Зверствата в Буча: Руски войници изнасилвали деца и възрастни жени

ООН да разследва военните престъпления
894
Зверствата в Буча: Руски войници изнасилвали деца и възрастни жени
Снимка: БГНЕС

Руски войници са изнасилили малолетни в Буча, заяви комисарят по човешките права към украинския парламент Людмила Денисова, цитирана от ДПА и БТА.

Още по темата


Момиче на възраст 14 години от града близо до столицата Киев е бременно, след като било изнасилено от петима мъже, написа Денисова в свой пост във "Фейсбук". По нейна информация 11-годишно момче от Буча също е било изнасилено, а майка му била принудена да гледа.

ДПА отбелязва, че не е успяла да потвърди тази информация от независими източници.

Денисова призова ООН да разследва тези и други твърдения за военни престъпления.

Началникът на военната администрация в Кривой Рог Олександър Вилкул също съобщи за изнасилени украински цивилни. Той спомена за 16-годишно бременно момиче и 78-годишна жена в Херсонска област.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


894
Още по темата: Войната в УкрайнаБуча
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
593
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е само върха на айсберга. Руските фашисти са извършили хиляди пресъпления срещу човечеството!
592
7
 
28
 
! Отговори
Найден преди 2 години
Кога е изнасилиха тая 14 годишна,кога забременя? Тя след месец може и да роди.Я съм мале питбул,териер
591
4
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Скромно мнение---нито е скромно,нито е мнение,написаното от теб!--На 8 Май Германия ПОДПИСВА за безусловна капитулация!!!..И понеже Мусолини развя белия байрак по-рано,тази дата е КРАЯ на ВСВ..Краварите хвърлят бомбите над Япония през Август същата година..Просто я експериментират в реални условия..Разбира се има ефект,като Япония "Обявява НАМЕРЕНИЕТО си да капитулира"!!..Четеш ли?..-НАМЕРЕНИЕ..Тя все още не е капитулирала и "де юре" се намира в съст. на война със Съюзниците и до днес!
590
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Брад Пит - Ултрас, днес си пропуснал да биеш жена си, та си изкарваш агресията във форума?
589
13
 
7
 
! Отговори
FerFucks преди 2 години
България да снаражи всички роми и да ги прати да се бият за Украйна.. нашите БГ-*** ще изядът живи рашкият маршеруващ позор и ще им вземат и без това металните верижни ковчези.. България праща в жива сила равна на придошлите бежанци... бартер Бг-ром- за украинка
588
7
 
13
 
! Отговори
Стига глупости преди 2 години
До Анонимен 684: По-голяма п'ростотия не можа ли да измислиш.
587
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За награда Западът ще на-тако-ва Путин. Публично в Хага.
586
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елементарна болшевишка с-га-н - и троловете и - същите.
585
10
 
5
 
! Отговори
Защо неутралитет преди 2 години
До Анонимен 668: "И при тези условия, защо да не им пратим оръжие"? Защото ако изпратим оръжие това ще означава, че сме намесваме във войната и искаме (най-малкото) да повлияем на резултата от нея.
584
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славянска мъдрост кой на каквото се присмее, у идва на гла-ва-та.
583
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако на путинофилите, толкова смели в "боя" на приказки, някой маргинал изнасили дъщеря им, сестра им, жена им или майка им, друга песен ще запеят. Почти бях на път да им го пожелая, но няма да направя това, защото и на врага не пожелавам подобна гадост.
582
13
 
