Дворци, самолети, скъп имот в Дубай - животът на Рамзан Кадиров

Лидерът на Чеченската република има за цел да спре мирните преговори между Киев и Москва
Обновена: 3 апр 2022 07:45 | 3 апр 2022 07:45, Петя Славова
307
Дворци, самолети, скъп имот в Дубай - животът на Рамзан Кадиров
Снимка: БГНЕС

Въпреки не особено високия стандарт на живот на гражданите в Чеченската република, лидерът й Рамзан Кадиров е построил дворци за себе си, съпругата си и любовницата си. Притежава и самолет на стойност над 72 млн. евро, пише британският в. Мирър.

Вестникът цитира нови сателитни изображения на чеченската столица Грозни, от които е виден луксът, в който живее чеченският военачалник Рамзан Кадиров. Медията го нарича "автократът, който лично ръководи опитите на руския президент Владимир Путин да превземе ключовия град Мариупол".

Още по темата

44-годишният баща на 12 деца, който също има и две осиновени деца, води кампания с цел да спре мирните преговори между Киев и Москва, и лично настоява за мащабно щурмуване на Киев, предава БГНЕС.

Според планове за руската инвазия, получени в британското разузнаване, Путин е бил убеден, че неговите сили ще завладеят украинската столица Киев в рамките на 48 часа, когато обяви своята "специална военна операция" на 24 февруари. Но вместо това градът оказа неистов отпор и не се даде на Москва. Вместо това Русия претърпя катастрофални загуби, пише вестникът.

Кадиров има дворци в столицата Грозни – един за себе си като седалище на властта, втори за съпругата и децата му, и трети – за любовницата си.

Въпреки ниския стандарт на живот за обикновените граждани, Кадиров притежава разкошен Airbus A319 на стойност около 72.5 милиона евро, въпреки че неговата република се издържа само от данъкоплатците.

Ново разследване на независими журналисти показва, че Кадиров притежава и огромно тайно имение в Дубай, което посещава всеки месец. Скъпарският имот се намира в Zabeel Saray Royal Residences, в Palm Jumeirah, една от най-елитните сгради в света. Нищо чудно, след като личната му заплата за президент на Чеченската република е в размер малко над 4 милиона евро.

Интериорът на неговия пищен луксозен самолет - с 5-звездни спални - беше разкрит от руската поп звезда Тимати. Вестник "Украинска правда" в Киев тази седмица публикува разследване, което показва, че частният му самолет е посещавал ОАЕ около 14 пъти през 2021-2022 г.

Веднъж попитан как си позволява такъв лукс, Кадиров отговори; "Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още по темата: ДубайРазмазн Кадиров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
14
 
48
 
! Отговори
Нафарфорий преди 2 години
Каква ирония ..и дебилизъм у нашите диванни коментатори...Много бързо забравихте "освободителната операция" на руснаците в Чечня и как кадировци развяваха отрязаните глави на 18- годишните руски солдати по улиците на Грозни....Някой да помни какъв провал и колко жертви на Русия костваше тази " освободителна операция"?! И най-важното - за какво ???Всичко се забравя след година,остават кръстовете и проклятията на зачернените майки..
170
32
 
46
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Украинците ги посрещат с куршуми намазани със свинска мас. Слава на Украйна и ад на русия и кадиров.
169
12
 
31
 
! Отговори
... преди 2 години
Трябва да си с много, ама много сериозни отклонения, че да твърдиш/вярваш, че Путин или тоя нефелник Рамзан - щели да покорят държава, която е над 600000 кв. километра и население близо 50 милиона...
168
23
 
20
 
! Отговори
Казах преди 2 години
Защо не дадете веднъж милиардерите на САЩ в какъв лукс живеят? Защо само за руските олигарси говорите и за Путин? Колко спечелиха само от Ковид Бил Гейтс, Ритшилд, Сорос, Безос и цялата компания от вирусите, заради умират толкова хора по света.
167
31
 
23
 
! Отговори
АХМАТ СИЛА преди 2 години
Кадиров има право във случая защото ако Русия и Украяйна се договорят западните медии а и нащите ще тълкуват това като провал на Русия. Затова по добре да изколят Укритата до последния !
166
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 209 КрумСтрашниТук става на въпрос православие и исляма заедно в борбата срещу украйнския фашизъм. В борбата срещу фашизма за един по добър свят няма религии. Украинските фашисти не са никакви братя на нас славяните
165
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 207 Йово Б.Ръката на БОГА е дълга...
164
5
 
