Пламен Юруков: Надявам се, че руският народ ще може да се освободи от Кремъл

Русия не може да олицетворява Изтока
21 ное 2022 23:00, Нели Христова
142

"Това е един политически театър. Това е стратегически ход за България, защото е в наш интерес Руската федерация да бъде слаба. Така ще се бърка по-малко във вътрешната и външната политика на България. В момента започна процес на дерусификация, който е много полезен. Той трябва да продължи и да бъде във всички направление", заяви общественикът Пламен Юруков в студиото на "Денят ON AIR".

По думите на международния анализатор проф. Захари Захариев пред Bulgaria ON AIR дебатите, които се водят за военната помощ за Украйна, са вън от реалния дневен ред на българското общество.

"Това, което ги вълнува, няма нищо общо с това, за което се карат основните политически сили. Този дебат не бива да добива този обхват на антирусизъм", допълни гостът.  

"Не бих се съгласил, че Русия може да олицетворява Изтока. Тя е една изостанала държава, с икономика колкото тази на Холандия. Когато говорим против Руската федерация, ние не говорим против Русия. Тя не е проблем. Искрено се надявам, че руският народ ще може да се освободи от Кремъл", посочи Пламен Юруков и добави, че те искат да ни използват като буфер, за да могат да ни поставят срещу неприятелите.

Неговото мнение е, че противоречията между Китай и Русия са от години и това, че в момента Русия е застанала в слаба позиция и си мисли, че Китай ще ѝ помогне, е нещо, в което много хора се заблуждават.

"Изпращането на оръжия е изкуствен проблем, който се поставя като разделителна линия в българската политика, отклонявайки вниманието от реалните проблеми на страната ни", каза проф. Захариев

И заключи, че това е политическа игра, а България е страна с ограничен суверенитет, преотстъпен доброволно по отношение на Брюксел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
9
 
7
 
! Отговори
До 52 преди 1 година
Така , не е за всеки историята, не става да се учи по фейсбук форума само. Иначе щеше да знаеш, че Курвсйа Рус няма нищо общо с Московивта и че руснаците са македонците на украинците, а не обратното.
39
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 50 - душко, историята не е за всеки, ама вземи все пак попрочети нещо... кога е била освободена България? Имало ли е тогава Украйна и украинци? Каквито "украинци" е имало в Руско-Турската Освободителна война, те са били РУСНАЦИ. Чисти. Киев е столица на Древна Рус! Украйна е изкуствено създадена държава от Ленин
38
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен - "С бръмбари. С това е пълна главата на Юруков." Надали е бръмбарите са много... Най-много един-два да летят на широко празно пространство... А може и да е съвсем празно.. Човекът е абсолютно типичен кръгъл про... ст..ак
37
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само че русофилите като се кланят пред костите в храма Шипка , не знаят , че тия кости не са на руснаци.А на загиналите украинци.Бранители на прохода ....хахахахаха...ей, сега комунистите русофили пък да не вземат да взривят храм паметника Шипка.Само защото там почиват костите не на руснаци , а на украинци..хахахаха
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О, руси, о, братя славянски,защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости?....Русофилите го изменят така...,,О, американци, о, братя краварски,защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости?...."....хахахахахахахаха
35
2
 
6
 
! Отговори
Канибализма преди 1 година
също е в наш интерес като няма нищо за ядене. Дайте по тази тема (добре е разработен сценария по Овертон!)
34
5
 
6
 
! Отговори
разсадник русофобия преди 1 година
После - руската пропаганда била виновна: "защото е в наш интерес Руската федерация да бъде слаба." А НИРАБОТЯТ ПО ПРОЗОРЕЦА НА ОВЕРТОН!
33
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 39....Абе ...ти чел ли си Иван Вазов...Да не го бъркаш с Карл Маркс..хахаха
32
5
 
9
 
! Отговори
откровения а? преди 1 година
"защото е в наш интерес Руската федерация да бъде слаба." - вече пионките на кравариста не се свенят да говорят истината явно!
31
4
 
13
 
! Отговори
думите на наглосакси преди 1 година
"защото е в наш интерес Руската федерация да бъде слаба."...нямаме повече въпроси!
30
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 35....Той ,мавзолея на Ленин е символ , на религията която изповядват управниците в Кремъл.Ако питаш нашите пишман комунисти тук в България.Какво търси Ленин пред площада на Кремъл.Те ще ти отговорят следното...Ленин е онова , което ние простите селяни разбираме.А ако не беше той , още да бяхме крепостни селяни.Сега сме , и живеем в центъра на София Така можахме да заграбим къщите на богатите след 1944 година.А някои от нас дори станаха началства на околии Едно време те ни биеха.Сега ние ги б
29
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Закъснели сме ужасно много с дерусификацията! Дано последствията от русифицирането на България и българския манталитет не са непоправими, но както се вижда, Европа не ни иска в Шенген. И с право.
28
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственият шанс за спасение на руснаците е да изхвърлят мумията Ленин от Кремъл - последният останал символ на комунизма.
27
3
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
До Анонимен.32.......................Сигурно е чел нарк.оман.ското произведение "Алиса в страната на чудесата".
26
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С бръмбари. С това е пълна главата на Юруков. Да беше прочел поне една книга.
25
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да мае за съжаление.Първо генетично той е робски народ. Когато са но "освобождавали" в повечето села през които са минали е имало училище. много българи са били занаятчии и търговци, а при тях робското поведение към аристокрацията не е била мръднала ни на сантиметър. Точно затова там се загнезди комунизма а това е болест неспасяема. Погледнете С. Корея същата история. Несъгласните с режима на Путин отдавна избягаха от страната. Останаха немислещите.
24
12
 
8
 
! Отговори
До 27 преди 1 година
Сигурно не искат, нали знаеш че като Александър Втори отменил крепостничеството, селяните сами се връщали и се молели помещчика да ги приеме! Те не знаят какво да правят като свободни хора, те са роби по мислене!
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 27....А Митрофснова как говори за нашето , ...това ясно ли ти е?
22
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 24....Спокойно...Ако има война , тя ще е за България и нейната територия Украинците сами ще се справят с подкрепата от Запад.А тебе , като един заклет русофил, какво те касае България.И защо наричаш политиците ,,наши"..Те са български политици Вярно, калпави, но български ..
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А дали Руския народ въобще иска да се освободи от Кремъл? Ка говорят от името на другите, нещо не ми е ясно.