Путин поздрави рускините, призова да раждат по-рано

Президентът с поздрав по случай 8 март
171
Путин поздрави рускините, призова да раждат по-рано
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът Владимир Путин поздрави руските жени по случай Международния ден на жената. Путин заяви, че най-важното за една жена е семейството, както и "неуморната грижа за децата, тяхното здраве, образование, стремежът да ги възпитаме така, че да израснат достойни, успешни хора".

"Вие, скъпи жени, сте способни да преобразите света със своята красота, мъдрост и духовна щедрост, но преди всичко благодарение на най-големия дар, който природата ви е дала - раждането на деца. Майчинството е невероятната съдба за жените", каза президентът във видеопослание.

Според него смисълът и същността на семейството е "продължението на рода, историята на всяко семейство и на нашата страна. Владимир Путин увери, че интересите на семейството в Русия сега са "абсолютен приоритет" и обеща, че властите ще направят всичко възможно многодетните и младите семейства "да почувстват грижата и помощта на държавата". Той също така благодари на жените в зоната на военната операция в Украйна.

Путин призова децата да се раждат рано, за да се осигури увеличаване на населението на Русия. През октомври 2023 г. Министерството на здравеопазването затегна разпространението на лекарства за аборти. Министърът на здравеопазването Михаил Мурашко нарече "порочна практика" жените да преследват кариера, като отлагат раждането на деца за по-късно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още по темата: Владимир Путин8 март
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
3
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 2 месеца
А Бай Дън се е загрижел за американските ***.
109
3
 
5
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 2 месеца
Ама каза ли им къде ще им изпраща децата или ще го пази в изненада?
108
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Раждане от детската градина според Путин може! И бебетата ще остават на ясла и руското бъдеще ще е подсигурено :-)))
107
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Царят -слънце е започнал експеримент върху себе си дали може мъж да роди, все още не се получава , дълбунят го на поразия и ще се работи до зачеване .
106
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин гледа на рускините като на инкубатор за още войници, които да хвърли в нови, завоевателни войни.
105
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
хохохо рускините са като всички други жени (изключая ромовете), ако живее добре, ако живее в мир и спокойствие, ще ражда, а кремълското направо им казва, раждайте повече, да има за пушечно месо
104
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Солдати ли да раждат?
103
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Еми ше раждат ми. На него си му трябва материал за фронта. Не като тукашните копейки, седят си е ЕС и никой не ги търси за нищо.
102
0
 
27
 
! Отговори
В мечкарника преди 2 месеца
Която не роди до 30г - в концлагер ще я заплодят насилствено.
101
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
с тая смъртност на фронта май само от Ахматтовци ще раждат
100
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Първо те хранят с картофи, после ти храниш картофите. Така е в самая магучая.
99
2
 
33
 
! Отговори
мен преди 2 месеца
А кой ще ги забременява като ти прати руските мъже да стават на слънчогледи в украйна?!!
98
2
 
30
 
! Отговори
Слънчарски преди 2 месеца
"Раждайте по-рано и повече, че ми трябва пушечно месо! Солдат не жалеть, бабы новых нарожают!"
97
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вова, колко по-рано да раждат? При вас и сега е нещо обичайно на 17-18 вече да са родили, а към 25 да имат по 2-3 деца. Но на теб явно това не ти стига. Още пушечно месо искаш, кръвожаден монстър такъв?
96
3
 
17
 
! Отговори
една преди 2 месеца
Мечтата на всеки мъж - да се женят, тоест да им разрешат официално за 15 годишни, да ги затворят в къщи с по пет дечурлига, а те до 40 си година от к.. на к..., и после да се женят, само че дето няма да стане. А въпросният пък иска пушечен материал.
95
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Точно в развитите страни раждаемостта е ниска, и в някои като нас, където действуват и други причини. Преди като сми били не само ние, ами и другите по-малко, какво толкова? За мен тази мания за повече хора е вредна и направо опасна - по-малко гори, по-малко води, по-мръсен въздух, по-лоши хора, натъпкани на Земята и пр. По темата за какво ви са хора, да ти пращате на см.....ърт ли, и това съвсем не се отнася само за Путин......
94
4
 
11
 
! Отговори
Сту преди 2 месеца
Как да разждат, като гледат каква *** е, те тея деца да не се гледат със слънчева светлина, там 90% са бедни като мишлета.Раждаемостта е висока в развитите страни, там където има социална среда и сигурност. Тоя с кво ще ги изхранва там с оръжия ли...
93
28
 
4
 
! Отговори
138, преди 2 месеца
Русия е толкова огромна, че се намира и в Европа, и в Азия, но по-голямата й част е в Азия. И да, в Русия всичко е много по-нормално от останалата част от света.
92
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всичко написано в тази статия показва, че РуЗия няма намерение да прекрати завоевателните си вйни и не става въпрос само за "денацификацията" на Украйна.
91
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 141 Ама тези войници трябва да бъдат отгледани ли, или се раждат направо да бъдат пратени на война?? Защото докато едно дете стане за война, трябва да бъде отгледано от майка.