Песков: Много хора в Русия разкриват истинската си същност - предатели

Те сами изчезват от обществото, така става прочистването, допълни той
17 мар 2022 18:00, Анисия Иванова
157
Песков: Много хора в Русия разкриват истинската си същност - предатели
Снимка: БГНЕС

Кремъл заяви, че много хора в Русия сега разкриват истинската си същност и се проявяват като "предатели". Сред тях той посочи тези, които напускат работата си и  Русия, предаде Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков направи този коментар във видеоконферентен разговор с репортери, ден след като президентът Владимир Путин отправи остро предупреждение към руските "предатели", които по думите му Западът иска да използва като "пета колона", за да унищожи Русия.

Още по темата

"В такива трудни времена много хора показват истинската си същност. Много хора се проявяват, както казваме на руски, като предатели", заяви Песков.

"Те сами изчезват от обществото. Някои напускат постовете си, някои напускат активния си професионален живот, някои напускат страната и се местят в други страни. Ето така става това прочистване", заяви Песков, цитиран от БТА.

Той имаше предвид вчерашното изказване на Путин, че Русия ще премине през естествено и необходимо "самопрочистване", а народът може "да различи истинските патриоти от изметта и предателите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
12
 
23
 
! Отговори
et преди 2 години
Владимир Путин е психопат!Светът ще си отдъхне,когато този *** увисне на бесилото!!!
98
9
 
19
 
! Отговори
ви преди 2 години
тея психопати ще затворят границаъа като едно време -ахахахах тея не са мръднали грам мисловно
97
8
 
17
 
! Отговори
отец Нафърфорий преди 2 години
Анталия - Сергей Лавров : "Ние не сме нападали Украйна и нямаме намерение никого да нападаме" ( целият свят слуша и не вярва на ушите си ) ВВ Путин : Серьога какви ги издрънка вчера ? С Лавров : Ти лъжеш 365 x 2пъти на ден , аз се изтървах един път И МИ СКАЧАШ .
96
5
 
18
 
! Отговори
Jas преди 2 години
Излишна провокация от руски ***. Защо, на тебе плащанията в рубли не ти ли стигат вече? Да не би менторите ти в Москва да са затворили кранчето. Дори те е срам или се страхуваш и някакъв псевдоним да напишеш. Ами да разбирам, рублите се срутиха тотално вече нищо не можеш дори и в България да си купиш за рубли. Да защитаваш батюшката сега вече не е лесно. Такива като тебе в Полша, Чехия и Словакия вече ги гони полиция и съд за подпомагане и одобряване на геноцида от страна на агресора Русия.
95
8
 
24
 
! Отговори
1937 наопаки преди 2 години
Навремето недоучилият семинарист Джугашвили, окичил се със звучния псевдоним Сталин, първо изтребил голяма част от висшия и средния команден състав на въоръжените сили и после оцелелите послушковци така подкарали войната с Германия, че СССР се простил с 27 милиона души от населението си. Сега Вовата първо разнебити от корупция прехвалената си армия, после се зае да търси предатели. Резултатът ще бъде все същият - демографска катастрофа, но от мизерия и дефицит на жизнено важни стоки.
94
6
 
2
 
! Отговори
До Jas преди 2 години
Дано ти плащат добре за да си губиш времето тук
93
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В превод това означава: Понеже идват много тежки времена в резултат на глупостите които сътворихме и тая безмислена война, та тия недоволните, на който им измряха децата в Украйна и тия дето едва ще свързват двата края след някой месец, ще бъдат обявени за национални предатели и членове на петата колона, да не се оплакват много, защото ние възнамеряваме още да царуваме тука.
92
23
 
10
 
! Отговори
До Jas преди 2 години
Не знам кой ти е казал, че е трябвало да превземат Киев за два дена.. Дори на американците (които не подбираха къде пускат бомби) им трябваха доста седмици за да успеят в Ирак.. Като бяха избити стотици хиляди невинни хора при това. Руснаците не са тръгнали да избиват наред, нито да завладяват територии. Ако не ти е станало ясно това, значи си затънал дълбоко в медийната пропаганда!
91
4
 
14
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Тия не са далеч от народната любов, дълга празна маса не върши работа. Да питат Луи 16 ти
90
7
 
30
 
! Отговори
Jas преди 2 години
Страховитата руска армия с незнам каква си най-модерна техника вече почти 3 седмици не е способна да превземе Киев!? Ми как бе Песков, като с приятелчетата ти разкрадохте и военските инвестиции, армията ви няма храна, бензин и нафта и украинците унищожават танковете ви с ръчни оръжия, на фронта пратихте 18-20 г. новобранци без опит а прехвалените ви изтребители падат като круши, вече 4 руски генерала загинаха, стратегията ви е от 2 св. война, все още на принципа нас много и молчат и неразсуждат
89
5
 
24
 
! Отговори
Striker преди 2 години
Много интересно твърдение, хаха! По логиката на тоя пробит диван, в Мужикистан би следвало да останат 5 души ''непредатели"- Тр=аве-стита джудже, Лавров, Сладея Безцицевая, Шугата и Медведев. Евала, П-утлер!
88
5
 
30
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
И този май е изтрещял като Джудженцето :))) Демек който не е съгласен да бъде роб на Диктатора с ботокс и високи токчета е "предател". Голяма логика, няма що. Почти като нашенските путинопитeци :))) За тях си "патриот" ако обиждаш и плюеш по България и обичаш СССР повече от съветския колхозник :)))))))))))
87
3
 
21
 
! Отговори
отец Нафърфорий преди 2 години
ИСТИНА Е -Преди да стане външен министър Лавров живее в Ню Йорк с жена си и дъщеря си . Когато идва в Москва заявява че семейството му ще остане в САЩ защото трудно ще се адаптира в Русия . Те са си там и чакат някой ден таткото да им прати малко УРАН .
86
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Луди хора колко щеш. Явно искат да се върнат в миналото, но хората искат мир, работа, закони, справедливост, а не да се убиват невинни , за нечия "слава".
85
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а Абрамович последно е видян в Израел, избегал е от "рая".
84
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как къде да я скрие в Китай , Северна Корея, Куба и други братски страни, не в гнилия запад.Кабаева и 4те му деца в Швейцария, в баровско имение а иначе лъже бедните руснаци, че запада бил джендърски, бил се разпадал гнил и така нататък, а всички руски олигарси ,пари яхти, любовници всичко на запад и те бягат там, бедния руснак да мизерства и да се бие в лудите им войни .Така и през комунизма ни лъжеха, че всеки момент гнилия запад ще се срути, а се срути комунизма, а децата на комунистите
83
2
 
20
 
! Отговори
Вън Русия преди 2 години
ти си болен мозък, хоарата искат да живеят без значение каква нация са и от къде са. а ти правиш геноцид и изтребление на хора.
82
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Аз, ми и тука е така.
81
2
 
27
 
! Отговори
Страхил преди 2 години
Абе от вас с Путин и Лавров има ли по-гоеми предатели ?!
80
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е, всичките руснаци са предатели!