Путин: Украинците саботират мирните преговори

Проведе телефонен разговор с австрийския канцлер Нехамер
27 май 2022 22:04, Росен Стойчев
158
Путин: Украинците саботират мирните преговори
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският държавен глава Владимир Путин проведе разговор с австрийския канцлер Карл Нехамер, съобщи ТАСС.

Двамата са обсъдили безопасността на корабоплаването във водите на Азовско и Черно море. Посочва се, че е важно пристанищата скоро да бъдат разчистени за преминаването на заседнали кораби.

Още по темата

Путин е отхвърлил обвиненията, че неговата страна носи отговорност за евентуални проблеми с доставките на продоволствия. Той е заявил, че това е факт поради други причини.

Руският държавен глава настоява, че това се дължи на ограниченията, въведени от ЕС. Двамата са разменили мнения за това как да се гарантира доставката на продоволствия.

Русия ще продължи да спазва своя ангажимент за енергийни доставки към Австрия. Очаква се украинската страна да се погрижи за разчистването на пристанищата, като според руския държавен глава украинските представители саботират евентуални мирни преговори.

Австрия е една от европейските държави, които успяват да поддържат партньорство с Русия в различни области.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
14
 
! Отговори
До 2015 преди 1 година
Стотици етнически българи са избити от рашистите окупатори откакто обявиха война на Украйна.
27
8
 
1
 
! Отговори
2015г. преди 1 година
Какво ми слагате минуси?Копирах го от новините 18:04 ч. 07.02.2015 г. - 16:05 ч. 11.02.2015 г.."Хирургични отпадъци",а?И после ще ми викате как сме били русофили.Не сме...украинофоби сме! Аз съм и туркофоб - тоест, страхувам се от турците и по - специално от мъжа ми Рюстю, който след малко ще се прибере.
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В случая властите на Украйна са ги убили,а сега ги подкрепяме.Глупавите сте вие.
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин убит един от Чеченец
24
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 23:Да,не са.Обаче подкрепяме българоубийци.
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин убит един Чеченец
22
10
 
1
 
! Отговори
2015 г. преди 1 година
https://btvnovinite.bg/svetut/desetki-etnicheski-balgari-sa-zaginali-pri-krizata-v-ukrajna.html
21
19
 
0
 
! Отговори
2015 г. преди 1 година
Какво ми слагате минуси?Копирах го от новините 18:04 ч. 07.02.2015 г. - 16:05 ч. 11.02.2015 г.."Хирургични отпадъци",а?И после ще ми викате как сме били русофили.Не сме...украинофоби сме!
20
2
 
9
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До 2015. Просто не генерализирай. Изключително глу.пава и некоректна позиция. Нито всички украинци са антибългари, нито нацисти, нито лоши. Всяко стадо си има ***, но това не означава, че трябва да се изколят всички.
19
0
 
6
 
! Отговори
До 2015 преди 1 година
Това с фамилията Иванов е много изтъркано. Недейте да използвате широко разпространени фамилии за вашите пропаганди и опорки. Освен това, няма как да си роден в Украйна, макар и да си с български корени, и да имаш фамилия завършваща на -ов. Може да го напишете Иванчук, за да звучи по-достоверно. Спокойно, няма да ви таксувам с пари за съветите. Не са ми притрябвали жълтите ви копейки.
18
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега им се е паднало да точат пари :)) Ако го нямаше тоя конфликт, как щяха да скочат цените с от 8-20%. Моного залюхана работа! Когато говорим за война, няма 5-10 лева, няма тоя - ония закон. Има трябва!
17
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От наследника на "хирургичните отпадъци":Малко ви,българоубийци!
16
3
 
11
 
! Отговори
П.утььо преди 1 година
Ха-ха, смешен наглец, ами как украинците да разчистят пристанищата, като те държат сега само Одеса? Другите вече са ваши, ***. кин, чистете си ги вие
15
24
 
0
 
! Отговори
2015 г. преди 1 година
Така че там от хората нищо не остава. В Одеса на погребенията пише, че са само хирургични отпадъци. Тези, които загиват и ги докарват в гробове, нито една стотинка не им се компенсира и българите събират помощ за семействата за погребение, за да се помогне на тези семейства. бесарабски българин, допълва Иванов.".Някой да ми обясни защо 2015-та година българите в Украйна са били "хирургични отпадъци" и после да ми защитава украинците,които са ги докарали до там такова определение да получат.
14
5
 
9
 
! Отговори
Путлер преди 1 година
***, украинците саботирали преговорите. Ами преговори не се водят, когато казваш искам да бъдат изпълнени всички наши условия.
13
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците не саботират. Така ги разбирам. Те не желаят да ги управляват като в тоталитарна държава с един вечен на власт. Украинците си искат самостоятелност и да са в ЕС.
12
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия изтегля своите войски от Украйна и едва тогава се сяда за преговори. Това е условието...
11
2
 
16
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Не се ловете на въдицата на завоеватела Путин , ще ви скрои капата както на БГ !! Нали сме голями русофили и за това хапнахме дървото , на ви газ , на ви нефт , а и ще видите ядрено гориво на куково лято , по др. Робева ; широка руска душа , ама според мен душманска !! Разберете оправяйте държавата , никой няма да ни помага , освен неволята !!
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Събират се всички грузински старейшини и решават, че повече не може така да продължава и ще обявят война на Русия. Всички са съгласни без един. Председателят го пита:- Защо не искаш, *** ли те е?- А не, просто се чудя, как ще ги погребем тези над 100 милиона руснаци.
9
6
 
17
 
! Отговори
Лечев преди 1 година
Ало, спри да стреляш ракети срещу хората и къщите им, после току виж се получат мирни преговори.В ада има специално приготвен един голям казан за едно малко джудже-убиец.