Асен Агов за Владимир Путин: Всеки агресор завършва с провал

Той е убеден, че Пригожин си е подписал смъртната присъда
25 юни 2023 09:30, Нели Христова
142
Асен Агов за Владимир Путин: Всеки агресор завършва с провал
Снимка: БГНЕС

"Пригожин иска място във воденето на войната в Украйна и то сигурно, водещо място, защото нито Шойгу, министърът на отбраната, нито Герасимов вече са способни да взимат решения след всичките провали на руската армия в Украйна. И ако има някой печеливш от всичката тази олелия, която наричаме фарс, това е Украйна" - така журналистът Асен Агов коментира пред bTV последните събития в Русия.

"Всеки агресор завършва с провал. Провалът, който го очаква Путин, в крайна сметка ще бъде повторение на историята от хилядолетия. Всичко това се е случвало. Винаги хората, които са в обкръжението ти се обръщат срещу теб, за да се пазят гърбовете, защото знаят какви престъпления са извършили", коментира още той.

Според него събитията от вчера не са били инсценировка.

"Това беше шантаж. Начинът, по който свърши, беше твърде кратък. Това означава, че каквато и подготовка да е била извършена, тя не е била на място", каза Агов.

Той е убеден, че Пригожин си е подписал смъртната присъда и го чака или новичок, или снайперски куршум. "Чели сме достатъчно за действия за действията на мафията и знаем, че ти се отмъщава единствено със смърт", обясни той.

Допускането на съществуването на частна армия е рисков момент, смята той. Подобни имало и в САЩ - частни контрактори допълват липсите, но те са добре регламентирани и носят отговорност.

"Да сте чули за осъден представител на "Вагнер"? Не. Те крадат в Централноафриканската република, в Сирия, държат се наистина като едни добре въоръжени бандити", коментира той.

Според него Путин ще бъде отслабен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
R.A.T.M преди 10 месеца
Агов не ли е агресор този, който за 8 г избива над 10000 души ? Ако на сестра ти мъжа я бие 8 г и на деветата след поредния побой му сплескаш фасона ти ли си агресора? Ако в Бг дойде на власт някой, който не харесва турската реч и разположи системи за залпов огън и често с щурмоваци обстрелва Кърджали, Турция ли ще е агресора ако премине границата ? Много хора не си включват главата явно само за вегетативни нужди им трябва.
107
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Асенчо е експерд по всичко !
106
2
 
7
 
! Отговори
славянин преди 10 месеца
Тоя има вид на алкохолик в края на дните си!
105
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вижте от снимката в какво се превръщат манекените с годините. Физиката е преходна и хартийките не могат да те подмладят поне малко, не става. Виж душата ако е чиста си струва.
104
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Откъде се извъди тъкъв голям з...к Агоф.щ
103
2
 
8
 
! Отговори
sabi преди 10 месеца
е не чак всеки, сега тук в Чикаго строяят 80 милионна в зелено грандиозна библиотека в памет а агресора Обама, Бил Клинтън, друг "велик" агресор & военно престъпник е рок звезда & наскоро посети униозената от негп по времето на Косово вояната,-Бьлгария. Буш младши, които разруши 2 държави & изби над милион е култова фигура, кефи се на популярност като другите горе. Тони Блеър, Нетаняху,,,, Гн. Агов маи игнорира по поръчка..
102
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щом възрожденците препълниха форума с повърнИ, значи си прав, Асене!
101
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
.ПпсЮлютно си е така
100
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ага ефенди . Всеки алкохолик завършва с цироза на никой не му пука за това.
99
2
 
12
 
! Отговори
1945 преди 10 месеца
До вчера САЩ бяха вкарали пригожин в забранения списък, вчера на обяд го изкараха Демократ и борец за свободи хахаах Путин как ги врътна тия ЕвроАтлантически мижит$рки хахахах Няма толкова вдлъбнати, нискочели красавци като нашите ЕвроаАтлантициЛГБТЛиберали-Родоостъпници хахахаха Агов, марш да ти сменят бабешките памперси хахахаха
98
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Докога ще се дава трибуна на сенилни старци, обсебени от омразата си към Русия, но славославящи я до 1989 г. Е, не им се получи на евроатлантическия ни планктон. Добре, че всичко свърши бързо, че сигурно вече готвеха декларация в подкрепа на Пригожин, за да сме първи, както винаги във всяка гадост. И всички аговци, инджевци, магаревци и вся остальная свол.ч да нарамват домочадието и марш към Украйна. Ей, Ердоган беше първият, който подкрепи Вовата. Нещо да ви говори това?
97
3
 
6
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Хубаво, на кога стана журналист?
96
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гррррр
95
2
 
14
 
! Отговори
Упсььь... преди 10 месеца
Потънаха му гемиите на тоя...умре ентусиазмът му ...чак за Прогожин се е загрижил да не би да го убият или отровят...ПЪЛНА ИДИОТИЯ и ОЛИГОФРЕНИЯ в Соросоиден припадък!
94
2
 
13
 
! Отговори
ха-ха-хи...АААгоФ преди 10 месеца
Изтрийте му пяната от устата на тояТулуп!!!!От злоба чак се е попотил кат прасе...
93
3
 
19
 
! Отговори
Anonimen преди 10 месеца
Такива "фурнаджийски лопати" най-ги мразя- От заклет комунист стана най-върл евроатлантик. Отврат.
92
3
 
29
 
! Отговори
Мусолини преди 10 месеца
Беше слаб журналист и слаб ученик.Потъна в забрава.
91
3
 
19
 
! Отговори
Хахаха, преди 10 месеца
$оро$нята АгOFF ще спука вена от ярост и безсилие,пак са го изровили от вторични суровини и са го пльоснали пред камерата да пищи и стърже...Никой нормален не би повярвал на това жалко подобие на човек,грантово мотивирано влечуго без собствено мнение :)
90
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хасан Ага пак изпълзя, за да демонстрира коленопреклонна вярност към новите господари. Да не вземат да го забравят, че съществува, и да го пропуснат при сипването в копанките.
89
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Асен Агов за Владимир Путин: Всеки агресор завършва с провал" ________________ ___________ А всяко ме кере завършва с падение. Нали така, Агов?