Руски самолет с украински пленници се разби в Русия

Те са били транспортирани за размяна
24 яну 2024 12:47, Елка Василева
271
Руски самолет с украински пленници се разби в Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Самолет Ил-76 на въздушнокосмическите сили на Руската федерация се разби в руската Белгородска област, предаде ТАСС, като се позова на руското министерство на отбраната.

Инцидентът е станал днес около 11 ч. московско време при изпълнение на планов полет, се казва в съобщението.

В самолета е имало 65 украински военнопленници, които са били транспортирани за размяна, 6 души екипаж и 3 лица, придружаващи военнопленниците, пояснява руското министерство на отбраната.

Към мястото на катастрофата се е отправила комисия на въздушнокосмическите сили на Русия, за да установи причините за инцидента. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
2
 
2
 
! Отговори
Така е .. преди 3 месеца
До Анонимен 216 Нищо не пише в статията за твоите факти.Ако самолета е обстрелван от украинци , щяха да се похвалят.За сега няма никаква яснота.
214
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Самолета е свален,не се е разбил! Клюките ги умеете,както и заблуждаването!
213
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 211:И къде ги пише,че се отдалечава от Белгород и отива към Русия.Никъде!Ти си го измисляш.Баси лъжеца където си.Вечно наопаки обръщаш всичко...Истината за нищо я нямаш!Факт ли е,че са стреляли укрите по свои?!Факт ли е,че са загинали?Факт ли е,че са били предупредени ама са си мислили,*** руснаците ги лъжаг?Факт е!Аре трай там и спри с лъжите!!!
212
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ех как набързо го скалъпиха Путин още ли е във фризера? Пригожин още ли е умрял ? Е такива ти ми работи
211
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Първобитна лъжа за найвници Украйнците ще чакат пленици и ще свали самолета който лети в обратни посока на Украйна
210
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Русия се превърна в лъжливото овчарче поредната пропаганда и провокация
209
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Русия има нужда от президент който да започне Ядренна Война. А Путин е неспособен да води Ядренна Война затова се надяваме да дойде президент който да започне Ядренна Война това е най правилният избор, иначе Русия нама шанс срещу нато, северна Америка, ЕС,, само Ядренна та война ще разреши проблемите.
208
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Как е станало - а защо самолетът се ОТДАЛЕЧАВА от Белгород, вместо да се приближава? И защо лети в североизточна посока? Какви са тия военнопленници, които се разхождат из рашката със самолет, вместо да са затворени някъде близо до фронта? И защо самолетът е дошъл от Иран малко преди това? Не се напъвай да съчиняваш фантасмагории. Копейките пак се нaaкaxте.
207
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Толкова тъпотии пишете, че накрая сами се увличате по собствените си глупости. После се чудите как 2 години не можете да вземете и една област от Украйна. Като опре до резултати, сте пълни балъци. Затова и накрая ще я загубите тая война с толкова чудовищни загуби, че десетилетия ще се чудите как може да сте били толкова глупави...
206
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Запада вече се хвана на украинския капан на комунистите. Въпрос на време е 3та световна, а след това и световна революция - мечтата на Ленин.
205
8
 
11
 
! Отговори
Как е станало преди 3 месеца
Украинското командване е било уведомено че с този полет пристигат в Белгородска област техните военнопленици за размяна. Но не са уведомили своите зенитни части, и те, виждайки на радара транспортен самолет, са си казали "Ето добра цел, да го изгърмим и ще станем герои". А от друга страна, руското командване не го е очаквало. Кой ще свали самолет, който превозва военнопленници за размяна. Но не са взели предвид че в украинската армия "лявата ръка не знае какво върши дясната". Сега кой е виновен?
204
1
 
4
 
! Отговори
Стига глупости преди 3 месеца
До 82-ОМБР: Да не би да са скочили с парашути преди да са го разбили? Свалили са ги.
203
5
 
4
 
! Отговори
Спасили са Яблоново преди 3 месеца
Пилотите на сваления Ил-76 са извели самолета в полето, спасявайки жителите на село Яблоново, Белгородска област. Прекланям се пред тях. Ще се молим за тях. В близост има училище, децата учат, каза местният свещеник Георги Боровиков пред RT. Преди катастрофата в Белгородска област екипажът на военнотранспортния самолет Ил-76 на ВКС на Русия успя да съобщи, че той е имал външно въздействие, тоест е бил свален, каза депутат от Държавната дума и бивш командващ руските въздушно-космически сили.
202
2
 
3
 
! Отговори
Точно обратното преди 3 месеца
До Анонимен 203: Самолетът е летял към Белгородска област, която граничи с Украйна.
201
4
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
съветът за сигурност при оон да се сезира по случая това е огромен терористиченакт срещу човечеството така стана и със самолета свален над украина предигодини и какво стана нищо
200
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само, че самолетът е излетял и е тръгнал към вътрешноста на РФ. Много странно там ли са щели да разменят пленниците.
199
8
 
3
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 месеца
Слава на украйнските военнопеници,който са превзели самолета и са го разбили! Слава на геройте!
198
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На 65 пленици 3 придружаващи руски войници!Епа нема такова нещо, това е руска лъжа.На снимките и видеата няма и един труп, само останки от разбилият се самолет!
197
15
 
10
 
! Отговори
ссс преди 3 месеца
На видеата не се вижда самолета да е ударен а пада сам и се разбива. Типично руска работа, като се опитват да смекчат издънката като твърдят, че имало пленници на борда. Само кух водкаджия може да повярва.
196
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В друг сайт има видео-някой стои и чака с телефон и когато самолета пада го снима.Мистерия???