Дворци, самолети, скъп имот в Дубай - животът на Рамзан Кадиров

Лидерът на Чеченската република има за цел да спре мирните преговори между Киев и Москва
Обновена: 3 апр 2022 07:45 | 3 апр 2022 07:45, Петя Славова
307
Дворци, самолети, скъп имот в Дубай - животът на Рамзан Кадиров
Снимка: БГНЕС

Въпреки не особено високия стандарт на живот на гражданите в Чеченската република, лидерът й Рамзан Кадиров е построил дворци за себе си, съпругата си и любовницата си. Притежава и самолет на стойност над 72 млн. евро, пише британският в. Мирър.

Вестникът цитира нови сателитни изображения на чеченската столица Грозни, от които е виден луксът, в който живее чеченският военачалник Рамзан Кадиров. Медията го нарича "автократът, който лично ръководи опитите на руския президент Владимир Путин да превземе ключовия град Мариупол".

Още по темата

44-годишният баща на 12 деца, който също има и две осиновени деца, води кампания с цел да спре мирните преговори между Киев и Москва, и лично настоява за мащабно щурмуване на Киев, предава БГНЕС.

Според планове за руската инвазия, получени в британското разузнаване, Путин е бил убеден, че неговите сили ще завладеят украинската столица Киев в рамките на 48 часа, когато обяви своята "специална военна операция" на 24 февруари. Но вместо това градът оказа неистов отпор и не се даде на Москва. Вместо това Русия претърпя катастрофални загуби, пише вестникът.

Кадиров има дворци в столицата Грозни – един за себе си като седалище на властта, втори за съпругата и децата му, и трети – за любовницата си.

Въпреки ниския стандарт на живот за обикновените граждани, Кадиров притежава разкошен Airbus A319 на стойност около 72.5 милиона евро, въпреки че неговата република се издържа само от данъкоплатците.

Ново разследване на независими журналисти показва, че Кадиров притежава и огромно тайно имение в Дубай, което посещава всеки месец. Скъпарският имот се намира в Zabeel Saray Royal Residences, в Palm Jumeirah, една от най-елитните сгради в света. Нищо чудно, след като личната му заплата за президент на Чеченската република е в размер малко над 4 милиона евро.

Интериорът на неговия пищен луксозен самолет - с 5-звездни спални - беше разкрит от руската поп звезда Тимати. Вестник "Украинска правда" в Киев тази седмица публикува разследване, което показва, че частният му самолет е посещавал ОАЕ около 14 пъти през 2021-2022 г.

Веднъж попитан как си позволява такъв лукс, Кадиров отговори; "Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още по темата: ДубайРазмазн Кадиров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
11
 
16
 
! Отговори
Джордже Балашевич преди 2 години
Разбрахме какво е заграбил Кадиров, какво е заграбил Путин, какво е заграбил Орбан и какво са заграбили всички които не са одобрени от САЩ! Все още не сме прочели нищо за любимците на САЩ! Какво е продължението на скандала със Зеленски и получените от него над милиард суми в офшорни сметки? Какво се случва със заграбеното от любимеца на американците, Бойко Методиев Борисов-Баце, какво е получил сегашния любимец (просто Кирчо) на Херо Мустафа, за да защитава така пламенно интересите на САЩ ???
150
18
 
9
 
! Отговори
Да помогнем преди 2 години
Най добрата и благородна миротворна помощ от Бг за Окрайна е изпращане на бели знаменца за спиране на тази братоубийствена война.Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня! През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. А най добре тия дето му дърпат конците на зеления да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безусловна КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР!
149
5
 
14
 
! Отговори
Талибан Ер-джолан преди 2 години
Мюмюните са овце, те обичат селския коч да ги тъпче.!.
148
8
 
28
 
! Отговори
33 преди 2 години
Чеченците мразят тоя предател и нямат търпение да го елеминират, но той ходи с цяла армия охранители. Той уби стотици невинни чеченци. Кадиров си дава сметка, че ако падне Путин от властта, той ще е следващия.
147
6
 