30
 
! Отговори
КрумСтрашни преди 2 години
Ако се чудите как така исляма в лицето на отоманската империя се настанява на балканите и се чудите,защо никой не ние е помогнал,вижте сега колко българи подкрепят тези ислямисти срещу уж братята им славяни в лицето на украинците и ще си отговорите.Както сега украинците могат да загубят независимоста си,така ние сме я загубили преди векове.
163
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 207 Йово Б.Мисълта за недосегаемост и широко отворената уста са много лош съветник
162
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв човек трябва да си да се кефиш на такъв ***. Толкова ли сте пропаднали. Освен да сте отчаяни от неуспежния си жалък живот и да тръпнете да дойде някой главорез да накаже останалите. България е красива, относително устроена и много свободна страна за бизнес и живот. Това че някой ви пречи е основно в главите ви. Ако не можете тук да сте щастливи никаде няма да успеете. Бъл съм по целия свят заради професията си.
161
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми Кадирчето се учи от бащицата Путин как да краде. Между другото да питам къде са децата на московската върхушка? Май доста от тях са в така наречените неприятелски страни. И защо не си ги приберат в хубавата Русия а ги оставят да се мъчат в тези гадни неприятелски страни м?
160
15
 
31
 
! Отговори
Пророк преди 2 години
Джуджето ,си отглежда такива изверги , създава си патриотични партии в други държави ( *** ), троляци за да го обслужват. В България , също има палати на подобни екземпляри.Тази война е като видов ден , всичко излезе наяве.
159
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кадиров е голяма работа. Ако ни стане президент ще има рязане на соросогендарски глави в софия
158
9
 
19
 
! Отговори
Шопа преди 2 години
Къв а тоа таласъм
157
22
 
21
 
! Отговори
Джордже Балашевич преди 2 години
Докога жените и децата, бягащи от ужаса в Ирак, Сирия, Йемен, Афганистан ще са бежанци и ще живеят като скотове по границите, а украинските жени и деца ще бъдат настанявани в хотели и за тях ще се подсигуряват условия и средства, на които и бедстващите български деца не могат дори да си помислят! Докога е това лицемерие на "борците срещу войната" ,които изпращат оръжие под формата на "помощи"! Хора събудете се и излезте от този злокобен транс! Преди всичко трябва да бъдем ЧОВЕЦИ!
156
8
 
24
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
"Веднъж попитан как си позволява такъв лукс, Кадиров отговори; "Аллах осигурява. Не знам. Парите идват отнякъде." === Е, това е! Нашите комунисти искат точно такъв човек да ги управлява. Да тънат в мизерия, ама да нямат нищо общо с Цивилизацията - Западна Европа и САЩ. С такъв kaтил ще се чувстват че живеят в независима, непоробена и не васална държава и никой от чуждите сили не ги командва :))) Няма да има гей паради, че са им голям трън в очите и ще се изповядва само праведни семейни ценности
155
9
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
"Въпреки не особено високия стандарт на живот на гражданите в Чеченската република, лидерът й Рамзан Кадиров е построил дворци за себе си, съпругата си и любовницата си. Притежава и самолет на стойност над 72 млн. евро" === Ехееее, ово е стандарт, не си играе на шикалkи човека. Не е като нашите баламypници :))) Само Дамаджан може да се доближи малко до него с 22 имота. И той има един замък с гора и езеро край него, с 12 тоалетни, ама няма самолет и любовница, защото не му става чypката от пиене
154
7
 
16
 
! Отговори
Джордже Балашевич преди 2 години
Какво са получили всички онези които осакатиха животновъдство и земеделие в България, какво са получили всички онези които осакатиха енергетиката в България, какво са получили всички онези които осакатиха промишлеността, всички онези, които през последните тридесет години управляваха България, под зоркия поглед на САЩ, ЕС и Русия? Докога ще има двойни стандарти подплатени с лицемерие? Докога крадците приближени до западният интерес, ще са по-малко крадци от близките до Русия?
153
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цяла Европа помага и е съпричастна с Украйна, само българския червен, неграмотен, комунистически селянин гледа руска пропаганда и тъпее. Моменти като този показват колко струва една нация, и вижда се, че българската нация не просто не струва. Българската нация не съществува! Комунизма в България изкорени чувството за национална принадлежност сред селяните.
152
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Да помогнемБелите знаменца ги изпратихме ама руснаците прихванаха пратката и сега те ги веят около Киев а скоро и на други места .