Русия анексира окупираните територии в Украйна утре

Дмитрий Песков заяви, че това ще стане на церемония в Кремъл
29 сеп 2022 14:10, Петя Славова
124
Русия анексира окупираните територии в Украйна утре
Снимка: БГНЕС

Москва ще анексира официално четири окупирани от Русия области в Украйна на церемония в Кремъл в петък, заяви говорителят на президента Владимир Путин.

Още по темата
"Утре в Георгиевската зала на Големия кремълски дворец в 15:00 ч. (1200 ч. по Гринуич) ще се състои церемония по подписването на договора за присъединяване на новите територии към Русия", заяви говорителят Дмитрий Песков, като добави, че Путин ще произнесе реч на това събитие и ще се срещне с назначените от Москва управители на украинските региони.

Споразумения ще бъдат подписани "с всички четири територии, които проведоха референдуми и отправиха съответните искания към руската страна", каза Песков, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
19
 
! Отговори
? преди 1 година
Значи утре Русия отново става Велика сила.
6
10
 
16
 
! Отговори
браво преди 1 година
До 2, Да както каза един мъж през сълзи - Аз не съм чакал осем години, цели 30 г. чакаме да се върнем в родината си Русия.
5
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 4 За първи път името Украина е написано на Запад, в Полша през 15 век, в писмен документ описващ размириците в полска провинция.Така, че ако е покрайнина на някой, то е на Полша, не на Русия.Самият украински език е по - близък до полският и по малко до руският език.
4
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като отговор Европа ще спре тока на България! И българияните американци са съгласни!
3
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ква е тая държава русия бе?
2
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха, значи в Кремле ще има цирково представление начело с главният клоун на цирка джуджето Путин. Скучно, никой няма да го гледа!
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да-аа, скоро ще се възстанови правилното използване на името Украина. Няма вече да е В УКРАИНЕ, а ще е както изначално, НА УКРАИНЕ. На запад нито оазбират името Украина, още по-малко и тази разлика. Затова сега патим всички.