13
 
! Отговори
Моамадъ преди 2 години
В затвора Гуантанамо Бей има специален отдел за Кандидати за мъченици , та в същия затвор са репетиции за Ада които ги чака . Натам се е запътил въпросният Воевода , ама засега не пречи на Дъртия Джо иначе да е станал пудел на някоя рижава дебела сержантска в затвора
146
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 176 Гледай сега нещастие гей ще викаш на баща си но ако се съмняваш в мойте полови способности макар да не си падам по мъжки *** ще го отнесеш яко и после ще трябва да те пратя при твойте велики Кадиров и барабар с азисът да си играят с вас на бащи и майки разбра ли *** сега че немога хубавичко да ти убесня някой неща да ме разбереш по добре кадировец измислен.
145
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, Копейкин и другите лакеи на Путлера умряха от яд, човека е с дворци, имоти в Дубай а на вас един голям салам!
144
5
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТО Е ЯСНО, ЧЕ ИМОТА ЩЕ Е В ДУБАЙ :D ЩО Е ПРЕСТЪПНИК НА ЗЕМЯТА ВСЕ ГЛЕДА ДА БЯГА В ДУБАЙ ДА НЕ ГО ЕКСТРАДИРАТ!
143
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този и баща му са чиста проба предатели! Баща му се биеше против руснаците но го купиха и мина на тяхна страна. Те разбира се го сложиха начело на чеченцте а после и синчето му. Това са съюзниците на Путин - предатели! А превалените му "елитни" чеченски отряди вече ги връщат в дървени костюни от Украйна
142
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 171 SuCkMyD1CkХайде де . Вие сте само в София една малка група наркозависими сорпоскигендари я елате в провинцията и особено в северозапада да видите какво ще ви се случи
141
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 169 АнонименГейкоя виж какво правят кадировците в оня завод с азовците дето си им фен. Прочети за украйнския нацист дето е стрелял по мишена с образа на Кадиров преди 7 години как ске крие някъде по света в неизвестност ако не са му прерязали вече шията.
140
3
 
11
 
! Отговори
Ученика преди 2 години
И този скоро ще ходи да яде пилаф...Началника гледа...
139
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
167 А бе мурджо какво разбираш и ти от чест на *** ти кафяво петно само като му видиш на тоя примитивник гадната мутра.Не смей да правиш опити да плашеш хората кой каде ще ги намери *** страхлив.Сега украинците ще ви покажат колко е страшен рамазанът.
138
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евролатерните нинразвличат с житията и битиета на руската олигархия и ни отвлипат от задаващият се глад, мизерия и пълен упадък в ЕС. Слагта ни розовките цайси и ни кви чат доморипадък колко прекрасен е светът. Събудвте се ве овци заспали.
137
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е човек на Честта. А някой му я обидил , а му е резната зелката. Нашите наведени журналисти нека не се мислят за недосегаеми и да ровят където не им е работа защото и тука ще ги намери АХМАТ
136
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек е достатъчно само да види тази нелециприятна физиономия лъхаща на омраза и силно изразен бандитски почерк за да стане ясно що за човек е индивида.Тези брадати *** са едни селски тарикати който когато са много стават тигри ако са по един и гласът им не можеш да чуеш, за подлоста им книги са писани. Не ги вдигайте в култ щото те сами ще си го разрушът този народ е наказан от бога и ще страда хиляди години.
135
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя и баща му са чиста проба предатели! Баща му се би с руснаците и после изведнъж се извърта като фурнаджийска лопата и става съюзник с тях. Разбира се те го поставят начело на чеченците а после и дебилното му синче.
134
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дъщеря му Айшат Кадирова беше световен шампион по "знаене" на Корана наизуст, на състезани по познаване на Корана още като дете беше спечелила първо място. В момента е модна дизарайнерка и има собсвена марка FIRDAWS, за ислямска женска мода, може да се видят модни ревюта в ютюб/
133
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той и путлю така, да не мислите, че за нещо друго се борят освен да задържат феодално-мутренски-комунистическия режим и себе си на власт. Само грабене за шепа кръвопиици, всичко друго леш. После руските *** тука ще говорят за морал и нз какво, на всички ни е ясно бе тарамбукии.
132
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте на телеграм канал му ***/RKadyrov_95/1737 както правят чеченските бойци, има достатъчно видео материал, докато ние се готвим да изпращаме оръжия чеченците досавят храни и продоволствия на цивилното население.