Доналд Тръмп: Байдън ни води към трета световна война

В този вид конфликт няма да има победители, добави републиканецът
29 май 2022 12:15, Анисия Иванова
82
Доналд Тръмп: Байдън ни води към трета световна война
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че политиката на настоящата администрация на Джо Байдън към Украйна застрашава с конфликт от световен мащаб. Той изрази това мнение на митинг в събота пред привърженици в щата Уайоминг.

Тръмп за пореден път изрази мнение, че ако беше преизбран за президент на САЩ на изборите през 2020 г., конфликтът в Украйна „нямаше да започне“.

"Не забравяйте, че при Буш-младши те загубиха Грузия. При Обама те загубиха Крим, а при Байдън загубиха всичко. Но при Тръмп нищо не бе загубено", коза бившият държавен глава, цитиран от американски и чуждестранни медии.

"Ще получим милиони загубени животи, но вероятно ще получим и трета световна война“, аргументира се републиканецът, говорейки за конфликта в Украйна.

"Поради глупостта на нашите изявления и действия можем да получим трета световна война. Искаме да помогнем на тези хора заради това, което им се случва, те се унищожават. Но наистина можем да получим трета световна война заради начина, по който се държим по този въпрос“, предупреди Тръмп, подчертавайки, че в този вид конфликт „няма да има победители“. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
26
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Хайде да се връща Тръмп, той е свястно момче! Да правят другарска среща с Путин и с китаеца на водка и *** и да си стискат ръцете и да се спре този кървав фарс в украйна! После руснаците да си приберат европейската част на турция и цариград, барабар с босфора, да оформят един хубав голям кюрдистан като държава, ние да ставаме федерация с рсм, а албанците и турците да спрат да мечтаят да се свързват по суша през нас и през Македония :) на сърбите да върнат косово и да си живеем спокойничко!
16
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонимеН -- какви комунисти сънуваш?! в Русия няма никакви комунисти.. а относно "майките на бомбите, то Русия има бащата на бомбите - "цар бомба"! прочети за какво става въпрос!!
15
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради ресирсите си руската икономика е доста по-голяма от тази на Германия реално, но номинално не.
14
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Специално този човек Тръмп има голям принос за войната в Украйна.
13
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кое не е истина? Сякаш без Украйна светът спира моля ви се.
12
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Байдън, Тръмп, все полуиддиотти клоуни. Водели, уяя ми водели. Пинчери на каишка
11
28
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
АКО АЗ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ НА ФЪЩ ИМ ДАВАМ ТОЧНО 1 МЕСЕЦ НА КОМУНИСТИТЕ ДА СЕ ИЗНЕСАТ ОТ ОКУПИРАНИТЕ ЛУГАНСК ДОНБАС И КРИМ! СЛЕД КОЕТО ГИ ПОЧВАМ И АКО МНОГО СЕ ОПЪВАТ ИМ ПУСКА ЕДНА ОТ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ БОМБИ 10 ТОВА ТРОТИЛ НАД МОРДОРСКВА И С ТОВА ВЪПРОСА ПРИКЛЮЧВА!
10
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тук американските тролпрофани се радваха на подменения вот и изфабрикуваната победа на джо бидоня... Да напомния,че американския народ се вдигна на протест и пред Капитолия сатаннинския режим на демократите УБИ над 10 американски граждани като ги обяви за терористи и анархисти.Има да го сънуваме бай Тръмпи, а сега хранете укри,плащайте скъпа нафта,чакайте американския танкер с "евтината" газ и викайте слава у$райна.
9
3
 
40
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Трънп е единственият президент от години който не е водил война и агресия.И на дълбоката държава това не и хареса и си избра една мумия убиец.
8
15
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Тръмп наложи санкции на Северен поток 2 и беше против Русия да доставя газ на Европа. Тръмп наложи огромни мита на китайския износ и започна търговска война с Китай. Тръмп заплаши малкото дебело момченце с ракети, така наричаше севернокорейският Ким с пълно унищожение на Северна Корея. Има я речта му в ютуб на заседанието на ООН. По времето на Тръмп беше ликвидиран с дрон онзи ирански генерал. Не го слушайте много рижавият.
7
3
 
34
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Ако Байдън вземе втори мандат край с човечеството.
6
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демократите лъгаха че Тръмп е луд и не последователен, че е заплаха за световния мир и прогрес, а като взеха властта и показаха истинското си лице
5
12
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ФЪЩ СА ДОКАЗАНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОЩЕ КОГАТО НАПАДНАХА УКРАЙНА И АНЕКСИРАХА КРИМ ДОНБАС И ЛУГАНСК СЪС ВКАРВАНЕ НА ВОЙСКИТЕ СИ ТАМ ! ФЪЩ Е ГАРАНТ ПО ДОГОВОРА МЕЖДУ УКРАЙНА И КОМУНДЕЛИСТАН, ЧЕ ЩЕ ЗАЩИТАВА УКРАЙНА ОТ КОМУНДЕЛИСТАН В СЛУЧАЙ НА НАПАДЕНИЕ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО!
4
7
 
5
 
! Отговори
Мишо-Гъ.зо преди 1 година
Борисов Екзекутира Българи, наричали го Диктатор!
3
1
 
13
 
! Отговори
Захаров преди 1 година
Дали ще е тъпо да кажа, че вече е късно?
2
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно казано, браво Тръмп.
1
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мълчи ве перчам. Няма да остави комунистите пак да прилапат половината Европа я. Знаеш ли ,колко поколения са се борили против тях да ги съборят. Ходи там си управлявай смешните хотели