Леонардо ди Каприо или Робърт де Ниро

Мартин Скорсезе обича да работи и с двамата
9 фев 2010 14:32, Петя Славова
6

Всеизвестен е фактът, че един от най-предпочитаните актьори на Мартин Скорсезе е Леонардо ди Каприо.

Вече стана ясно и защо това е така. Режисьорът на "Разяреният бик" обясни пред сп. "Емпайър", че Ди Каприо му напомня за Робърт де Ниро преди 30 години, съобщи Фимейл фърст.

Скорсезе сподели тези свои впечатления по време на рекламирането на новия си филм "Злокобен остров".

Филмът, който излиза по кината на 19 февруари, е екранизация по романа на Денис Лихейн. В него играят Марк Руфало, Бен Кигсли, Мишел Уилямс, Емили.

Главната роля в продукцията отново е поверена на Леонардо. Така "Злокобен остров" става четвърти общ проект между Скорсезе и Ди Каприо.

Режисьорът разказа, че сътрудничеството му със звездата от "Бандите на Ню Йорк" и "От другата страна " му напомня много за вълнението от времето, когато е започвал да работи с Робърт де Ниро.

За мен е много рядко да открия същата връзка. Лео намира емоция където най-малко очаквам и с интензитет, който съм предполагал, че ще има само в три или четири сцени. А той го прави непрекъснато".

И въпреки че не стана ясно кой от двамата актьори все пак предпочита Мартин Скорсезе, то споделете вие кого искате да гледате повече на големия екран.


Общо гласували: 229
Робърт де Ниро
81%
Леонардо ди Каприо
19%

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдателка преди 14 години
Все едно да сравняваш кон с магаре.Според мен, Леонардо изкуствено го лансират.
5
0
 
2
 
! Отговори
Tsetsi преди 14 години
Ах..., Леонардо!:))))))))))))))))И двамата са страхотни, но аз харесвам повече ди Каприо!
4
0
 
2
 
! Отговори
Elmar преди 14 години
Де Ниро е уникален, няма слаба роля - магически изпълнения в Нос Страх, Жега и Шофьор на такси и още много други..Ди Каприо пък започна не толкова добре - още в Бърз или мъртъв преиграваше на моменти, Титаник няма да коментирам - то на Камерън филмите са такива-актьорите за съжаление там остават на заден план, на преден план идва комерса..След това обаче Ди Каприо направи адски добри роли - от Плажът през култовия Авиаторът до Кървав диамант...определено израсна много като актьор..
3
0
 
4
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Към Де Ниро имам слабост. Но Ди Каприо също е много добър актьор. Всяка една роля, във всеки един техен филм е изиграна блестящо!
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аз пък нито единия неща
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И двамата дядо попе,и двамата .....