Евродепутати предлагат евросграда да бъде наречена "Алексей Навални"

Сред тях е и българският представител в ЕП Александър Йорданов
21 фев 2024 14:48, Елка Василева
107
Евродепутати предлагат евросграда да бъде наречена "Алексей Навални"
Снимка: архив, БГНЕС

Сградата в Брюксел, в която се намира Европейската служба за външна дейност, да бъде наречена "Алексей Навални" - за това настояват евродепутати в писмо до върховния представител на ЕС за външната политика и сигурността Жозеп Борел, съобщава "Политико". Сред подписалите е и българският представител в Европарламента Александър Йорданов от Европейската народна партия, предаде кореспондентът на БНР.

Евродепутатите настояват за наказателни мерки срещу всички, отговорни за смъртта на руския опозиционер - сред тях директори на затвори, надзиратели, полицаи, прокурори и съдии.

Те също така предлагат незабавно приемане на нов пакет от санкции срещу Русия, който да бъде насочен срещу гръбнака на режима на Путин. В него трябва да бъдат включени хората от "Списъка Навални", оповестен през май 2022 г. Тогава в него влизаха около 6000 души. За две години броят им се увеличи на почти 8000.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
от ядене и пиене тези безделници нямат вече мозъчни гънки само простотииот сутрин до вечер не се ли усещат че никои не им обръща внимание
57
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А защо не Асанж? Аз мисля, че Асанж е направил много повече от Навални в световен мащаб!!!
56
1
 
0
 
! Отговори
Боби преди 2 месеца
До до боби 1. 12000м са 12км - къде видя хиляди километри(КМ) не ми е ясно.
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А, няма проблем, да я кръстят но там на каквото искат. Може на "Отвора на аНахални".Той дебелият Ал за това е съгласен, защото отговаря на ориентацията му.
54
0
 
2
 
! Отговори
до боби преди 2 месеца
човешкото око вижда до 60 км. кви хиляди ги говориш, я излез на двора и гледай. и да нахраниш овцете през това време
53
0
 
8
 
! Отговори
сграда преди 2 месеца
путин ще е по-лесно запомнящо се име за сграда. тез хора друга работа нямат ли
52
0
 
3
 
! Отговори
Европа създава преди 2 месеца
Нови белогвардейци руснаци живеещи извън Русия
51
4
 
2
 
! Отговори
Перфектно! преди 2 месеца
Точно така така трябва да стане! Подкрепям с двете ръце! :D Храм-паметника Алексей Навални великомъченик!
50
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 2 месеца
До Анонимен 44 Умнико За да пуснат бомбите с УМПК Су-34 трябв а да се качи на височина 10000 - 12000м - там обикновено летят гражданските далекомагистрални самолети като Боинг 777 или Аеробъс 350. Ако самолета беше свален на такава височина щеше да се види на десетки да не кажа стотици километри разстяние. Самия самолет от 10 км височина щеше горящ да пада 2-3 минути. Щяха да покажат останнки на земята - самолета не напуска РФ въздушно пространство знаете няма забрана за публикуване на снимки.
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А, няма проблеми, там тоя бардак от евро *** да си кръстят сградата ако искат и "отвърстието на Нахални". Той за това пледира дебелия Ал, да му отговаря на ориентацията.
48
1
 
10
 
! Отговори
Ясно преди 2 месеца
Нямат си друга работа по цял ден!
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
тоя Навални го клецаха доста в затвора и не издържа та пукна ...ама предатели и шпиони кво друго да ги чака ...е и вчера един предател руснак дето предаде въртолет на НАТО ..случайно умрял в Испания,,но поне поживя цяла година в страх и ужас ...но го стигна възмездието...ДА СЕ ПОМНИ
46
0
 
8
 
! Отговори
Км преди 2 месеца
Ха,някои коментарчета моментално изчезнаха.
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 53 Свален ти е мозъка на тебе, кравар!
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Значи ЕС отива към разпад. Че то това си е честа uguoTuя, да кръстиш европеска сграда на руснак. Мисля все пак, че такава uguoToя европейците няма да направят. Когато се гласува едва ли ще съберат повече от сто гласа.
43
0
 
19
 
! Отговори
Независим преди 2 месеца
Тези тъй наречени "евродепутати" се занимават със санкции срещу Русия, милиарди евро помощ за Украйна,названия на улици, питам се, кога ще дойде време да помислят и за нас, обикновените хора,кого всъщност обслужва този европейски съюз?
42
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Украинците твърдят, че сутринта са свалили още един су-34. Ако е вярно стават 5 Су-34 и 2 Су-35 за 7 дена. Може да имат някакво ново оръжие.
41
0
 
14
 
! Отговори
до 46 преди 2 месеца
Ами що съ чудиш, на "болните мозъци" у Брюксеъ, бе, колега? То, кога Б-г реши да накаже някой първо го лишава от разум!!!
40
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Може да кръстят и некоя сграда на украинеца Андрей Чикатило. Все пак убивал е руснаци и ги е ял тоже. Ама направо си е герой по западните стандарти. Приживе може да кръстят и сграда на масовият убиец Володемир Зеленскиййййй. Та той уби цял един народ.
39
0
 
8
 
! Отговори
Боби преди 2 месеца
Искат да наименоват сградата на една ПОСРЕДСТВЕНА ЛИЧНОСТ. Ако вземете медийните изяви, филмите и блоговете на Навални всичко е прекрасно, но веднага става ясно че някой доста е поработил над изказванията му. След това сравнете това с неговия език и говорни модели след като влиза в Затвора и почва да се явява в Съда без подготовка от екипа му. Както се казва говори като Каруцар или Тираджия... Но това е просто Политика.