Путин: Кризата с храната започна преди две години

Хората се опитвали да обвинят Русия за продоволствената криза
3 юни 2022 23:20, Йоана Цонева
62
Путин: Кризата с храната започна преди две години
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви в интервю, че хората се опитват да обвинят Русия за проблемите на глобалния пазар на храните и отрече Москва да е налагала забрана на износа на зърно от украинските пристанища, съобщи "Ройтерс".

"Ситуацията ще се влоши, защото британците и американците наложиха санкции върху нашите торове", каза Путин в интервю за националната телевизия, пише БТА.

Още по темата
Според Путин проблемите с храните в света са започнали преди повече от две години, предаде ТАСС.

"Неблагоприятната ситуация на световния пазар на храни не започна вчера или дори след началото на специалната военна операция на Русия в Донбас и Украйна. Тя започна още през февруари 2020 г. в процеса на справяне с последиците от пандемията от коронавирус", заяви руският президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
2
 
! Отговори
Русофоб и Русофил преди 1 година
Що е то русофоб? Русофоби са тия който казват истината за русия, а русофили са тия които лъжат за проблемите в русия.
51
2
 
2
 
! Отговори
Г. С. Раковски: преди 1 година
"Руското правителство, кое лъстеше...българите със...лъжовни обещания днес открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика срещу тях. То е наумило и труди се...да разори и опустоши милото ни отечество България...Всякога проклетата русия...лъгала е...българите че уж за тях отваря такъв бой и че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото отечество..Тя всякога е само своята политика гледала а собствено за завоевателните си планове е имала грижи"
50
2
 
2
 
! Отговори
Захари Стоянов: преди 1 година
"...най-големий ни неприятел днес е...русия. Няма пакост, няма мерзост даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава...от тоя...ден, когато ние почнахме своето политическо и самостоятелно съществуване...Турили един път те намерение да направят от България Задунайска Губерния, нищо свято не ги спира...Но ще да кажат мнозина: русия беше която ни освободи...Но трябва ли да бъдем благодарни и за това, че русия ни освободи, за да ни зароби отново - нещо, което тя доказа вече"
49
0
 
4
 
! Отговори
ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ преди 1 година
...КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА РУZZИЯ----хората са дълбоко отвратени от руските агресори , убийци и мародери...!--ВЕЧЕ СВЪРШИ МИТА ЗА "РУСИЯ -ОСВОБОДИТЕЛКАТА"...ха,ха,хааааааа....остава "РУСИЯ --ПОРОБИТЕЛКАТА" И "РАЗРУШИТЕЛКАТА" ....
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ами прав е - Оруел 1984 е факт в руSSия, Северна Корея и Китай. Така че погледни там какво се случва, преди да обвиняваш всички останали, а удобно да си затваряш очите именно за тези три държави.
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха, джуджака си мисли, че 2 години хората не са яли и сега чак са се сетили, че има проблем. Тоя наистина е изкуфял от старост, не може дори опорките да си дефинира както трябва вече. Но направи едно хубаво нещо - успя да демонстрира на целия свят какво представлява рашисткия манталитет. Вече няма човек на тази планета, който да си прави илюзии (освен болните русофили, но то тяхното се лекува в специализираните заведения със силни медикаменти).
46
2
 
5
 
! Отговори
РУСКИЙ ОКУПАНТ преди 1 година
Тургенев: "руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят" Лъжливите русофили лъжат за Стамболов защото не могат да му простят задето им разката *** _ _ то, затова измислиха тази лъжа за него, за да я размахват срещу истинските български патриоти които се противопоставят на имперските амбиции на педеРассия. Няма доказателства че Стамболов предлагал България на Султана. Ако беше вярно Султана щеше да приеме предложението. Защо Султана не се е възползвал ако беше истина?
45
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе, преди 20 години започна. Смърт за тея диктаторчета мазни..
44
3
 
3
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
До Анатема Ти за онзи същият ли Стамбулов пишеш дето искаше да върне България в границите на Турция и да бъде назначен за генерл-губернатор ?
43
7
 
16
 
! Отговори
Ами прав е преди 1 година
За съжаление, свръх богатите държави се самозабравиха, презадовокени, алчни и ненаситни! Ковид цирка планиран и изпълнен, съсипа бизнеси, цели отрасли и индустрии и обрече на безработица милиарди хора. Целта е ясна (Оруел, 1984).Но сега е модерно да се оправдава всичко с Путин.. Е, даже децата разбраха, че и дявола лне е толкова черен! И че западната пропаганда е жалка като поредния гнусен холивудски сценарий
42
1
 
5
 
! Отговори
бай Кольо преди 1 година
Все пак да питам ,защо някой така пледират ,санциите да се спрат, поради това ,че не са ефективни...?Ами ,нали са неефективни ,какво ви пука ..?
41
2
 
20
 
! Отговори
Бено преди 1 година
Няма как една или две държави, с общо население около 200 млн.души, да са виновни за продоволствена криза. Глад, особено в Африка, винаги е имало. Докато богатите държави изхвърляха храни, поради свръхпроизводство, милиони гладуваха!
40
5
 
13
 
! Отговори
Star преди 1 година
Прав е.За това което го казва е така.Нема си кривим душата.
39
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Русия тоалетните и мивките свършват. Затова явно руските войници крадат от Украйна такива. На какво ли е признак краденето на украинското зърно?
38
14
 
13
 
! Отговори
Анатема преди 1 година
русия е причинявала на другите народи страдания, бедност, отчайваща мизерия, терор и безнадеждност, самите руснаци никога не са живели добре, затова искат да разрушат тези държави които не искат да живеят с тях и като тях. Руснаците са тежко увредена нация за която разрушението е главна цел и гордост. Русофилите са национални предатели за жълти копейки служат на фашистка русия. Затова да си вървят в Сибир. Време е за нов Стамболов който да пречисти родината ни от русофилската ***!
37
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До педеРассия - гледай си там гей-парадите и жендърските ценности и не ни занимавай ! И да се пазиш, да не забременееш !
36
12
 
7
 
! Отговори
педеРассия преди 1 година
Руската империя е първата Европейска държава която декриминализира зоофилията през 1903 г. Съветска русия е първата Европейска държава която декриминализира хомосексуализма. През 1922 г. русия декриминализира инцеста, който и досега е легален. Путин, кой знае защо не е предприел никакви мерки срещу това! Руски лицемери! Плюете САЩ и ЕС че били "грешни" а пък не виждате че самите вие сте изтъкани от грехове! Тръгнали да вадят сламката от очите на другите пък не виждате гредата в в своето око!
35
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние измислихме 4353356 пола. На кой му трябва храна? Има по-важни неща като например коя дупка те сърби.
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато ненормалните се криха под легла и носеха намордници, продължи ха да плюскат ето ги последствията.
33
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Путин все някой друг му е виновен. Ние нали виждаме от кога се очаква увеличи всичко - от началото на войната.