Путин: Осуетихме западен заговор за убийството на руски журналист

Западът се опитвал да унищожи Русия отвътре, но нямало да успее
25 апр 2022 18:46, Елка Василева
176
Путин: Осуетихме западен заговор за убийството на руски журналист
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин каза днес, че Федералната служба за сигурност (ФСС) на Русия е осуетила западен заговор за убийство на виден руски журналист, предаде Ройтерс.

"Тази сутрин ФСС спря дейността на терористична група, планирала да нападне и убие известен руски телевизионен журналист", заяви Путин.

Той каза, че Западът се опитва да унищожи Русия отвътре, но че подобни опити няма да успеят. По думите му Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ ръководи усилия за подкопаване на Русия и съветва украинското правителство.

Путин заяви, че чужди медийни организации и социални медии са били използвани от Запада за провокации срещу руската армия. Според него подобни действия трябва да бъдат спрени.

ФСС съобщи, че е задържала група неонацисти, планирала по нареждане на Службата за сигурност на Украйна (ССУ) да убие журналиста Владимир Соловьов, предаде ТАСС.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Питам, кой иска да унищожи блатная, кой ? Нито земя имат за живеене, нито имат стандарт на живот, все некой иска да им вземе блататата и ледниците.......хахахахаха :))) Жужето да си остане в бункера и да лъже крепостните, че лошо му се пише :)))
47
6
 
19
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
Русофилчета славната руска армия досега уби 215 украински деца-нацисти. Колко украински деца нацисти трябва да бъдат убити за да бъде денацифицирана Украйна, 500, 1000 или 10 000?
46
2
 
2
 
! Отговори
Нина преди 2 години
До Анонимендо 66 анонимен - действаш чисто по нациски метод
45
9
 
3
 
! Отговори
когато преди 2 години
Виждаш как платената папагална работи на 1000% значи действително има заплаха за живота на живота на един най талатливите жур-тт в светта
44
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Режима на Путин има нужда от "жертви".Известните руснаци да внимават.
43
3
 
6
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Яко! Пропагандата се пропуква.
42
10
 
7
 
! Отговори
Има преди 2 години
Съществуват увредени хора, които вярват само на западната пропаганда. За тях всяко нещо идващо от Русия е пропаганда. Стига се до там, че Виктор Николаев от Нова телевизия обвини Русия за израза "Христос воскресе, воистина воскресе", че бил руска пропаганда. Според мен, украинците наистина биха се опитали да премахнат журналиста Соловьов.
41
10
 
6
 
! Отговори
с преди 2 години
СОЛОВЬОВ ИМА ТОЛКОВА ИНТЕЛЕКТ , ЧЕ ДАЖЕ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ ОТ ЕС И САЩ ОЩО НЯМА ДА ИМ СТИГНЕ НА ЕДНА ЕДНА ТРЕТА ОТ НЕГОВИЯ ! А И ЩЕ СА В ПЪТИ ПО СЛАБИ В ИСТОРИЯТА
40
1
 
9
 
! Отговори
ZZZ преди 2 години
*** съвсем е изперкал.
39
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другаря Путин съвсем изперка.Кой му дреме за някакъв негов придворен журналист.Руските свободни журналисти ги избиват и вкарва по затворите точно ****лее.
38
11
 
13
 
! Отговори
сс преди 2 години
Само не разбрах на кого му дреме за някакъв руски журналист, че да му готви убийство.
37
1
 
1
 
! Отговори
стоян преди 2 години
До Анонимен 32 - нова тъпотия от такива
36
6
 
19
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Путин е кьопек, който е тотално изперкал от страх, че се провали в Украйна!С този плосък фейк, само дразни силовиките и им дава сигнал, че е и слаб.
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като ходиш на църква, братчет, нека попа ти напомни за 10-те божи заповеди
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега очакваме ФСС да арестува неонациста на двойни токчета!
33
2
 
12
 
! Отговори
Последно, преди 2 години
...Западът, или ЦРУ ??? Наистина ли мужиците така са им излъскали мозъците, че не правят разлика! Тия с тая примитивна дезинформация съвсем откачиха, в инерцията да правят руснаците на ...! Явно са си повярвали, че каквато и лъжа да им пробутат, те ще се вържат!
32
3
 
13
 
! Отговори
До 47 преди 2 години
Скоро ке ручат съде злато, щото друго няма да имат.
31
5
 
19
 
! Отговори
Фръц преди 2 години
Не мога да разбера откъде идва този нагон да се лъже на ангро. Като си джудже, не се опитвай да станеш Гъливър, за да не предизвикваш смях сред хората.
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малей, докъде изпадна западната цивилизация. Да харчи пари и да се занимава с аборигени. Между другото от цялото битово движимо и недвижимо имущество и състояние на руската върхушка и тукашните памперси единственото съветско нещо е златото. Даже банковите сметки са в долари. Квалификациите на български език за тях оставям за вас
29
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това да не е ония дето има вила в Италия и децата му учат в Англия, а иначе знаем за журналистите в Русия, които ги убиват на рождения ден на Путин.