Слухове пенсионират AC/DC

Бъдещето на бандата неясно
15 апр 2014 10:37, Александър Попов
18
Слухове пенсионират AC/DC
Снимка: Reuters

Слухове с австралийски адрес вдигнаха адреналина на феновете на култовата банда AC/DC.

Медии на "зеления" континент пуснаха информация, че групата върви към пенсия и предстои да обяви своето оттегляне от голямата сцена.

В същото време друго австралийско издание - The Australian, твърди, че AC/DC са в топ форма и от началото на май ще влязат в студио за нов албум, който ще наследи Black Ice от 2008 година.

Докато няма официално изявление от групата обаче всичко си остава постарому. Това не е първият опит на медиите да пенсионират Браян Джонсън и компания.

Така беше и през 2009 година, но само година по-късно те гостуваха за първи път и у нас на препълнения стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: музикаACDCпенсиониране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Страшно се разочаровах , като чух че AC/DC се пенсионират. Това е група , която е изпълнена с хеви-метъл енергия, дори и на тези години и планираха турнета за 40 годишното си съществуване на сцената. Би било жалко. . . Абе що не вземе да се разпадне или пенсионира нашия Парламент или Правителството ???
12
0
 
18
 
! Отговори
Татяна преди 10 години
Хахаха, ся и "модърн" жанрове намесиха... Че чак пък и метъл... ОМГ! Имаш ли, а и онея капацитети под тебе, па макар и най-бегла представа, какво точно свирят ДИСИ?! Ако пробвате да вкарате гладка мисъл (кауза пердута сигура), дали пък няма ви светне, че точно щото не си позволиха нито веднъж да изневерят на себе си и да се пробват с разните му там м о д ъ р н изгъзици, вече 40 години са на върха! Знам, че грам не вдявате, ама то за тая работа ресурс си требе, а на вас категорично ви липсва такъв.
11
19
 
3
 
! Отговори
fsb преди 10 години
фен им бях, но вкусовете се променят, хората също, време им е за пенсия, не може като лили иванова столетие на сцената... човек губи възможностите си с годините, иначе концерта им на В. Левски беше много готин, признавам
10
3
 
23
 
! Отговори
=== преди 10 години
Над AC/DC няма никой
9
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам за какви пияндета и наркомани говорят разни *** като тези по-долу. На 3 концера на ДиСи съм бил - никакъв проблем, никакви "изпълнения".
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1 ЗА ВИНАГИ!
7
1
 
13
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Да не са български милиционери ,че да се пенсионират рано.
6
4
 
43
 
! Отговори
Татяна преди 10 години
До BURZUM, heavy metal и прочее ухапеняци, събирани с лъжичка от мокетаМарш да сеете в някой подлез и не се ръгайте в елита. Много не ви достига.
5
3
 
37
 
! Отговори
rument преди 10 години
Това е най-здравата банда която някога е имало и някога ще има, даже и да се оттеглят пак ще останат 1л
4
56
 
1
 
! Отговори
BURZUM преди 10 години
Това е добра новина дано да е вярна.Тия ги слушат само снобеещи пияндета псевдо рокери с хаааарлииитъъъъъъ.Глупаците който плащат толкова години да си купуват простотиите им заслужават вечно презрение.
3
2
 
13
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
До До АнонименБате, тука не ти е сбирката на Анонимни Алкохолици, че така да си изливаш душата :)))
2
56
 
3
 
! Отговори
heavy metal преди 10 години
Ми крайно време е да се спре с тоя селски чалга-"рок", който го пускаха и в дискотеките навремето. За 30 години не чух нещо различно, оригинално от тази група. А, ако сте били на техен концерт извън Европа, знаете какви са им феновете-пияни и дрогирани реднеци и деградати
1
48
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За пенсия са си.Да не правят повече гафове.