Путин се срещна със семействата на загинали руски военни

Те са го посетили в резиденцията му в Ново Огарьово
7 яну 2024 10:30, Нели Христова
271
Путин се срещна със семействата на загинали руски военни
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин се е срещнал със семействата на руски военни, убити в боеве в Украйна. Срещата се е състояла вчера, когато Русия отбелязва Бъдни вечер, предаде ДПА, като се позова на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Путин е приел семействата в резиденцията си в Ново Огарьово, край Москва. Преди това за роднините на загиналите военнослужещи е била организирана изложба и специална програма, предава БТА.

Песков поясни, че Путин след това заедно с роднините на загиналите военни, е присъствал на Рождествена меса в църква в пределите на резиденцията в Ново Огарьово.

Преди литургията президентът е разговарял откровено и продължително със семействата на убитите военни. Той ги е поканил и да се присъединят към него на вечерята по повод Бъдни вечер.

Канейки семействата на убити във войната военнослужещи, Путин вероятно се опитва да се представи като загрижен за нуждите на тези хора преди президентските избори през март, на които той отново се кандидатира, отбелязва ДПА.

В Русия има също така нарастващи протести, като семействата искат мъжете, мобилизирани за войната в Украйна, да бъдат върнати у дома, допълва агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
10
 
30
 
! Отговори
извод преди 4 месеца
Дъ-рт кагебист и съвременен вярващ християнин. Невъзможна комбинация. Значи безсрамен лъжец.
205
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 211 и като ги изгониха,кво стана дойдоха просто други олигарси ти май си вчерашен щом вярваш,че Коломойски и Ахмедов даде пръкнали ония ден ,а не от времето на Елцин и точно тя най-малко пък искат в ЕС,а къде са сега или зеленчука смени фронта и почна ,и тях да ги гони щото е на зор.Айде спести си опорките щото точно Коломойски си даваше парите за Айдар и Кракен ,а Ахмедов ,за Азов.Тия същите дето започнаха тая простотия
204
5
 
29
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 4 месеца
Заради този Путин умират хора рушат се домове градове хора остават на улицата И ЗАЩО КОЙ МОЖЕ ДА СПРЕ ТОВА
203
2
 
12
 
! Отговори
П. Утин преди 4 месеца
Призовавам българските приятели да идват по-скоро, че закъсахме с матряла !
202
23
 
12
 
! Отговори
До 208 преди 4 месеца
"Роно или късно го чака съдбата на бункерните военнопрестъпници кото Хитлер, Милошевич, Кадафи ..." ------------------ Ти Зеленски ли имаш предвид?
201
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Зеленски чак като видя зора се сети,за него иначе никой не се е бутал в Украйна за ЕС" - В България често се ползва един израз "Той не е вчерашен!". Или "Аз да не съм вчерашен!". Да, ама предвид какви глупости си написал, ти май си вчерашен! Или не ти изнася да помниш, че сума ти мандати имаше на про-руски марионетни правителства назначавани в Украйна с фалшиви избори. И всичко беше за да може руснаците да държат юздите на Украйна и да се разпореждат. Накрая на хората им писна и ги изгониха.
200
4
 
26
 
! Отговори
Лилипутин преди 4 месеца
Пишещи глупости червеноармейчета-гейчета повтарят като папагали,че Зеленски е виновен за хилядите младежи загинали на фронта. Само че Путин издаде указ за тъй наречената СВО и предсказа,че за три дни ще вземе Киев и ще свали законното украинско правителство. Само за това,че Украйна не пожела да стане втора Беларус- васална на Русия страна. Тези майки,съпруги и сестри сигурно са гласували за убиеца на техните синове,съпрузи,братя. Какъв фалш! Долу кремълския фашизъм.!Русия без Путин!
199
2
 
16
 
! Отговори
П. Утин преди 4 месеца
Граждани, правете повече деца, трябват още много за фронта !
198
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Роно или късно го чака съдбата на бункерните военнопрестъпници кото Хитлер, Милошевич, Кадафи ...
197
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"А що не искат да са в Украйна" - защото Русия ги излъга, че им е лошо в Украйна, ще им помогне да се отцепят, ще им стане по-хубаво, ако украинците се oзъбят ще им скочат на челото и за 3 дни ще са до Киев, където Кличко като кмет ще им се поклони, а момите ще ги чакат в народни носии, като държат питки хляб и бутилка водка, малките деца ще хвърлят цветя върху тях, старците ще ги прегръщат със сълзи на очи, бързо ще свърши всичко и после те ще са най-добре. А Русия просто искаше още земя.
196
3
 
13
 
! Отговори
До 187 преди 4 месеца
"Жените от снимката са забрадени като жени от Близкия изток." ------------ Да те светна - в религиозните системи женската коса се смята за съблазън, затова се покрива. Това е традиция и в ранното християнство, която се запазва и до днес от ортодоксалната църква. А жените в Близкия изток живеят в крайно патриархално общество, така че там забраната за показ на женската коса се пренася и на обществени места, защото изкушава мъжете.
195
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Джyджето ще гори в пъкала! Индулгенции, кото тази няма да му помогнат.
194
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 201 Да бе и щото са имали хубави заплати скочиха срещу украинските олигарси нали или щото ги ограбват ,а и ги третират като друга ръка хора и не сравнявай кирливата си Украйна с България
193
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 200 А що не искат да са в Украйна,а и не ми разправяй за някакъв си ЕС ,щото Зеленски чак като видя зора се сети,за него иначе никой не се е бутал в Украйна за ЕС ,най-малко пък Коломойски и слугите му.Нима си мислиш,че някой украински олигарх е затърчал към ЕС
192
4
 
26
 
! Отговори
Истината е: преди 4 месеца
Крепостни селяни, които са закарани под строй на трапезата при батюшка-царь ... а костите на бащите и мъжете им гният неизвестно къде заради болните му амбиции. А пропагандните снимки са върхът на наглостта !
191
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"и хората в Донбас се разбунтува щото не са някакви си крепостници" - Точно защото са крепостни, затова се бунтуваха. Робът си го влече робското. И с много българи е така - те просто настояват да са били роби. Без значение дали са били или не. И същите после мило и драго дават да робуват на Русия, след като настояват, че вече не са роби на турците. И тези най-кyxитe ле'йки в източна Украйна така бяха. Имаха най-богатия регион, най-хубавите заплати, а Русия ги излъга с пропаганда, че им е лошо.
190
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"и хората в Донбас се разбунтува щото не са някакви си крепостници" - Точно защото са крепостни, затова се бунтуваха. Робът си го влече робското. И с много българи е така - те просто настояват да са били роби. Без значение дали са били или не. И същите после мило и драго дават да робуват на Русия, след като настояват, че вече не са роби на турците. И тези най-кyxитe *** в източна Украйна така бяха. Имаха най-богатия регион, най-хубавите заплати, а Русия ги излъга с пропаганда, че им е лошо.
189
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 200 Ами никой не те кара да я гледаш бе,ей там е Украйна ходи и си вярвай на зеленчука щом те устройва,ама нещо няма резултати
188
4
 
15
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 4 месеца
Поредната полит-пропаганда в соц стил. Господ не може да излъже с тези театри...
187
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Палетата на шорош и джеленски не спряха да джавкат и да се пробутват ,ама нещо са като пинчерчета само шум вдигат и толкова