Медведев: Патентовани дегенерати в Полша ще използват ядрено оръжие

Всички Дудове, Моравецки, Качински и други зли духове ще изчезнат, смята той
1 юли 2023 15:40, Анисия Иванова
199
Медведев: Патентовани дегенерати в Полша ще използват ядрено оръжие
Снимка: БГНЕС

Възможното разполагане на ядрени оръжия в Полша може да доведе до тяхното използване, смята Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация. Така той коментира пред ТАСС желанието на Полша да участва в програмата на НАТО за съвместно използване на ядрени оръжия (Nuclear Sharing).

"Като се има предвид фактът, че днес в полското ръководство се събират само патентовани дегенерати, искането за разполагане на ядрено оръжие в Полша заплашва само едно. Такива оръжия ще бъдат използвани", каза Медведев. „Най-накрая, за радост на всички луди (дори с разбирането, че окончателното решение ще бъде взето от сенилите отвъд океана)“, добави той.

Според Медведев „в това има и положителна страна“. „Всички Дудове, Моравецки, Качински и други зли духове ще изчезнат“, обясни той. „Е, и други ще изчезнат, уви“, добави бившият президент.

По-рано полският премиер Матеуш Моравецки обяви искането на Варшава да я включи в програмата за т. нар. съвместни ядрени мисии в НАТО. Той заяви, че Полша иска да участва в мисии на НАТО във връзка с разполагането от Русия на тактически ядрени оръжия (ТЯО) на територията на Беларус. /БГНЕС


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
3
 
1
 
! Отговори
toti преди 9 месеца
Абе що се не изнесете всите от Кремала и идете на луната,там ни ядрени бомби ,ни никой няма да ви търси,ако не тука за вас живота ще е ад !!!А аз ви обичам и ви мисля доброто!!!
165
2
 
1
 
! Отговори
Ген.Лукофф преди 9 месеца
До Руските фашисти Руските фашисти разбира се е много лошо.Немските и украинските фашисти заедно с луковците това е демократично свободни и прогресивни фашисти!
164
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Защо го цитирате въобще този алкохолизиран клоун? Единствените, които заплашват с използване на ядрено оръжие, са руснаците. Аз друг не съм чувал да си позволява такива заплахи.
163
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Американските транс рок легенди с периките свалиха комунизма
162
4
 
7
 
! Отговори
уиски и рокендрол преди 9 месеца
Кока ,хазарт, фентанил, алкохол, Мерилин Менсън- наркотиците са създадени в Калифорния.
161
7
 
8
 
! Отговори
Крундел преди 9 месеца
Ах, откровенията на димата, голем е, признавам, не на ръст де, като клоун е голям...Тая китайска синтетика с водка смесена води до интересни резултати
160
12
 
9
 
! Отговори
Едно зная преди 9 месеца
След войната на Путин срещу света....се появи инфлация ,падна рязко жизненото ми равнище,изчезнаха туристите и явно докато Путин е жив..Война ще има. И сега нека да познаете,какво желая всеки ден...
159
14
 
7
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
Кой от мислещите прочете заплаха от САЩ и Свобдният с използване на ядрени???един цитат със заплаха дайте от ***?рАсия захлаши българите със...Сармат!ядрена ракета е!заплашиха Света ни с ядрени,дадоха на пригожин в бЕларус ядрени,има ли найвници вярващи,че пригожин "случайно"е в ядрената беларус???САЩ и Свободният не заплашват...ще е 24 часова 3 СВ...ядрена,щом настоявате!...събудете се...пропагандата уби хитлер...осъзнайте се...заради децата ви...раши!!!
158
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И ще изградят Сееерен ядрен поток за ядрени материали от Беларус до Полша,ако се появят военни доставки извън Полша за да пазят Северен поток за газ действащ с доставки от тях до Германия как част от западна Европа.
157
8
 
8
 
! Отговори
минувач преди 9 месеца
До Анонимен 158 искам да попитам на колко години си? Бидон от америка е твой връстник, нали? Ти си стар луд като него. Обърках всичко.1."Самовар" е измислен във филма "9 рота" за Афганистан.Мъжът е прострелян в пикочния мехур.2.През 1971 г.не можахте да видите никого да проси милостиня окало метрото в Москва. Това е просто НЕРЕАЛНА ПРИКАЗКА.В Москва и СССР нямаше просяци!3.Брежнев не изгони инвалиди в Мурманск.Сталин ги изпрати в санаториуми на остров Валаам в Ладожското езеро. Заключение: приличаш на *** със соросоидно образование.
156
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То просто няма други патентовани и непатентовани ***, освен в Русия! А за руското ядрено оръжие в Беларус, по "искане" на Лукашенко какво ще каже Медведев? Кой се готви да натисне ядрения бутон всъщност?! Поляците не са в състояние да извършат такова безумие.
155
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
НАТО яма ни ядрено оръжие, ни ядрени мисии. Ядрените оръжия в Европа (без френските и британските) са на САЩ и САЩ могат да ги ползват дори ако териториите са против. Факт.
154
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Руският мистър Бийн пак се е наквасил и плещи простотии. Добре, че след това не помни нищо.
153
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Медведев да намали словесното пръццкане, че до седмица - две и той може да изчезне като Суровикин и Пригожин, и Уткик, и Герасимов и другите....
152
16
 
33
 
! Отговори
Абе тоя преди 9 месеца
от кой бункер се обажда, или от 4-та московска психиатрия.
151
14
 
25
 
! Отговори
ха преди 9 месеца
я , тоя е излезнал от клиниката и почна да разказва сънищата си :) нека разкаже как е водил войната при Ватерло и че е Наполеон
150
15
 
25
 
! Отговори
дедо Груйо преди 9 месеца
Миналата седмица с Жужака пълниха памперсите, тая седмица много силен..
149
12
 
20
 
! Отговори
Руските фашисти преди 9 месеца
си имат говорител - на жужака солТъшака.
148
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе зорозоидни що не си ходите в Украйна дето ни я набутвате тук.България е в ЕС и НАТО ,но Украйна не е така,че да си водят войната,която искаха.
147
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
групи от малцинствата работещи за сорос пак плашат Българите който не искал антиБългарският ЕС и Нато да ходел в Русия.