Путин нареди: Симетричен отговор на крилата ракета на САЩ

Възложил е анализ на степента на заплаха след тестовете
23 авг 2019 14:58, Елка Василева
47
Путин нареди: Симетричен отговор на крилата ракета на САЩ
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Президентът на Русия възложи да бъде направен анализ на степента на заплаха във връзка с тестовете в САЩ на нова модификация на крилата ракета и да се вземат мерки за подготовката на "симетричен отговор", предаде ТАСС.

Още по темата

Според съобщение на пресслужбата на Кремъл, разпространено днес, Путин е направил това на съвещание на руския Съвет за сигурност.

"Предвид създалите се обстоятелства възлагам на министерството на отбраната, министерството на външните работи и други ресорни ведомства да анализират нивото на заплаха, създавана за нашата страна от споменатите действия на Съединените щати, и да предприемат изчерпателни мерки за подготовката на симетричен отговор", е казал Путин според съобщението.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВова Буревестника се е разпоредил да се готви втората група уЧени мечета за скарата.
18
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За отворковците, дето дращят глупости по-долу, под вещата диригентска палка от Козяк и Сорос, само една малка информацийка.Вчера в ООН, американския представител се оплакваше, че срещу всяка оперативно- тактическа бойна глава на САЩ стоят около 2 000 ядрени оперативно-тактически бойни глави на руснаците. Щом са оперативно - тактически, значи ще ни падат по главите, ако се стигне до война, защото такива ракети не прелитат океана.Нещо си палите чергата "горди европейци" - USA пудели.
17
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало, *** на смяна след обяд?!?Абе успокойте се бе, пийнете по едно валидолче.Така и така си изляхте отровата и гадостите, които можете да измислите за Путин. Изтичайте за сребърниците и починете малко.Така и така, спрямо руснаците, които "тънат в мизерия", ние сме цъфнали и вързали и гледам как от целия свят се натискат да дойдат тука хората, че тука е рай. Ама нашите българи, понеже са глупави затова 1/3 от населението избяга от тука, въпреки просперитета.
16
19
 
13
 
! Отговори
знам преди 4 години
За симетричен отговор на работната заплата Путин не говори. В главата ме само бум, бум , бум.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бирено мечеНе чети,защо ще молиш за цензУра,тя и безт ова е прекалено голяма в БГ.
14
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американски ***,спомняте ли си как виехте,присмивахте се на руските тенекии и не знам какво си и как изведнъж млъкнахте да лаете,когато руснаците от кораби в каспийско море удариха цели на ИД в Сирия?!Така се нас8раха и господарите ви от фащ.Така и сега ревете в екстаз,докато се случи нещо подобно,но,в много по-големи мащаби,защото господарите ви явно нищо не са научили.За съжаление,очертава се да го научат по трудния и за тях и за много хора по света начин.И на нас хептен няма да ни се раз
13
10
 
24
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 11,12: Да оплакваме Русия - това ли е опорната точка. И все заради минималната заплата. А от цял свят ходиха миналата година на световното първенство по футбол в Русия и видяха какво има там по магазините. Кого ще л'ъжете с тия писаници за "развалена храна"? А брутният национален продукт на глава от населението на Русия е доста по-голям от нашия. Това можете да го видите и в Уикипедия.А по темата: Кой ще спечели от новата надпревара във въоръжаването? Европа със сигурност ще загуби.
12
1
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Да заблуда на света - пак си мерят пиш... ракетите.
11
16
 
14
 
! Отговори
ХААХАХ преди 4 години
ГОТИНО Е ,ДНЕС.БГ, С ТОЯ *** В ПЕТЪК ПРЕДИ УИКЕНДА ТАКА ХАХАХАХСИМЕТРИЧЕН ОТГОВОР БЛА БЛА ТЕ МУ ИЗМРЯХА УЧЕНИТЕ ПРИ ПОСЛЕДИЯ ОПИТ!АБЕ ЗАЩО ПОЛОВИНАТА ВИ НОВИНИ СА НА ТЕМА КОЛКО Е ВЕЛИК ПУТИН, ДА НЕ ВИ ПЛАЩА С РУБЛИ Я?
10
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори ние като най-бедната страна в ЕС имаме по голяма минимална заплата Това просто е нелепо , такава огромна страна , с ресурси , но Путин и тия около него грабят всичко за себе си
9
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руснаците тънат в мизерия но джуджето само за оръжие говори Гледайте в ютюб ''Хрюши против '' , гражданска организация , търсят по магазините храна с изтекъл срок Руските магазини масово продават развалена храна Но Путин не коментира никога това
8
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъкмо щях да напиша че *** първо трябва да вдигне минималната заплата на поне 150 долара и тогава да мисли за ракети и видях че вече са коментирали....
7
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шойгу му е отговорил, че поради повреда в Буревестника симетрия ще има през 22 век, когато Русия е станал провинция на Китай.
6
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато ботокса само оръжия са му в главата не може да има симетрия Минимална заплата в Русия 120 $ В Америка -2000 $
5
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, като го прочетох това "Путин нареди...", и нещо в мене трепна!Веднага се сетих за любимия ми съветски телевизионен сериал "17 мига от пролетта" за Щирлиц.В него имаше редовна сводка започваща с думите: "От щаб-квартирата на фюрера...". После, примерно: "Фюрерът нареди...", и т.н.
4
20
 
13
 
! Отговори
Начо преди 4 години
Пинокио подскача.Може само да ни разсмее
3
5
 
15
 
! Отговори
Гайгероброяч преди 4 години
По-добър отговор от вече дадения, а именно малко радиацийка над Европа от взривилата се крилата ракета, Путин на дали може да измисли!
2
23
 
15
 
! Отговори
Ю кортес преди 4 години
Симетричен отговор означава само фалит както стана със сесесерето
1
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачкай краварите, Путин!