Русия: Унищожихме военно оборудване, доставено от САЩ на Украйна

Твърди се също, че са унищожени шест склада с ракетно и артилерийско оръжие
8 май 2022 21:45, Йоана Цонева
119
Русия: Унищожихме военно оборудване, доставено от САЩ на Украйна
Снимка: БГНЕС

Руското министерство на отбраната съобщи, че високоточни ракети са унищожили оръжия и военно оборудване, доставени на украинските сили от САЩ и неуточнени западни държави, на железопътна гара край град Соледар, предаде "Ройтерс".

Още по темата
Министерството съобщи също, че е унищожило шест склада с ракетно и артилерийско оръжие в Луганска, Донецка и Харковска област, а неговата противовъздушна отбрана е свалила украински военен самолет Су-25.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
9
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Онанимния #78На ба ба т и големия адронен колайдер. Всичко започна защото Англосаксонската клика не спира да си завират носа , където не й е работа, "цивилизация"недое... Кога Путин щеше да тръгне да присъединява Крим ако ми зерн иците не бяха разбунили духовете през 2014. В Беларус също се пробваха наскоро , но Лукашенко ги разконспирора набързо и ги прати обратно в Полша. В Русия продължават да ровят, но им става все по-натопорчено. Пропагандата им , обаче е силна, както и шпионажа.
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заминавай на фронта бе
78
6
 
31
 
! Отговори
България преди 1 година
С Ден Победы!!!!!
77
4
 
26
 
! Отговори
България преди 1 година
Д нм Победы
76
5
 
20
 
! Отговори
България преди 1 година
ДНМ ПОБЕДЫ!
75
6
 
26
 
! Отговори
Писна Ми преди 1 година
За пореден ден, напъна на троловете ангажирани с пропагандата драскат ли драскат в полза на Украйна, абсолютно същата сбирщина от *** която "подкрепяше" ваксините и мерките срещу "най-страшната" чума на човечеството ковид 19. Теоритично е невъзможно при положение, че 84% от Българите искат МИР и НЕУТРАЛИТЕТ спред коментарите е обратното което за жалост отново показва, че няма легитимни мнения в коментарите на която и да е медия. Заработвайте ро,би.
74
30
 
10
 
! Отговори
сдялано в СССР преди 1 година
Те ,,високоточните,, им оръжия толкова болници,училища,жилищни домове унищожиха,да не са улучили и някой склад за оръжия.
73
26
 
9
 
! Отговори
ВЪЪЪЙ преди 1 година
НЯМА ДА ВИ СТИГНАТ БОМБИТЕ ДА ГО УНИЩОЖИТЕ ЦЯЛОТО МНОГО Е
72
7
 
38
 
! Отговори
1 преди 1 година
Само така,нека да унищожават,ЕВРОПА и техния,по-голям брат дядо байдън искат Русия да спре войната,а пращат оръжие.
71
48
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Шматка Как ще е виновна Америка за нахлуването на *** в Украйна? Американски войници ли убиват, бомбят и рушат сгради, църкви, болници, инфраструктора в Украйна? Американски войници ли измъчват, изнасилват, крадат и убиват жени, деца и старци в Украйна? Не, това е армията на лудия диктатор. путин е луд, масов убиец. путин = Хитлер и Сталин.... И, путинофилите, които го подкрепят и величаят, също са убийци, защото одобряват убийствата, изнасилванията и терора на путиновите ватенки.
70
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали е вярно, не знам. Днес е 09.05. и след като путин не може да се похвали с край и успех на "специалната", а трябва днес непременно да се похвали...
69
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Блянове.
68
4
 
43
 
! Отговори
Шматка преди 1 година
Тъжно е че всички откачени коментираме, а нормалните си стоят по къщите.Свътът общо трябва да каже НЕ НА ВОЙНАТА !Америка е виновна според мен.Да си стоят в тяхната си държава .И защо са БАЗИ навсякъде....и как може да има приятелски и неприятелски държави...Тя държавата не е човек...Цялата световна философия я яко сбъркана...
67
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Руснаците, запада сам ще умре.
66
57
 
14
 
! Отговори
Цигара за Кремъл преди 1 година
Джуджето ще виси на стълба много скоро. Знае го и затова не излиза от бункера. Не е като Зеленски сред своите на улицата. Страхлив е Путин!
65
48
 
17
 
! Отговори
Труд преди 1 година
Русия загуби тази война, колкото и да се пънат да лъжат за виртуални успехи
64
36
 
10
 
! Отговори
666 е Путин преди 1 година
9 е числото на Дявола, а Антихристът Путин има оръжие с името Сарана!Няма случайности!
63
15
 
50
 
! Отговори
СССР преди 1 година
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК .С Ден на победата 9 май
62
43
 
16
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Руските фейкове са елементарни, защото са адресирани към елементарна, малограмотна аудитория с нисък коефициент на интелигентност и силна нужда от "безкомпромисна и твърда ръка, която да ги ръководи". А когато тази ръка е враг на ЕС, НАТО и САЩ, които тази аудитория е нарочила за виновни за личностният им провал няма външна сила, която да ги убеди, че грешат. Така вярата във фейковете се превръща в религиозно преклонение и обожествяване на психопата Путин и Путинистан.
61
8
 
46
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Честит девети май,хора.