Китай обяви подкрепа за Русия

Страната е против изключването на руската държава от Г-20
23 мар 2022 15:30, Росен Стойчев
148
Китай обяви подкрепа за Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Китай обяви, че е против изключването на Русия от предстоящата среща на Г-20, съобщи Синхуа.

Днес се появиха твърдения, че западните държави обмислят да изключат Русия от срещата. Обсъжда се вариантът Полша да заеме мястото на страната в групата.
 
"Русия е важна част от групата. Никоя страната - членка няма право да гони друга такава", обяви пред журналисти говорителят на китайското външно министерство Ван Вънбин.
 
Утре ще се състои среща на Г-7. Там ще бъде обсъдено евентуалното изключване на Русия от Г-20.
 
Китай е близък партньор на Русия, като двете държави често се подкрепят по общи теми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: КитайРусияГ-20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Китай икономиката му вече е първа, армията му скоро ще е първа и като и ядрения му Арсенал стане на първо място, нали знаете какво следва? Точно всички *** с фалшиви профили в тоя Клюкарник по подобие на първия български *** Сидеров рязко ще минат от хранилка към американското посолство към такава на китайското и руското и ще пишат същите войнствени поеми, само дето там където сега пише Русия ще пише САЩ точно.
119
2
 
1
 
! Отговори
Мен преди 2 години
За първи път виждам някой да пише Русиа смяяях
118
8
 
3
 
! Отговори
Sheri преди 2 години
Зашто проьажници те от Българиа несе скрият оправете си държавата от мушеници те дето обраха бг и след това спрете за Русиазапада отдавна имаха желание да унищожат Русиа и сега Европа и Украйна помагат на запада да унищожат една историа
117
8
 
16
 
! Отговори
Най-разумно е ... преди 2 години
да изключат сащите! Позорно е държанието на една Голяма Държава със завоевателни стремежи през 21 век, в не една страна от Европа, Африка, Близкият изток и т.н.
116
3
 
12
 
! Отговори
Ми555 преди 2 години
Подкрепата е СИМВОЛИЧНА, А НЕ РЕАЛНА!!! КИТАЙ = ТЪРГОВИЯ. НЯМА ПОЛЗА ОТ ВОЙНА.
115
18
 
13
 
! Отговори
Разумно е преди 2 години
Да се изключи Хитлер 2 отвсякъде! Позорно е държанието на една Голяма Държава със завоевателни стремежи в 21 век!!!
114
3
 
23
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
До 124 - Погрешно е да си мислиш, че света е многото табелки на държави с несъществено население. Русия, Китай, Индия, Бразилия, Венецуела, Беларус, Казахстан са всъщност огромна част от света и дори в Европа да има много държави, както и по американските и английски колониални острови всъщност повечето са от типа family of one. Тях по принцип и никой не ги пита де - те винаги повтарят каквото им се каже. В историята надали има случай засвидетелстващ някакъв суверенитет. Общо взето папагали.
113
6
 
29
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
До 126 - Позор е да подкрепяш неонацисти, като се правиш, че не забелязваш, а за съмнително протегната ръка на горе в Европарламента да правиш политически въпрос. Да забраняваш медии и да се извиняваш на хулигани цапащи София с боя. Позор е да загърбваш историята си и вместо да почиташ освободителите си да допуснеш поставянето на паметник на тези бомбардирали София в София! Дали сме над 1000 цивилни човека загуби при тези бомбардировки! Димитър Списаревски сигурно се върти в гроба си! Роби!
112
9
 
30
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
По скоро Русия ще изключи *** .
111
6
 
29
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
До 126 - В България на тези, които защитават интересите на страната често продажниците преписват русофилски интереси. Във война искат да ни вкарат "съюзниците" ни и малко на брой подкупни политици. Те не гледат интересите на нашата страна - не ги интересува колко плащат хората защото нямат втори АЕЦ или защото нямат южен поток, не ги интересува, колко изгубихме когато не допуснаха МиГ до обществената поръчка за самолети и колко загуби армията от нарязването на ракетите ни.
110
37
 
15
 
! Отговори
Пълно е с путиноиди! преди 2 години
Вие българи ли сте или путинисти! Готови ви сте за копейки да предадете страната си, да хвърлите българите в убийствена война! Да знаете, не само вие, но и потомството ви ще носи печата на позора!
109
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това въобще не значи подкрепа.
108
29
 
8
 
! Отговори
До 118 преди 2 години
До РусияКато русия е против целия свят, с изключение на Китай и С.Кореа, защо се натиска да ходи путин на събирането на Г20?Нали светът не му е нужен?Бизнесът бавно ще започне да се изтегля и от Китай. Не така рязко, но плавно и това ще стане.
107
9
 
30
 
! Отговори
В голямата игра преди 2 години
Май никой не се замисля за провала на ЕС и САЩ, когато Путин казва че всичко е по план повярвате това така! Руските войски от ден 1 са пред Киев и не влизат (много хора ще кажат ,че не могат) но всъщност помислете, та те удариха цели от 1500км. И изравниха цели градове! Просто чакаха всички Тея санкции, върнаха си всички руски акции за жълти стотинки ,пренасочиха всичко към Китай . вече газа в рубли ,това означава че сме фалит (Русия вече не е в swift)няма да може да се плаща за газа- няма газ!
106
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диктатурите се подкрепят.Ами, всички останали да бойкотират събирането и да не отидат. Да си се срещат двамата диктатори.
105
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Западния бизнес не се изтегли от РФ, Франция е против този формат на НАТО, а и им взеха и цяла Африка, честито
104
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Русия от кой се управлява? От няколко олигарси, които си сложиха един диктатор на власт.
103
5
 
18
 
! Отговори
Русия преди 2 години
и Китай срещу Запада(Англия, Франция и САЩ).................става интересно!!!
102
9
 
24
 
! Отговори
Русия преди 2 години
печели войната в Украйна и глобалистите вият ............скоро ще им се стъжни живота!!Жалко, че много невини хора ще умрат!!
101
6
 
27
 
! Отговори
1 път 1 пояс преди 2 години
Запада го управляват дементирали жени-мъже,великата им система нищо по-добро не успя да сътвори, аре на бунището на историята