ви и смятали ли сте, че толкова бързо ще станете част от голямото метъл семейство?

Не, разбира се, че не. Когато подписахме първия си договор той беше за 3 албума. Тогава си помислих "О, Боже, ние ще сме в същата позиция като Amorphis". Но не съм си мислел, че ще продадем повече от тях тогава. В никакъв случай.

Почитатели сте на различни банди, има ли някоя, която оказва въздействие върху вас и парчетата ви?

Всеки от нас харесва различни банди. Но в крайна сметка Alexi пише нашите парчета и е важно те да оказват въздействие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари