Путин се срещна с чеченския лидер Кадиров

Високо оцени приноса му за развитието на региона
28 сеп 2023 16:05, Елка Василева
58
Путин се срещна с чеченския лидер Кадиров
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин днес проведе няколко работни срещи в Кремъл, включително с чеченския лидер Рамзан Кадиров, съобщи говорителят на държавния глава Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

Още по темата
"Сутринта той (президентът) вече проведе няколко работни срещи в Кремъл, една от тях беше пред камерите, това беше срещата с чеченския ръководител Рамзан Кадиров", заяви говорителят на Кремъл.

По време на разговора руския президент дал висока оценка на личния принос на  Кадиров и неговия екип за динамичното развитие на региона.

На срещата си с ръководителя на Чечения Путин предал най-добрите си пожелания на бойците от кавказката република, които се сражават в рамките на водената от Москва "специална военна операция" в Украйна.

"Предайте най-добри пожелания на момчетата, най-добри пожелания на техните семейства. Знам, че вие лично постоянно се занимавате с тези въпроси, включително с подкрепата за семействата на нашите момчета, които се сражават на фронтовата линия, сражават се уверено, добре, смело, геройски", казал Путин.
(БТА, Пламен Йотински)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А! Ама нали беше умрял Кадиров? Нали беше умрял и един руски адмирал, пък той жив и здрав? К'во стана, бе слугинаж? Не е хубаво да преписвате от укрите.
45
4
 
3
 
! Отговори
Бико преди 7 месеца
А кога ще се срещне със Св. Петър,че да спре тази разбойническа "специална операция"?
44
4
 
5
 
! Отговори
НА РУСИЯ С ЛЮБОВ преди 7 месеца
Смело и геройски изнасилват жени и деца , крадат каквото им хареса и рушат убиват наред.
43
2
 
5
 
! Отговори
Как преди 7 месеца
Как може да адеш, пиеш и да се друсаш и да се докараш до там, че да живееш на хемодиализа, дните ти да са преброени и да продължаваш да извършваш кражби, зверства и престъпления в името на властта си, когато животът ти изтича вежду пръстите? Какъв човек трябва да си, да възпиташ син като този, да бие хора по затворите? Болна психика.
42
3
 
2
 
! Отговори
Гост преди 7 месеца
Кадиров е в много тежко състояние и сега го разкарват напред-назад, веднага щом го позакрепят, да се види, че е жив, кланът му зависи от това.
41
3
 
3
 
! Отговори
Гост преди 7 месеца
Голямо нещастие е, че има такива *** и има и българи, които подкрепят агресията срещу Украйна, убийството на хора, разсипването на живота на цяла една 46 милионна страна и погубването на хиляди съдби. Деца, видели само мизерия. А тук е пълно с дъртаци, които пишат омразни неща за Украйна, защото не са видели смъртта в очите, от тази безмислена война.
40
9
 
10
 
! Отговори
путларах акбар преди 7 месеца
един е Путин и Кадиров е негов пророк... машалах .. избиват деца и цивилни и се радват и гордеят с това.. правоверни *** и ислямски военнопрестъпници
39
4
 
11
 
! Отговори
зеления потник : преди 7 месеца
А стига бе...а на мен ми докладваха ,че Кадиров е умрял...СЛАВА КОКАИНА !!!!
38
7
 
15
 
! Отговори
Е нали преди 7 месеца
Единия е в бункера а другия умрял .....слава на РФ майната им на укрите , не им щем житото , не сме солидарни с тези укромаймуни ..,,говоря за политиците , въпреки ,че знам от личен опит от укра бегай надалеч
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Нео 37, Не позна! Пребитият е храненик на Сорос и неговите подмолни НПО-та в Русия, който целенасочено направи провокация, като специално пътува до Чечня, за да запали там Корана. Крайно милосърдие са проявили към него, като само са го били. Там обичаите са други и можеше другояче да завърши акцията му.
36
2
 
18
 
! Отговори
Фейк БГ преди 7 месеца
Путин се срещна с чеченския лидер Кадиров, нима? Нали писахте около 5 - 6 пъти, че Путин е умрял? Напоследък писахте също, че Кадиров също е умрял, бил получил инсулт. Даже платените ви клакьори задръстиха форума с тази "новина"... И какво излиза сега - тогава ли лъгахте или сега?
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Чухте ли Кадиров с каква титла се обръща към Путин. Същата, с която мафиотите се обръщат към своя главатар.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 7 месеца
27 пробвай и ти може да ти се услади и на теб.
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 7 месеца
Другари журналисти,нали беше много болен,бил на смъртно легло или тази информация ,вие дадена от някое посолство.
32
7
 
6
 
! Отговори
Нео преди 7 месеца
Поредният шамар за руснаците - диктаторът не споменал нито дума за пребитият руснак. Явно одобрява кадировското правосъдие!
31
5
 
12
 
! Отговори
БАНко преди 7 месеца
ТАЗИ НОВИНА ОТ РАЯ ЛИ Я ИЗВАДИХТЕ , НАТООООООВЦИ ??? НАЛИ СА МЪРТВИ !!!
30
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Голама работа. 2-*** главореза се срещнали, а вие тук новина направихте.
29
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ей тая среща е идеална за сюжет на новия Аватар! Аватара на Путин се среща с аватара на Кадиров. Звучи ми на много милиони зелени доларчета на премиерата.
28
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Двама масови убийци обменят опит
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сигурно за погребални церемонии са си говорили. Нали и двамата са на смъртен одър от години, според западната преса. Трябваше и Кимчо да дава съвети, вероятно имат нещо специфично в КНДР по темата.