Зверствата в Буча: Руски войници изнасилвали деца и възрастни жени

ООН да разследва военните престъпления
894
Зверствата в Буча: Руски войници изнасилвали деца и възрастни жени
Снимка: БГНЕС

Руски войници са изнасилили малолетни в Буча, заяви комисарят по човешките права към украинския парламент Людмила Денисова, цитирана от ДПА и БТА.

Още по темата


Момиче на възраст 14 години от града близо до столицата Киев е бременно, след като било изнасилено от петима мъже, написа Денисова в свой пост във "Фейсбук". По нейна информация 11-годишно момче от Буча също е било изнасилено, а майка му била принудена да гледа.

ДПА отбелязва, че не е успяла да потвърди тази информация от независими източници.

Денисова призова ООН да разследва тези и други твърдения за военни престъпления.

Началникът на военната администрация в Кривой Рог Олександър Вилкул също съобщи за изнасилени украински цивилни. Той спомена за 16-годишно бременно момиче и 78-годишна жена в Херсонска област.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


894
Още по темата: войната в УкрайнаБуча
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
573
9
 
10
 
! Отговори
Ястребител преди 2 години
Затова се моля на всемогъщият Аллах да опази всеки един народ по лицето на плоската земя от двете най големи злини, които могат да ги сполетят - да бъдат демократизирани от американци, и да бъдат освобождавани от руснаци.
572
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ме плаши толкова, че медиите пишат подобни глупости, а че някой им вярва
571
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сата НАТОАбе вие троловете можете ли въобще да мислите, да се аргументирате? Нещо друго освен заучени *** фрази можете ли?
570
7
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Да, край на богата Европа. Най-вероятно Русия да спре доставките на горива сама, без санкциите. Каквото и да решат след войната, за нас нищо добро, имам предвид бедняците. За богатия не чак толкова, че и в много случаи става обратното.
569
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са тези които отидоха там да безчинстват, нали за това са отишли, безнаказано да вършат всякакви злодеяния, прикрити зад думите, че помагат на Украйна.
568
8
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Следят ги под лупа, така че е лъжа. Но в действителност *** има от всяка нация. Сега е удобно и полезно да се плюе де що руско има. Трябва да се спира войната на секундата, защото е зло. Мисля, че жестоко подхлъзнаха Путин и сега лошо и за него, и за сума ти народ, крайна богата Европа.
567
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Дядо Соци ------- тая мисъл ли ти довея алцхаймера? мечтай си..
566
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
зеленски се оплакал, че лидер от ес му поискал доказателства за случая в буча! представяте ли си каква наглост от страна на евролидера?!
565
16
 
9
 
! Отговори
Anonymous преди 2 години
От руските yнтepменшени какво друго може да се очаква.
564
6
 
23
 
! Отговори
Илия преди 2 години
Има ли някой който да вярва на тези измислици. Когато цял свят те дебне да сгрешиш и ти да го направиш?! Украинските фашисти го правят.
563
8
 
12
 
! Отговори
тъй, тъй.. преди 2 години
..измишльотини....и кой ли ви се връзва вече
562
10
 
10
 
! Отговори
Ястребител преди 2 години
Тезата ми, че по-проЗст и гламав от българин може да бъде само друг българин, който непременно ще е русофил се потвърждава по неоспорим начин всеки божи ден. Българският русофил е особен вид загадка за научния свят, защото учени по лицето на цялата плоска земя от години си скубат коси и бради да умуват как е възможно живо същество, съставено от над 100 трилиона индивидуални клетки да има кумулативно АйКю по-ниско и от тази на една едноклетъчна амеба.
561
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А колко деца са изяли руснаците? Със или без сол са ги яли? Наивници!
560
7
 
24
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Стига глупости изнасилвали убивали,каква е тая медийна помия.Когато убиваха хора в Ирак и Сърбия никой не го отрази.Сега излизат кадри и факти след дъжд качулка Преди малко приеха помощ от 10молиарда от ЕС и други .Канада била готова за Украински бежанци,Ами САЩ никаква реакция да приемат бежанци.Нали да големи демократи и световен страж.Да живее България
559
6
 
12
 
! Отговори
ZZ Top преди 2 години
И слоницата в цирк "Зеленски" била изнасилена.Сега на слона му никнат рога!
558
23
 
8
 
! Отговори
Ястребител преди 2 години
Молете се на Бога, на Христос, Аллах, Буда, норвежката кралица и краля на Кралство Забунга, пияната мужик да бъде спрян в Украйна. Ако не може да бъде спрян там, пияният мужик ще подкара по ред Молдавия, Румъния, задунайската губерния и Гърция. Целта на император лилиПутин е да придобие директен излаз на Бяло Море. Другото ала-бализми ужким Донбас, Луганск, Приднестър, освобождаването на българите от някакво робство и пр. са димната завеса за тази им цел, поставена още от Петър Велики.
557
11
 
22
 
! Отговори
Теодоро преди 2 години
1000% ФАЛШИВА НОВИНА! СЛАВА НА РУСИЯ
556
9
 
29
 
! Отговори
Венелин преди 2 години
Манипулират ви елементарно и виждам, че доста се хващат на куката. С още обработка и ще ви пратят на франта... Като контактувате малко с украинци ще разберете истината.
555
27
 
12
 
! Отговори
Ястребител преди 2 години
От рускиня съпруга, и от руснак войник не става. Това са непоклатими факти, доказани безброй пъти в историята си. От руснак войник става, но войн - абсулютно не! Руската армия по съществото си е сбирщина от недициплинирани диваци. Единствените им що-годе боеспособни части са съставени от войници или от тюркските, или от кавказките републики. Ако нямат ядрено оръжие, тия диваци са окаяни голтаци. Но сега са просто диваци с ядрени ракети.
554
26
 
10
 
! Отговори
Ястребител преди 2 години
Направете нещо хубаво за света и бъдещето на децата си - засадете дръвче и погребете руснак. Ако нямате възможност да ги направите и двете, поне направете второто.