Руското посолство към Петков: Неприемливо е чиновник да критикува посланик

Позицията им бе оповастена в социалните мрежи
23 мар 2022 22:41, Петя Славова
259

Българският премиер Кирил Петков обяви, че са обсъдени мерки срещу руския посланик у нас Елеонора Митрoфанова. В отговор на думите му, няколко часа по-късно от руското посолство излязоха с позиция в социалните мрежи.
Още по темата

В нея се казва, че посланик Митрофанова е изразила гледна точка, основана на анализа на общественото мнение за ситуацията в Украйна, предава Bulgaria ON AIR.

Посочва се още, че Русия "смята за неприемливо по никакъв начин чиновници на тази или онази страна, независимо от ранг и официална длъжност, публично да критикуват посланика на Руската федерация за оценките на случващите се в приемащата държава събития"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
12
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Правилно този *** и партията вън!
104
18
 
16
 
! Отговори
Миро преди 2 години
Кирил Петков е пътник също и партията му Продължаваме Подмяната. За България е вредно управление на партии които се командват от американците!
103
15
 
32
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Трябва да се изгони мутрофанова и целия персонал от руски дипломати.Трябва България да покани бойни групи на НАТО.Трябва да спрем газа за Сърбия и Унгария, ако ще искат да плащаме газа в рубли.Радев БСП и Възраждане на Копийкин са национални предатели.Всяка проруска пропаганда да бъде приравнена на фашистка.
102
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е да изгоним тази лелка
101
11
 
8
 
! Отговори
граблива калинка преди 2 години
марш, кирчо, на магурата за рубли, че поскъпват!
100
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази търси провокация, а нашия се подава. Това до нищо добро няма да доведе. Кирчо е глупав и не го разбира и ще ни вкара в беля. Ама той ще се скрие, а народа ще го отнесе.
99
2
 
20
 
! Отговори
Какви сме? преди 2 години
До Анонимен 139. Ти явно не разбираш значението на думата суверенна държава. Ако смяташ , че ние сме такава, си не леко заблуден , а много тежко.
98
5
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Имат си ядрени оръжия ларжат си. Ние имаме ли? Оръжия изобщо или ги подарихме , нарязахме и изнесохме за някоя и друга революция? И по ирония на съдбата всичките тези оръжия, които имахме ни бях дадени от Русия, тогава СССР. Вярно и сега имаме самолети нищо че са на хартия, все някой ден ще полетят, най-вероятно тогава телепортирането ще е вече възможно обаче ние ще сме горди собственици на ф16 :)
97
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков бил чиновник. Ами, и Митрофанова е чиновник, тъй че да си наляга парцалите, за да не я експулсираме нея следващата.
96
5
 
26
 
! Отговори
Тъжен факт преди 2 години
Много русофили уредиха децата си да учат в Америка с путиновите комисионни.Справка синът на *** Нинова и доведения от дългата Деса син на така наречения прецедент Радев.
95
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия "смята за неприемливо по никакъв начин чиновници на тази или онази страна, независимо от ранг и официална длъжност, публично да критикуват посланика на Руската федерация -----////------ Ми ок... Ако ви е неприемливо, събирайте катуна и чао!
94
11
 
19
 
! Отговори
По-далече от Азия преди 2 години
Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!
93
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що така нарича чиновник министър-предателя? Той не е назначен за чиновник, а за да ни предаде. Трябва да сме обективни и да наричаме нещата с истинските им имена.
92
11
 
21
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 2 години
Отдавна трябваше всякакви дипломатически отношения с Пидо-Раша да бъдат прекъсн ати, особено след като ***-руските агенти взривиха няколко оръжейни склада и цехове
91
10
 
9
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 2 години
Пидо-Рашка и Китай трябва да бъдат унищожени!
90
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чутовна наглост! Как тази си позволява да нарича "чиновник" министър- председател на суверенна държава и да поставя своя пост като ранг над неговия?!!!Какво ли би станало, ако български посланик в Русия нарече Путин просто някой си чиновник?? И как смее да изразява мнението на българите, че не подкрепяли позицията на правителството за войната в Украйна?Аз подкрепям напълно санкциите срещу Русия и даже смятам, че г-н Петков е доста толерантен джентълмен!
89
19
 
5
 
! Отговори
Пламен преди 2 години
Закривай окрайна!
88
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кире напрво се о.....ра остави ни на тъмно без икономика газ ще купиш за рубли вместо 4000 дол българите пак ще ти замерят с снежни топки ще те изгонят е останеш без власт жалко ти излезе най неграмотничт политик
87
12
 
8
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Дали ни харесва ,или не, Митрофанова както и Х Мустафа си вършат добре работата,за която получават пари.
86
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митра. Мутра. Фунуву. Какво да я обсъждаме?