21
 
! Отговори
ТИТ МУЦИЙ СЦЕВОЛА преди 2 години
БЪЛГАРСКАТА ПРОГЕРМАНСКА И ПРОУКРАИНСКА ПОЛИТИКА НЯМА НИЩО ОБЩО С РЕАЛНИТЕ ЖЕЛАНИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ТОЙ ИСКА МИР И БРАТСКА ЛЮБОВ СНАРОДА НА ЦАРЯ-ОСВОБОДИТЕЛ! ПОДИГРАВАЙТЕ СЕ КОЛКОТО ЩЕТЕ С РУСИЯ НО ТЯ Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ВЕЛИКА СИЛА! БЕЗ КРЪВТА НА НЕЙНИТЕ СОЛДАТИ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ТУНА ВИЛАЕТ И ДО ДЕН ДНЕШЕН! СПОМНЕТЕ СИ И ЗА КИПЪР- ОЩЕ Е РАЗДЕЛЕН!
581
11
 
12
 
! Отговори
До плоскоземите преди 2 години
До По същата логика: Ми че вие вярвате в това бе, плоскоземи путинофили. Станахте за смях, колкото и да се надпреварвате кой по-голям ***-изъм ще изръси, за са защити военнопрестъпника Путин. Не вярвах, че толкова много чер-вив комунистически народ е оцелял в България. Или може би 5-6 викат колкото за 100, белким някой им повярва на тъпните. Бесни до лудост! Врещят, надреварват се кой ще е по-верен путинист. Да, ама Путин не ви чете изцепките. Пред руските шпиони ли се стараете? Ще ги изфъчкат
580
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СМЕШНИЦИ,НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ЛЪЖЕТЕ?ХОРАТА НЕ СА ПРОСТИ,НА ВСЕКИ ,УМЕЕЩ ДА МИСЛИ МУ Е ЯСНО ,ЧЕ ВСЪЩНОСТ УКРОФАШИСТИТЕ ВЪРШАТ ЗВЕРСТВАТА.А НА " УМНИТЕ" КОЛКОТО ГЪБА МОЖЕ ДА КАЖЕТЕ И ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЯДЪТ ХОХ.ЛИ,ВСЕ ТАЯ....
579
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако кажете, че Макрона е насилил баба може ще е правдоподобно или, че папата е насилил дете.
578
22
 
13
 
! Отговори
Варна преди 2 години
ВИНАГИ ТОВА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СВИЧКИТЕ ВОЙНИ.ПОНЕ САМО ТОВА СЪМ ЧУЛА ЗА РУСНАЦИТЕ.
577
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия е 140 милиона мешляк. Вярно на голяма територия, ама това не оправдава чак такива амбиции за сфера на влияние. Украйни, беларуси, източни европи, балтики, средни азии, кавкази и т.н. Просто е несериозно. То Пакистан, Бангладеш, Индонезия, Нигерия и Бразилия имат по-голямо население. Някои от тях почти в пъти. Да не вземат и те скоро да ревнат за сфери на влияние.
576
20
 
12
 
! Отговори
Ястребител преди 2 години
Руснаците за пореден път ни доказаха, че по времето на ВСВ човечеството воюва и победи грешен враг. И на 6'и и 9'и август 1945 г. двете атомни бомби бяха доставени на много грешни адреси. Рано или късно цивилизованият свят ще трябва да се обедини и поправи грешките от края на ВСВ. И, винаги правете хубави неща в живота за хубавото бъдеще на земята - нахранете бездомно животно, засадете дръвче и погребете руснак. Внуците ви ще са благодарни во веки веков.
575
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия вече ни обяви за неприятелска страна. България вече подкрепи членството на Украйна в ЕС, което е разумно предвид факта, че рано или късно Украйна ще влезе в ЕС, а не е лошо да си приятел с държава голяма колкото Испания и по територия по-голяма от всяка друга европейска държава. И при тези условия, защо да не им пратим оръжие? Какво се променя? Че и пари се изкарват така.
574
15
 
13
 
! Отговори
Ястребител преди 2 години
Не е необходимо някой да си измисля неща за да изкара руснаците ужасяващи диваци - достатъчно е само да кажат истината и само истината, и тя е достатъчна да докаже че руснаците са наистина ужасяващи диваци. Руснакът за сто години е изклал много повече от своите, отколкото са били убити от другите. Показател, какви гадории може да стори на другите народи.