Путин: Осуетихме западен заговор за убийството на руски журналист

Западът се опитвал да унищожи Русия отвътре, но нямало да успее
25 апр 2022 18:46, Елка Василева
176
Путин: Осуетихме западен заговор за убийството на руски журналист
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин каза днес, че Федералната служба за сигурност (ФСС) на Русия е осуетила западен заговор за убийство на виден руски журналист, предаде Ройтерс.

"Тази сутрин ФСС спря дейността на терористична група, планирала да нападне и убие известен руски телевизионен журналист", заяви Путин.

Той каза, че Западът се опитва да унищожи Русия отвътре, но че подобни опити няма да успеят. По думите му Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ ръководи усилия за подкопаване на Русия и съветва украинското правителство.

Путин заяви, че чужди медийни организации и социални медии са били използвани от Запада за провокации срещу руската армия. Според него подобни действия трябва да бъдат спрени.

ФСС съобщи, че е задържала група неонацисти, планирала по нареждане на Службата за сигурност на Украйна (ССУ) да убие журналиста Владимир Соловьов, предаде ТАСС.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
3
 
! Отговори
Лъжливата ушанка преди 2 години
И трябва ли да се вярва на тази новина,щом Путин я съобщава? Колкото и на "НИЕ НЯМА ДА НАПАДАМЕ УКРАЙНА"
107
3
 
4
 
! Отговори
тя преди 2 години
Няма нищо по-лицемерно от Запада !
106
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този "журналист" преди месец плачеше, че няма да може да ходи вече в Италия. Там имал две вили до езерото Комо. Ясно е, че този полезен и добре платен ид.от вече е отписан и скоро ще изчезне, но колко е по-лесно за това да бъдат обвинени украинците. Типична кагебейска шмекерия. Оттървават се от проваления пропагандатор и обвиняват врага. А на крепостната армия вече е внушено, че воюва с 26 държави от НАТО, че Русия е нападната и върви "война народная". И крепостниците вярват на царя-батюшка?!!!
105
5
 
6
 
! Отговори
путьо късия не е преди 2 години
на себе си.....пропаганда за вътрешно ползване.
104
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нина, в Русия интелигентните хора на половин работен ден ли са? Ако е така, вие трябва да, сте много напреднали в еволюцията! Да, ама...Не.
103
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тоя са му останали само бръмбари в главата
102
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо да те цензурират, като не знаеш руски език?!:)Ако знаеше, щеше да си осведомен, че Путин идва от думата "путь" = път (рус) Отделен е въпросът накъде се е запътил Путин!
101
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За лъжците се казва, че при всяка лъжа им расте носа. А, при путин пада коса.... За два месеца масовия убиец путин съвсем оплешивя....
100
8
 
22
 
! Отговори
Койчев преди 2 години
Стига се излага ! Все ви се привижда,че Западът ви напада,че Западът се готви за война, че западът ще нападне ваш дипломат или журналист ?! Дрън-дрън ! Няма нищо вярно в това,а само долни инсинуации за настройване на общественото мнение във ваша полза . Да,ама не !Вече разбрахме,че на руснаци,независимо какъв пост заемат,не трябва да се вярва - чуваме само лъжи,лъжи и пак лъжи !!! Омръзнахте ни с вашите лъжи !
99
9
 
28
 
! Отговори
1 преди 2 години
""Тази сутрин ФСС спря дейността на терористична група, планирала да нападне и убие известен руски телевизионен журналист", заяви Путин." Не знам кое е най-смешно: 1) че Пуутлер се пише "защотник" на журналистите, след като целия свят знае, че ги избива по учебник, 2) че някой на Запад се интересува от т.нар. руски журналисти, или 3) че масовия убиец се е нагъбил да го играе защитник на човешките права. Според вас кое?
98
8
 
34
 
! Отговори
до Нина преди 2 години
Усещам,че си рускиня,живееща у нас.Това е една особена категория хора-наслаждават се на свобода,демокрация и спокоен живот,но носят тениски с лика на Путин.Знаеш ли кое не мога да разбера-защо не се върнета в тази прекрасна страна на севорозапад,ами се мъчите в деградирала Европа?
97
3
 
0
 
! Отговори
радо преди 2 години
Браво Бортников , так держать
96
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Нина 130 "ПравЕлен" е текста, ама друг път! Пише се "ПравИлен"!
95
0
 
10
 
! Отговори
Ами преди 2 години
До Нина То и тук "пишЪт" някои неграмотни, но има и ерудирани хора!
94
10
 
30
 
! Отговори
Да преди 2 години
Представям си , как са се събрали върховните западни политици, чешат главите и умуват, как да убият един журналист! Каква глава, може да си го помисли това? Хората не са като Путин отровителя да убиват всеки инакомислещ!
93
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХАААААХАХАХАХА! Запада искал да убие Руски журналисти. Путин е най-големия магьосник на планетата. От години прави така че журналисти и опозиция в Русия да изчезват.
92
10
 
2
 
! Отговори
Нина преди 2 години
до --- 126 ОБЪРКАХ СЕ И НАПИСЪХ ДО 118 ! СТРАРОСТ! ИНАЧЕ ТЕКСТА Е ПРАВЕЛЕН - ПОДСТИЛКА СИ
91
9
 
2
 
! Отговори
Нина преди 2 години
До до 118 ---- пак нова тъпотия от силно умни който е цяд лен на работа тук
90
2
 
6
 
! Отговори
дяволът преди 2 години
уууу, къш, дявол, къш
89
6
 
17
 
! Отговори
до 118 преди 2 години
Е колко да е ерОдиран Соловьов след като не смее да излезе в челен сблъсък със сериозен опонент.В студиото си кани някакви фрийкове,които да му пригласят.Когато прибраха Навални в ареста(след завръщането му),към тежката артилерия на пропагандата е имало оферта да му направят интервю в ареста,но никой не е посмял.Пропагандата на Соловьов се цели в най-дебилните слоеве от обществото.Към по-интелигентната таргет група е насочен Караулов