Песков: Много хора в Русия разкриват истинската си същност - предатели

Те сами изчезват от обществото, така става прочистването, допълни той
17 мар 2022 18:00, Анисия Иванова
157
Песков: Много хора в Русия разкриват истинската си същност - предатели
Снимка: БГНЕС

Кремъл заяви, че много хора в Русия сега разкриват истинската си същност и се проявяват като "предатели". Сред тях той посочи тези, които напускат работата си и  Русия, предаде Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков направи този коментар във видеоконферентен разговор с репортери, ден след като президентът Владимир Путин отправи остро предупреждение към руските "предатели", които по думите му Западът иска да използва като "пета колона", за да унищожи Русия.

Още по темата

"В такива трудни времена много хора показват истинската си същност. Много хора се проявяват, както казваме на руски, като предатели", заяви Песков.

"Те сами изчезват от обществото. Някои напускат постовете си, някои напускат активния си професионален живот, някои напускат страната и се местят в други страни. Ето така става това прочистване", заяви Песков, цитиран от БТА.

Той имаше предвид вчерашното изказване на Путин, че Русия ще премине през естествено и необходимо "самопрочистване", а народът може "да различи истинските патриоти от изметта и предателите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука ако наистина спрем корупцията и от нашите политици нито един няма да остане - всички ще избягат в други държави да въртят далаверки... Въпроса е дали въобще ще ни остане население след едно такова 'самопрочистване'...
78
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До путинофилите-българомарзци и ПесковЩе ми кажете ли дараги где находится любимата на диктатора ви Путин Кабаева?Не е в Китай,не е Куба дори не е при Ким Чен , а е пратена в баровско имение в омразната Швейцария, която също прати оръжие в помощ на Украйна. Пачему таварищ Путин, защо изпратихте 4 си деца и жена си в Швейцария в гнилия джендърски запад, а лъжете бедните руснаци? Защо?
77
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До путинофилите-българомарзци и ПетковЩе ми кажете ли дараги где находится любимата на диктатора ви Путин Кабаева?Не е в Китай,не е Куба дори не е при Ким Чен , а е пратена в баровско имение в омразната Швейцария, която също прати оръжие в помощ на Украйна. Пачему таварищ Путин, защо изпратихте 4 си деца и жена си в Швейцария в гнилия джендърски запад, а лъжете бедните руснаци? Защо?
76
1
 
2
 
! Отговори
лошо преди 2 години
Тези/царя/ са на 1 крачка да обвинят руснаците за загубата на войната по абсурдно обвинение.Това ,ако стане в голяма беда сме.Хитлер хвърли вината върху германците за загубата на войната.
75
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е Путин да възстанови структурите СМЕРШ и да почне да прочиства предателите и шпионите.
74
5
 
15
 
! Отговори
нищо ново преди 2 години
не е наученно и нищо старо не е забравено от тези кумунистически чудунени кратуни!! Те знаят само :предатели,Запада,капиталисти...Динозаври от отмираща епохамкоито ще донесат много мъка и трагедии на цивилизацията,докато изчезнат завинаги!
73
4
 
23
 
! Отговори
И какво преди 2 години
...излиза, че всички които са против братоубийствената война в Украйна, против да се стреля по цивилни сгради и болници, против болните мозъци обсебили Кремъл, боли ..."предатели"! Тия скоро ще почнат да се трепят и помежду си!
72
17
 
3
 
! Отговори
мать Росия преди 2 години
За Сталину, за родину!!! !
71
4
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Пък нашата руска пета колона защо не ще да се изнесе към путиновия рай, а драска обидни за България коментари по интернет? Ай сиктир!!! Чакат пак червената пияна армия, ама греда. България е в НАТО и ЕС :)))))))))))))))))))))))))))))))
70
3
 
16
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Не ме гледай какво правя , а слушай това което ти говоря.Навсякъде се търси врагът с партиен билет , стига с тия болшевишки басни бе Песков. Просто хората искат да живеят по добре.
69
4
 
16
 
! Отговори
Star преди 2 години
Прусака бесен че на другите руснаци от по пристата селска прослойка не искат да ходят да се бият за имперските му амбиции.Всички знаят че тоя плъх си е скрил децата в хубавите държави,и живеят в огромни частни имения с лична охрана.Направо му излиза пяна от устата от яд.Ще нарича предатели тези които не искат да умират за неговия кеф.Куче краставо.
68
9
 
5
 
! Отговори
Бреак Нюз!! преди 2 години
Бай Дън се е преселил скоропостижно във вечните ловни полета! Преселването било съпроводено с обилно изпускане на газове...
67
6
 
24
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Вие сте истинската *** и само руския народ може да си прецени кога ще ви измете. 30 години го кралете и тормозите. 80% от Русия и руснаците са все още застанали в 70те/80те години на миналия век заради такива като вас, с вили и частни самолети и яхти по света, големите патриоти. Срам и позор сте...
66
4
 
25
 
! Отговори
Пук пук пук преди 2 години
Чувате ли как се пропуква Русия от вътре?
65
12
 
7
 
! Отговори
А НА ТЕРИТОРИЯТА... преди 2 години
НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ПРИИЖДАТ ОТКЪМ КОЗЯК! ОВЕ Е СТАНДАРТ...
64
6
 
20
 
! Отговори
Jas преди 2 години
Товариш Песков, и вие сте едно от верните овчарски кучета на Лилипутлер дето варди стадото овце и проповядва на простите руски крепостни селяни вода, но сам пиете вино (във вашия вариант водка и западно уиски). Вие и вашите "другари" плюете Запада, но си купувате там имоти и се глезите с децата, жените, любовниците си с постиженията му, докато крепостните бачкат за водка 5 качество и сельодка. Армията ви е направо ***, щото е разкрасена, а новобранците ви в Украйна плюскат консерви од 2015 г.!
63
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предатели я, щот живеят в Русия. Я ги виж наште русофили тавариш Песков. Могат ти олижат от ноктите на краката до калта в ушите. Нищо че живеят в България, наричат се Българи, и претендират, че са Българи.
62
4
 
15
 
! Отговори
отец Нафърфорий преди 2 години
СЕГА СЕРИОЗНО -Какво ни интересува какво е казал Песков . Русия вече е затворена сцена да правят каквото искат .
61
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той и Песков иска да избяга в САЩ в имотите си за милиони долари (откъде толкова пари бе дрогарю?), ама САЩ го сложиха в черният списък и няма как.. Сега ще се прави на путинист до края...
60
6
 
1
 
! Отговори
Масква преди 2 години
Путин знае кои подкрепяха фашиста. А можеше да ИЗпратим наши разузнавачи и дори русия да не влиза ТОВА обръщение Е ЗА ЗЕЛЕНИЯ ФЕНЕР НЕВИДИМИЯ И ГАНДАЛФ СИВИЯ