Спътницата на Путин - Алина Кабаева, скрита в хижа в Швейцария?

Президентът на Русия никога не е признавал връзката си с нея
8 мар 2022 12:48, Нели Христова
153
Спътницата на Путин - Алина Кабаева, скрита в хижа в Швейцария?
Снимка: БГНЕС

Докато войната продължава в Украйна, Владимир Путин е намерил място където да приюти спътничката си Алина Кабаева, с която имали четири деца. Смята се, че в момента всички са на много сигурно място в Европа.

Руската армия продължава инвазията си. На тринадесетия ден от нахлуването в Украйна град Мариупол е обсаден, а Харков е бомбардиран. Москва обаче обяви, че от днес 8 март, ще бъдат въведени „местни примирия“, за да се позволи евакуацията на цивилни. Украинският президент обвинява Русия, че е провалила своите хуманитарни коридори, когато най-малко 406 цивилни са убити от началото на войната.

От своя страна Владимир Путин се е погрижил да настани близките си на сигурно място. Дори войната да не стане на негова територия, 69-годишният президент е взел всички мерки, за да не изложи на риск тази, която медиите представят като негова партньорка, гимнастичката Алина Кабаева. Заедно имали две дъщери, седемгодишни близнаци, но и двама сина. Информация, която никога не е била официализирана от бившата съпруга на Путин Людмила.

Според достоверен източник от списание Page Six целият този красив малък свят на Путин е бил напуснал Русия, за да намери убежище в Европа. „Докато Путин ръководи атаката си срещу Украйна, атакувайки невинни граждани и предизвиквайки бежанска криза, семейството му е скрито в частна и много обезопасена хижа някъде в Швейцария – поне засега“, твърди източникът. Той уточни, че децата на Владимир Путин и Алина Кабаева имали швейцарски паспорт, защото са родени там.

38-годишната Алина Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика. Общо тя има два олимпийски медала, 14 медала от световни първенства и 21 медала от европейско първенство. Рекорд, който й носи прякор „най-гъвкавата жена в Русия“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Защото запада е лошо хаха Най-дейните путинисти и те си пращат децата да учат в лошия запад
32
3
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
м/у другото,госина Путин играе "ВА БАНК"..Любима тактика на АВАНТЮРИСТИТЕ...Аз,като.."полуавантюрист", също съм я използвал,макар и изключително рядко и САМО в случаи,засягащи мен самия..Но Владимир Владимирович е "турил на масата" не само два народа,но и целия световен мир...Обаче да ви споделя:..-Мисля,че работата "и жъ съ спатъхне"...Просто "залозите" са направени от единствения "играч"..А в такъв случай той / "единствения играч" / може да загуби това,което е заложил..КИБИЦИТЕ САМО ще гледат
31
5
 
24
 
! Отговори
отвратително преди 2 години
Има си хас да ги остави в Русия. те са хора първо качество. Останалите сме второ, трето и така, до края на света. Него (путин), не го интересуват убитите украински деца, него (путин), го интересуват неговите незаконни такива. Да са не къде да е, а в Швейцария. Само това е достатъчно да ми покаже на мен, че е МИЖИТУРКА. Затова и Господ му е дал този ръст - мижитурски - 1.50 с токчета.
30
5
 
17
 
! Отговори
Емии преди 2 години
Тя ако е скрита, вие как разбрахте това?
29
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин скрил семейството си в бункер в Сибир, това писахте преди 7 дни, продажни душици
28
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато Путин не се намира в хоризонтално положение под земята, света няма да види мир.
27
6
 
9
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Най-мразя половин истина!Дайте поне и адреса,ставате смешни!
26
1
 
5
 
! Отговори
До 16 преди 2 години
Оттук виждам, че и ти си Мнооого Зеленоок!!
25
0
 
15
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
В такъв случай не би трябвало дедо Путин да посмее да натисне копчалъка. Щото язък за барутя. Пък знам ли.
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той на 69, тя на 38. Богатите жени си взимат млади мъже, а богатите мъже си взимат млади жени.
23
3
 
35
 
! Отговори
Max преди 2 години
Е защо в Европа,нали запада е лош!?Защо не ги скрие в Сибир?
22
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алина Кабаева - руската *** Браун :)))
21
5
 
32
 
! Отговори
Цолов преди 2 години
Цинизъм по путински. И защо трябва да умирам за този? Да беше ги скрил в Сибир. Да.Ама . НЕ!!!! Все едно *** навремето какви ги вършеха. Т.Е. -,,Ти си карай ,,Москвич" , а аз....,,Ламборджини",Шевролет и ,,Чайка". Отворете си очичките най -после. Особенно нашите комунисти с др. Нинова. Клоуни и циркаджии ги наричаше пък комунето Станишев.
20
1
 
16
 
! Отговори
Злото се размножава преди 2 години
в неконтролируеми размери
19
3
 
7
 
! Отговори
STOP TERROR преди 2 години
PUTIN VLadimir начал война против народи Русия / Украйна,БЕларусь самая наглая война в история СССР и Русия.. Уже пострадали милиони в Украйна.. Санкции увредили все в Руская федерация.. НАшите служби да вземат извънредни мерки за блокиране на терора през Путин срещу Русия, Украйна и СССР.
18
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Алина Кабаева ?....Нещо като Надежда Крупская ?...Хм!...Требеше и аз да отричам,че имам връзка с мойта...Можех сега да я оставя безпроблемно...Ама на!..-Пуста честност../за това и са отказах от "политиката"..Нямам ИЗИСКУЕМОТО качество да съм лъжец,крадец и манипулатор...За това пък нося тежкото "БРЕМЕ" на честна и откровена личност...С две думи:-Тежко ми!.../
17
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори да е истина, че руският президент Владимир Путин има нещо общо с Алина Кабаева, едва ли той ще я настани в Швейцария "на много сигурно място в Европа". Просто е смешно след 24.02.2022 г да се твърди, че Европа е сигурно място. Днес Швейцария не е това, което беше. Швейцарската сигурност е изтъркано мисирско клише.
16
5
 
29
 
! Отговори
SUPEREXPERT преди 2 години
САМО НЯКОЙ ДА НЕ ДАДЕ АДРЕСА НА УКРАИНЦИТЕ.
15
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало швейцарските служби Веднага я Разкарайте оттам. Предаите я на украинците.
14
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страшна помия се излива в последните няколко дни... Имам чувството, че чета Пик... Такива статии се целят в интернет аудиторията със средно IQ