Дворци, самолети, скъп имот в Дубай - животът на Рамзан Кадиров

Лидерът на Чеченската република има за цел да спре мирните преговори между Киев и Москва
Обновена: 3 апр 2022 07:45 | 3 апр 2022 07:45, Петя Славова
307
Дворци, самолети, скъп имот в Дубай - животът на Рамзан Кадиров
Снимка: БГНЕС

Въпреки не особено високия стандарт на живот на гражданите в Чеченската република, лидерът й Рамзан Кадиров е построил дворци за себе си, съпругата си и любовницата си. Притежава и самолет на стойност над 72 млн. евро, пише британският в. Мирър.

Вестникът цитира нови сателитни изображения на чеченската столица Грозни, от които е виден луксът, в който живее чеченският военачалник Рамзан Кадиров. Медията го нарича "автократът, който лично ръководи опитите на руския президент Владимир Путин да превземе ключовия град Мариупол".

Още по темата

44-годишният баща на 12 деца, който също има и две осиновени деца, води кампания с цел да спре мирните преговори между Киев и Москва, и лично настоява за мащабно щурмуване на Киев, предава БГНЕС.

Според планове за руската инвазия, получени в британското разузнаване, Путин е бил убеден, че неговите сили ще завладеят украинската столица Киев в рамките на 48 часа, когато обяви своята "специална военна операция" на 24 февруари. Но вместо това градът оказа неистов отпор и не се даде на Москва. Вместо това Русия претърпя катастрофални загуби, пише вестникът.

Кадиров има дворци в столицата Грозни – един за себе си като седалище на властта, втори за съпругата и децата му, и трети – за любовницата си.

Въпреки ниския стандарт на живот за обикновените граждани, Кадиров притежава разкошен Airbus A319 на стойност около 72.5 милиона евро, въпреки че неговата република се издържа само от данъкоплатците.

Ново разследване на независими журналисти показва, че Кадиров притежава и огромно тайно имение в Дубай, което посещава всеки месец. Скъпарският имот се намира в Zabeel Saray Royal Residences, в Palm Jumeirah, една от най-елитните сгради в света. Нищо чудно, след като личната му заплата за президент на Чеченската република е в размер малко над 4 милиона евро.

Интериорът на неговия пищен луксозен самолет - с 5-звездни спални - беше разкрит от руската поп звезда Тимати. Вестник "Украинска правда" в Киев тази седмица публикува разследване, което показва, че частният му самолет е посещавал ОАЕ около 14 пъти през 2021-2022 г.

Веднъж попитан как си позволява такъв лукс, Кадиров отговори; "Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още по темата: ДубайРазмазн Кадиров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
18
 
6
 
! Отговори
Грозни преди 2 години
Грозни е един от най-чистите и красиви градове с инфраструктура на която много европейски столици могат да завидят, София е kлоаkа в сравнение с Грозни. Колите не се заключват, може да си оставиш телефона на предната седалка без да заключваш колата и като се върнеш ще го намериш там. А само преди 20 години градът беше напълно разрушен от войната.
130
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що така от всичките *** хвалещи рая на земята - Чечня един не е с тамошно ИП? Стоят си в гадния ЕС, радват се на свободите и земат по някоя копейка. да хвалят руските бейове.
129
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в Украйна дали е самият Кадиров или негов двойник?
128
2
 
8
 
! Отговори
Д-р. Гигълс преди 2 години
Ковчег джобове няма . Ако стъпи където не трябва Алах няма да му помогне
127
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кадиров си е местен феодал който само на книга се води в Русия иначе той си е независим само получава пари от Русия да си трае.
126
5
 
17
 
! Отговори
Тодор Живков преди 2 години
Гледам много глупци има тук.. който вярват на ,,путинизма ,, и на дебелото ниско прасе от Чечения, дето се снима на руска верига бензиностанции и твърди че е превзел Украйна и се моли на украйнска земя. Подло дебело брадато продажно прасе, движещо се с лимузини в Русия а не с бронирани машини в Украйна.
125
3
 
6
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"А защо не видите какво става във собствените западни демокрации" -- Уотабаутизмът - последно убежище на пyтинoпитeка.
124
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За тези които не знаят Чечня е доста богата на нефт и газ,не че нещо ама просто за информация....
123
2
 
6
 
! Отговори
До 156 преди 2 години
Май не вдяваш, че колективизма на Япония и Ю. Корея СА НЕЩО СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ОТ " КОЛЕКТИВИЗМА" НА С. КОРЕЯ И РУСИЯ!?!
122
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 159 Ей тоя Cорос пак е виновен той за руския крах в Украйна. Ако не беше Соpос Русия щеше вече да е завладяла Украйна Европа и 50%от САЩ.
121
3
 
6
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
А КОЛКО Е ОХРАНАТА МУ? ПЛАТЕТЕ ПОВЕЧКО НА ЕДИН И РАБОТАТА Е ОК!
120
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде сега хванахте се за Кадиров ,така е удобно на контролираните западни НЕсвободни медии. А защо не видите какво става във собствените западни демокрации.Баидън -старика с деменция ,управляващ Сащ и запада, Неонациски подръжници и създатели на злото -Сорос и прочие. Ако имаше повече истинска свобода в Европа нямаше да се допусне неравноправие и войни.Уви -закоравяла ,брутална Европа властва фашизма ,Хитлер би завидял ...как фашизма възкръсва .
119
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофилите толкова разчитаха на Рамзан Кадиров да извоюва бърза победа в Украйна. Такива радостни възклицания имаше, ей сега хохлите ще видят руската мощ. Още първия ден в района на Киев бандата на Кадиров беше разбита и унищожена. Изпратените отряди кадировски убийци за Зеленски бяха ликвидирани за 2 дни в центъра на Киев. По настоящем има една шепа кадировци на Мариупол правещи клипчета за ТикТок и не смеещи да влезнат в Мариупол. Както всичко руско провали се и Кадиров.
118
5
 
4
 
! Отговори
До 156 преди 2 години
За днес пиша за първи път. Не знам какво съм ти направил като ме наричаш " маргинал" - като поста ми е ПРОТИВ путин и сие?! Четеш, но не вдяваш май?
117
4
 
7
 
! Отговори
До 156 преди 2 години
А кой те пита? Изтока е такъв какъвто е. И отделно изтока е пъти по голям от т. н. колектив запад.Може да си забиеш главата в пясъка, но това не променя факта.И колективизма не е еднозначно с комунизъм, ама от клишета, не ти остава място за собственна мисла.Япония, Ю. Корея са с силен колективизъм.
116
6
 
9
 
! Отговори
Гробар преди 2 години
Милички словоблудстващи журналюги, спестете си баладите за този *** ! По-добре напишете благ некролог за него ! Какво си мислите, че украинската мафия ще остави тоя *** жив ? Оооо, украинските килъри вече са взели мерките муи скоро ще посето своя бог Аллах !
115
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато има *** ще има и подобни като Кадиров
114
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин му дава парите на този т'ъпак...
113
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мдааа Направил съм си сметката - Няма да е Путин, пък Копейки - хич, изобщо, никак и въобще никога. Понял или да ти повтора потретя и т.н., че продължаваш да не вдяваш. Маргинал необразован!
112
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оксиморон - Чечня и бизнес. Ако убийствата са бизнес, може да се каже.