Кремъл се закани: Британските танкове ще горят в Украйна

Специалната военна операция ще продължи, заяви Песков
16 яну 2023 13:42, Нели Христова
183
Кремъл се закани: Британските танкове ще горят в Украйна
Снимка: БГНЕС

Британските танкове, които са обещани на Украйна, ще "горят" на бойното поле, заяви Кремъл.

"Специалната военна операция ще продължи. Тези танкове горят и ще горят", заяви пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от АФП.

Още по темата
Той добави, че плановете на някои западни държави - като Великобритания и Полша - да изпратят танкове в Украйна "няма да променят ситуацията на терен. Това само ще удължи тази история."

БГНЕС припомня, че миналата седмица британският министър-председател Риши Сунак обеща да предостави на Киев британски танкове "Чаленджър" 2.

По-рано този месец Франция също обеща да изпрати танкове AMX-10 RC на Украйна. Варшава сигнализира, че е готова да изпрати танкове "Леопард" 2 на своята съседка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
7
 
17
 
! Отговори
Вярно е преди 1 година
Ще горят!
122
17
 
32
 
! Отговори
Валентин. преди 1 година
Като толкова се сили запада защо не отидат английски и американски военни да се сражават с Русия? Защото са страхливи ***... А за танковете ще горят и още как. Има ли все още някой дето да вярва как Русия ще загуби войната?
121
12
 
17
 
! Отговори
Селим Селим преди 1 година
Предлагам отварачка за британски танкове
120
20
 
23
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Знам много добре какво е ставало в Чечня даже съм защитавал руснаците но сегашните им щения за величие са нелепи и още нещо ако не бяха лошите американци през всв нацистите щяха да смажат СССР тогава щатите можеха и победиха Япония сами и помогнаха доста на СССР да ги отблъсне до Берлин нацистите а за нашата свобода Русия е имала други геопланове до проливите,да благодарен съм вечно за освобождението но ние сме дали също много жертви и сме участвали с около 35000 души така че нека сме малко по
119
23
 
13
 
! Отговори
А преди 1 година
Днес пРосията колко пъти в рамките на деня превзе Соледар? 5-6?ххххх
118
11
 
24
 
! Отговори
и ние помагаме :) преди 1 година
А ние помагаме на руснаците както можем! Нашите снаряди взривяват укринските гаубици - буквално! Супер сме в диверсиите !!
117
5
 
6
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Иванов Ти изглежда не знаеш какво е ставало в Чечня особенно какво е ставало в чеченя 2? С две думи Генщаба на РФ усвои тогава управление на войските по сателитна връзка. Освен това за плановете знаеха всичко на всичко 28 лица(включват се офицерите от Генщаба разработили операцията). За разлика от Чечня 1 където плановете и заповедите се продаваха на Джихадистите В Чечня 2 Джихадистите РФ ги би както се казва Маче у Дирек. Мисля за 3 седмици всичко свърши без РФ да си дават зор.
116
11
 
10
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Сега и патриотите като ви метнат и на пух и прах ще станат оръжията и хората ви,и новите танкове и ракети и ще стане мазало като в Чечня ще ви се стори разходка в парка
115
16
 
13
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Към руските *** мека кажа че няма как да победите и танковете т90 м ще горят както и всички руски оръжия на скраб
114
22
 
26
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
На всички е ясно, че Русия ще победи.
113
12
 
12
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Анонимен 121 В БГ изобщо практически не се представя РФ гледна точка. Трябва специално да търся в Мрежата - ДА и в мрежата има ЦЕНЗУРА особенно Гугъл, за да разбера кой какво аджеба е казал а не какво западните списачи ни прдставят филтрирано и редактирано с етикета една баба казала... Рогозин който отговаря за възстановяването на ново присъединили се територии каза какво решение е взето за завода.
112
19
 
18
 
! Отговори
Аве преди 1 година
Същото говориха и за хаймарсите. Утре ще напишат, че танковете са ги унощожили,преди да дойдат. Нямате страх, Ааа))) И ракети още ще дават на Украйна хахаха
111
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаахахаха вашите танкове изгоряха първи ...
110
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби 120 - и ще потече мед и масло! Колко сте запознати с бащинските намерения на Путин сите му ануZооблизVачи!
109
3
 
12
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До ДЕДО ИВАН--оф Азов Стаил няма да се възстановява в този му предишен вид. Ще остане някакво елктрическо метало леене. Коксоххима с целите скапани производства няма да ги има. Огромното пристанище ще бъде модернизирано да приема различни типове кораби
108
20
 
12
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 116 - Путин Е Българомразец. А нашата държавност щеше да бъде възстановена и без това. Особено след отзвука на Априлското възстание.
107
10
 
15
 
! Отговори
ДЕДО ИВАН--оф преди 1 година
След като руснаците въстановят "Азов стал" ще имат скрап за няколко години да претопяват. Така ще стане вервайте ми.
106
10
 
9
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Лаврентий Берия До Лаврентий Берия Преди 20220224 САЩ самолети клас Б-52(стратегически бомбер) си правеха учения с самолети на ВСУ които отработваха ВСУ ескортра бомбера до над Харков от където теоретично се пускат стратегически ядрени ракети срещу Москва и други цели в РФ. Това ако не е Провокация не знам какво ще е. А нали се сещаш че всеки стратег бомбер и в мирно време може да носи Ядрено оръжие и никой няма как да провери дори на прехващача да сложат супер дупер дозиметър.
105
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Казвам ти някои неща и прекратявам безумната полемика с теб!И Полша,и Украйна,и Англия са нищо без презокеанския си господар(не могат да пръднат ако не им позволи)!Без хилядите тонове военни доставки Украйна щеше да е смазана до началото на лятото!Ти наричаш Путин "българомразец",но нашата държавност беше възстановена благодарение на неговия народ!
104
27
 
21
 
! Отговори
Готвач преди 1 година
Путин с пръдня от борш ли ще ги унищожава. Егати нещастниците.