Спътницата на Путин - Алина Кабаева, скрита в хижа в Швейцария?

Президентът на Русия никога не е признавал връзката си с нея
8 мар 2022 12:48, Нели Христова
153
Спътницата на Путин - Алина Кабаева, скрита в хижа в Швейцария?
Снимка: БГНЕС

Докато войната продължава в Украйна, Владимир Путин е намерил място където да приюти спътничката си Алина Кабаева, с която имали четири деца. Смята се, че в момента всички са на много сигурно място в Европа.

Руската армия продължава инвазията си. На тринадесетия ден от нахлуването в Украйна град Мариупол е обсаден, а Харков е бомбардиран. Москва обаче обяви, че от днес 8 март, ще бъдат въведени „местни примирия“, за да се позволи евакуацията на цивилни. Украинският президент обвинява Русия, че е провалила своите хуманитарни коридори, когато най-малко 406 цивилни са убити от началото на войната.

От своя страна Владимир Путин се е погрижил да настани близките си на сигурно място. Дори войната да не стане на негова територия, 69-годишният президент е взел всички мерки, за да не изложи на риск тази, която медиите представят като негова партньорка, гимнастичката Алина Кабаева. Заедно имали две дъщери, седемгодишни близнаци, но и двама сина. Информация, която никога не е била официализирана от бившата съпруга на Путин Людмила.

Според достоверен източник от списание Page Six целият този красив малък свят на Путин е бил напуснал Русия, за да намери убежище в Европа. „Докато Путин ръководи атаката си срещу Украйна, атакувайки невинни граждани и предизвиквайки бежанска криза, семейството му е скрито в частна и много обезопасена хижа някъде в Швейцария – поне засега“, твърди източникът. Той уточни, че децата на Владимир Путин и Алина Кабаева имали швейцарски паспорт, защото са родени там.

38-годишната Алина Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика. Общо тя има два олимпийски медала, 14 медала от световни първенства и 21 медала от европейско първенство. Рекорд, който й носи прякор „най-гъвкавата жена в Русия“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въобще не е сигурно че Кабаева е приятелката на Путин.По скоро е дезинформация за пред света.Като се има предвид колко е потаен надали всички ще знаят че е с него.Друга му е спътницата.
52
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мдааа...рашистки ракети в Швейцария няма да кацат. Затова кръстоносците си натискат парцалите и няма да ги изгонят обратнов СССР.Големи тарикати.Украинците да не се заблуждават.Това,което им се случва е благодарение на алчността на запада.Русия е отвратителният инструмент.
51
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Швейцария не беше ли във списъка на вражеските на Русия държави?
50
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега какво трябва да направим? Да отидем да ги избием? Това ли са европейските ценности? Наистина не разбирам какво става с цивилизацията ни, с ценностите ни, с всичко в което вярваме. В последните 2 седмици се държим като чудовища. Вместо да покажем, че сме различни от тях, правим същото. Не знам защо ми беше важно да прочета за децата на Путин, нито къде са, нито как са. Но ми е гадно като си представя как някой отива и ги избива или арестува. За какво? Че имат грешния баща и мъж? Гадно.
49
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да завърши като *** Браун явно. Жалко че Путин е нацвъкал няколко деца на белия свят, които с нищо не са му виновни! Адолф Хитлер е постъпил по-благородно от Путин. Попитан веднъж не иска ли деца, той заявил че децата на такива зли гении като него се раждат идиo.тчeта, тъй че не искал да причини и това на света!
48
1
 
24
 
! Отговори
преди 2 години
Колко ли войни щяха да бъдат избегнати ако едното от условията беше децата на всички генерали и управляващи които са наредили войната да водят офанзивата на фронта. Така да нареждаш нападение докато си стоиш в бункера а семейството ти е извън държавата е доста страхливо, направо КГБиско да си го кажем.
47
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е защо в Швейцария другарю Путин , защо в този подмолен запад ,в прекрасната Русия не се ли чувства в безопасност?
46
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крият се,патриотите в бункери
45
7
 
20
 
! Отговори
Петров преди 2 години
Аз пък разбрах чея е скрил в къщата в Барселона с мис Бикини на Бойко
44
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руският наци патриот Путин, направи децата от любовницата си швейцарци, а заблудените руснаци му вярват, че за него, Русия е над всичко.
43
1
 
25
 
! Отговори
А БЕ ПУТИН преди 2 години
ЩО В ШВЕЙЦАРИЯ А НЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ, В КУБА ИЛИ В ЕРИТРЕЯ?
42
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен /48/ :-Вземи пищова натъпкача си и се гръмни !..Така ще се освободиш най-после отбезумието,което те е обзело !..Друг изход нямаш..Защото "Тенекето бакър не става"..Колкото и да са напиняш..
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия нека де киснат в лукс. А тука тролята да броят купейките Хаха
40
2
 
4
 
! Отговори
Мисира преди 2 години
Няма как да са от него децата той е вече на години а и там има много ***.
39
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алина Кабаева е срам за световния спорт. Вместо да бъде еталон за подражание и вдъхновение, за много млади спортистки, тя прие ролята на любовница, с няколко извънбрачни деца, на един диктатор, агресор и масов убиец, който анексира чужди територии, и разширява територията на Русия, в 21 век. Която се крие от света, в златната си клетка и харчи заграбените пари на руския народ.
38
2
 
9
 
! Отговори
нАучен сътрудник преди 2 години
Чак пък: "Спътницата на Путин" хаххаха, тоя едва ли вдига друго освен енгейжмънта на собствените си (а)социални канали!
37
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Швейцария ми, те путниярите са много устати ама в северна корея не се крият.
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Испания вече не може, защото са дискретизирани! Ние имаме опит и сме го предали по нататък, за да знаят и в Русия! Швейцарците са и както знаем много дискретни, а не са като испанските клюкарки! Който е разбрал метафорките да дава глас, а тези с едноцифреното IQ да си траят! Да видим!
35
1
 
9
 
! Отговори
Така правят преди 2 години
крият си близките, па другите руснаци да *** в ядренна война
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на Боко спътницата/мата хари е скрита, дали е случайно съвпадението?