Путин: Осуетихме западен заговор за убийството на руски журналист

Западът се опитвал да унищожи Русия отвътре, но нямало да успее
25 апр 2022 18:46, Елка Василева
176
Путин: Осуетихме западен заговор за убийството на руски журналист
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин каза днес, че Федералната служба за сигурност (ФСС) на Русия е осуетила западен заговор за убийство на виден руски журналист, предаде Ройтерс.

"Тази сутрин ФСС спря дейността на терористична група, планирала да нападне и убие известен руски телевизионен журналист", заяви Путин.

Той каза, че Западът се опитва да унищожи Русия отвътре, но че подобни опити няма да успеят. По думите му Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ ръководи усилия за подкопаване на Русия и съветва украинското правителство.

Путин заяви, че чужди медийни организации и социални медии са били използвани от Запада за провокации срещу руската армия. Според него подобни действия трябва да бъдат спрени.

ФСС съобщи, че е задържала група неонацисти, планирала по нареждане на Службата за сигурност на Украйна (ССУ) да убие журналиста Владимир Соловьов, предаде ТАСС.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
25
 
4
 
! Отговори
православен патриот преди 2 години
Христос Воскресе, Владимир Владимирович !!! Жив и здрав и успех в борбата срещу зараждащия се нов и див варварски фашизъм !!!!! Вечна Дружба между Русия и България !!!!
67
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Соловьов ще бъде ликвидиран, както и Путин. В това няма никакво съмнение.
66
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първи април мина
65
2
 
5
 
! Отговори
читалище заря преди 2 години
лелче, що нема статия за брянск? читалищна работа
64
3
 
20
 
! Отговори
Хичо преди 2 години
Вервам ти...питам кой уби Ана Политковская точно на рожденния ден на жужето-***
63
1
 
7
 
! Отговори
Мишо Бирата преди 2 години
аз ако съм на местото на соловьов, дигам гълъбете за англия на секундата. щом като гебнята почна да разкрива заговори срещу журналисти, значи тоя път нема да минат само с климатици и захар
62
15
 
4
 
! Отговори
До Щетев преди 2 години
За наркомана Зеленски ли говориш? Днес в Нидерландия пишат, че има 850 милиона долара, и то след като е станал президент. И имение в Тоскана за 5 милиона, там кметът потвърди.
61
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А най-интереснито е, че по РТР обвиняват Украинците за разрушения Мариупол. Току що журналиста извади току що разпечатан лист А4 твърдейки че документа бил намерен на място когато асвабадили Мариупол. Смях!
60
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този мръсен запад. На времето така убуха Георги Марков тези западняци.
59
11
 
6
 
! Отговори
Русия преди 2 години
Наркуманцити тъй напраеха и с безполезните им вече Георги Марков ф Лондон, Скрипал и оня Литвиненко и Борис Немцов.
58
3
 
2
 
! Отговори
Нина преди 2 години
До Валентин Щеревчист фашистки метод
57
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 80, нещо такова. Но вече 15 минути гледам как са разкрили тези Украински нацисти. Излиза някой на екрана и започва да насажда страх. Наистина ако нямах умението да филтрирам качествена информация щях да помисля всички Украинци за нацисти и наркомани. Пропаганда в действия, простовати и необразовани русофили лесно ще бъдат манипулирани и се вижда какъв е резултата. Фактически пропагандата е слаба, но и мозъка на русофила не е силен. Оттам е проблема, некачествено образование лошо възпитание!
56
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Салавйов трябва да бяга от Русия, защото Русия обича да прави "сакрална жертва" за мобилизация на руснаците и манипулиране на руснаците. Салавйов ще стане сакрална жертва на собствената си пропаганда. Путин го е набелязал за подходящ. Салавйов или трябва ведбага да избяга от Русия, или да се съгласи да стане "сакрална жертва" за обедиение на руското общество. Такива жертви бяха руските жилищни блокове, които се жертваха от ФСБ и Путин за започване на Втората чеченска война.
55
7
 
21
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Робите не мразят най-много господарите си. Те мразят най-много свободните и тези, които се борят за свободата си. Мразят ги от дъното на душата си.Украинците са свободни и искат да останат свободни. Нищо друго. Но робите искат те да се предадат на руснаците и да се превърнат в роби. Затова изпитват неистова омраза към украинците! Защото те се борят за своята свобода и не желаят да бъдат руски роби!
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 74Там от 20г. им насаждат колко са велики и самодостатъчни, което не е верно, те са зависими доста от останалия свят, не говоря само за Запада :))) Имат си комплексирано жуже, това е положението :)
53
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия приказки на *** със за пред крепостните селяни въобще няма да прочета и статията.
52
8
 
13
 
! Отговори
Баба Ванга преди 2 години
Русия ке стане нормална държава когато Владимир Владимирович отиде на концерт на Йосиф Кобзон!
51
12
 
7
 
! Отговори
Бум преди 2 години
Днес Путин обяви Украйна за терористична страна подлежаща на унищожение по международните закони....
50
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По руската телевизия няма реклами! Има клипчета от ВСВ и Украйна в рекламната пауза! Говоря за РТР Планета!
49
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам по Первий Канал Решетников да обсъжда акцията срещу нацистите в Русия. Руската телевизия наистина е дистопия, насажда страх като за последно, човек ще си помисли, че целия свят гори във война! Молете се за мен, след два часа руска телевизия мисля че имам нужда от психологическа помощ! Все пак исках да им чуя гледната точка, както зоват русофилите. Интересно обаче защо в руските студиа присъства само гледната точка на Путин!