Обявиха датите за Midalidare Rock In The Wine Valley

Четвъртото издание на фестивала в долината на виното ще се проведе на 12, 13 и 14 юли 2024 г.
14
Обявиха датите за Midalidare Rock In The Wine Valley

Midalidare Rock In The Wine Valley се готви за своето четвърто издание. През 2024-а година фестивалът в долината на виното ще се проведе от 12 юли (петък) до 14 юли (неделя). Последното издание тази година, срещна феновете с групи като Scorpions, Europe, Helloween, Epica, Blind Guardian, Battle Beast, Lacuna Coil и много други.

Още от петък, 6 октомври, в 10:00 часа влизат в продажба 1000 билета "на зелено", които са на цена от 140 лева и ще са за всичките дни на фестивала. След изчерпване на тези билети в продажба ще бъдат пуснати редовните пропуски, а след обявяване на първия хедлайнер цената на билетите отново ще се промени.

"На последното издание посрещнахме над 45 000 души в трите дни. Тази публика ни дава увереност, да продължим с всяко следващо издание да предлагаме на хората по - пълноценно изживяване и положителни фестивални емоции в долината на виното. Надяваме се да можем да обявим първия ни хедлайнер за 2024-а до 10 дни“, споделят от организаторите.

По време на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024 отново се планират множество активности като срещи с групите, забавления за деца, спортни турнири, вино дегустации и др.

Midalidare Rock In The Wine Valley от 12 до 14 юли 2024 г. Билетите влизат в продажба от утре в 10:00 часа в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Деца до 12 години влизат без билет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Midalidare Rock In The Wine Valley
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От всичките които коментират тук едвали 2процента са са ходили да го видят.така че си трайте като не сте били на това масто. Много е готино.а и в момента в БГ. Няма по голям фестивал
9
2
 
4
 
! Отговори
nimportequi преди 6 месеца
Ходете в Румъния. На Букурещ феста идват по-нови актуални групи.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тази година беше страхотно. Музика на най-високо ниво! Не ми харесаха само опашките за храна и бира.
7
1
 
6
 
! Отговори
Токмаков преди 6 месеца
И кой ще пей - така и нет информация. Как да си купиш билет като няма имена. Лили Иванова ли!?
6
3
 
6
 
! Отговори
1234 преди 6 месеца
Има само един проблем, че има един единствен приличен хотел в околността и той винаги е зает на въпросното събитие, въпреки безобразните си цени за смехотворния "лукс" който предлага...... БГ простотия.....
5
4
 
1
 
! Отговори
Iwan преди 6 месеца
Само дет не разбрахме къде точно е тази долина на виното ама нейсе. Нали трябва да пишем нещо за хонорар.
4
3
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 6 месеца
Ти ли ще кажеш кой има място бе? Още отсега купувам билети за цялото семейство, земам и за комшийката даже. И ако поcpaн металкелеш ми каже нещо, го замитам под масата и толкоз.
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не купувам билет, преди да знам всички групи. Миналата година опорочиха феста хора, които нямаха място там. Отишли семейно да видят там някакви рокаджии. Нямате място там!!!
2
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма да им ходя! Вместо тези групи да идват в София, трябва да ходим на майната си в някаква винарна на някакви печалбари мръсни, които на всичкото от горе само ни крадат добрите рок групи!
1
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Канят се само някви вехти банди дето вече сме ги гледали по няколко пъти