Москва с оценка: Зеленски превърна Г-7 в "пропагандно шоу"

В Хирошима се разпалила "антируска и антикитайска истерия"
Обновена: 21 май 2023 18:13 | 21 май 2023 18:07, Анисия Иванова
63
Москва с оценка: Зеленски превърна Г-7 в "пропагандно шоу"
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия обвини лидерите на Г-7, че са превърнали срещата си на върха в Япония в "пропагандно шоу", като са поканили украинския президент Володимир Зеленски и са разпалили "антируска и антикитайска истерия".

"Лидерите на Г-7 доведоха на срещата си главатаря на контролирания от тях киевски режим и превърнаха събитието в Хирошима в пропагандно шоу", заяви руското външно министерство.

"Основният извод от срещата на върха беше купчина съобщения, изпълнени с омразни антируски, а също и антикитайски послания", се казва в изявлението.

Министерството заяви, че Г-7 се е превърнала в "инкубатор, в който под ръководството на англосаксонците се разработват разрушителни инициативи, подкопаващи глобалната стабилност".

Намаляването на глобалното влияние на Запада "принуждава членовете на този орган да влагат всичките си усилия в раздухването на антируска и антикитайска истерия", се казва в изявлението.

"Сигурни сме, че оценката ни за Г-7 и нейните деструктивни действия се споделя от по-голямата част от международната общност", се казва още в него. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
17
 
! Отговори
Бай Дрън преди 11 месеца
Аз англосаксонците ги разбирам. Искат да са отгоре, да владеят света. Ама ние и някои други , какво правим при тях? Пустите му пари. От 30 години се мъчим да се закачим за тях и въпреки нечовешките напъни на нашата политическа върхушка, народът днес не е мръднал и на сантиметър. Джобовете му са все така празни, както след края на социализма. И ако случайно се напълнят, му спретват една криза, изпразват муджобовете и му казват, че това е за негово добро :) Евроатлантическа ценност.
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
'В Хирошима се разпалила "антируска и антикитайска истерия" Баш това става.
8
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Смешниците от Г 7 защо си мислят че са много страшни ? Всъщност само две от тях са с по висок БВП от Русия ! А за Китай да не говорим. Като изключим САЩ, на другите благоденствието се държеше от евтините и лесно достъпни ресурси на Русия и търговията с огромният руски пазар. Факт ! Сега продължават да си подритват здравните книжки, като се заяждат и с Китай.
7
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Зеленски дори не може да говорина идиш, а на майчиния си руски. Какъв евреин е Зеля?
6
8
 
14
 
! Отговори
Г7 и ЕС преди 11 месеца
Г7 и ЕС са единствените, подкрепящо мирният план на Пан Зеленский за капитулация на Москва. Останалите гледат доста по-реалистично на ситуацията.
5
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Зеленски на Г-7. Жужето в бункера :)
4
7
 
17
 
! Отговори
OZZY преди 11 месеца
Г7 си направиха селфита за спомен със Зеле!
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ВНИМАНИЕ, ГОВОРИТ МОСКВА! :))))))
2
9
 
8
 
! Отговори
Лозунг преди 11 месеца
На Масква оценките - самьъе екстравагантньие ви вес мире!
1
10
 
9
 
! Отговори
Натовеца преди 11 месеца
след малко качвам клипа с гаврата на натовският флаг в Пловдив канал Virtuozzo в тубата и го изгорих накрая !