Гледали ли са извънземни кацането на Луната?

Уфолог откри НЛО на снимките на НАСА от мисиите Аполо
8 окт 2015 11:00,
139

Снимка: НАСА

Както Dnes.bg писа, от НАСА публикуваха 8400 снимки от мисиите Аполо. Снимките очаквано предизвикаха огромен интерес, като някои се задълбочиха и разгледаха подробно всичките 8400 кадъра.

Още по темата

На една от снимките обаче изскочи нещо, което може би е живото доказателство, че извънземни са гледали кацането на Луната.

Изтъкнатият уфолог Скот Уоринг откри поне три отделни НЛО на снимките. Той твърди, че мисията на Аполо 17 е съпроводена от летателен съд, с извънземна технология. Уоринг също така идентифицира на снимките НЛО с "висящи ръце", който "гледа" към мисията Аполо на Луната.

Анкета

Вярвате ли в извънземни?

"НЛО-то е в цвят металик и дори изглежда има прозорец", обяснява той. "Това е изключително откритие", допълва уфологът.

Експертът също така обръща внимание на необичайно многото пирамиди и лица на лунната повърхност.

Тези открития предизвикаха объркване сред теоретиците на конспирациите, които като цяло твърдят, че кацането на Луната е лъжа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютно е прав Анонимният.
82
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кацането на американските космонавти на Луната е било съвсем успешно и реално, но кадрите, които бяха представени на човечеството са били подготвени предварително, за което има много доказателства, като развяващото се знаме, сенките на космонавтите и др. Разговорите със Земята веднага са били засекретени и само записи на любители показват какво всъщност са видели първите хора на Луната. Постепенно ще се разкрие всичко, цялата истина какво има там.
81
2
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 8 години
Вие все още не искате да признаете и приемете, че самите вие сте агресивни, негативни, алчни, егоистични, хардкор материалисти, нямащи никаква емоционална интелигентност, никаква мъдрост, никакви вътрешни духовни познания, тотално сте се изключили от реалността, някакъв механизиран ум характеризиращ се само с физическо тяло(егото), който е твърдо убеден в масивността на материалното и физическото,а това е само една мн малка част от всичко,това е просто една временна квантова илюзия на съзнанието
80
2
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 8 години
Вие преживявате физическата реалност според нивото си на съзнание, тя е отражение на вас самите, на начина ви на мислене, Хокинг споделя мнението си от нивото си на съзнание, той има по-активна лява половина на мозъка и на него му е трудно да види нещата от различен ъгъл, както се случва с повечето от вас, но не, никой няма да ви напада и да ви превзема, може да се обърнете към себе си за да осъзнаете, че самите вие сте такива, които нападат и искат да превземат, но това не е така с другите :D
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Умният човек подлага всичко на съмнение. Така, че Хокинг може и да е прав а може и да не е. Но БГ народа е казал "Готви се за зимата а ако стане лято лесно ще си съблечеш палтото." Но от простите наблюдения на природните сили и отношенията между живите организми по ми се струва Хокинг да е прав. Ако извън земните са напреднали с около милион години от нас, ние ще им се сторим не по интересни от обикновен бацил. Може въобще да не ни отразят.
78
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам дали извънземните нещо са гледали, но ние този филм с кацането на Луната сме го гледали. Сниман е в Холивуд.
77
2
 
7
 
! Отговори
Учен преди 8 години
Анонимният, който е надраскал долните индиотщини е с отдавна поставена диагноза - напреднал стадий на самозаблуждение предизвикано от прекалено четене по интернет. Въпросният индивид няма и понятие от вибрации, елертомагнетизъм, или гравитация. Ако си беше прекарвал времето в учене, щеше да е наясно с тези основни понятия. Добре, че са му натракали минусите, та да се стресне малко...
76
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Та Хокинг ако имаше обективно мнение щеше да каже, че може да са агресивни номади, но може и да са мъдри и интелигентни същества, които биха пожелали да ни помогнат да направим реалността си мирна, радостна и да се отворим за нови знания и разбирания за целият космос, квантов свят и съществуването като цяло, а не да сме бавноразвиващи се австралопитеци на път към самоунищожението :D
75
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето, някой дава минуси на коментарите ми които споделям свободно, но това е защото неговото съзнание не е достигнало до това, което аз знам и съм преживял, онова което съм осъзнал, и той разбира се няма да е съгласен с мен, колкото и да казвам истината неговото ниво на съзнание е различно и той ще отхвърля, за него тези неща не съществуват, и на него не му е приятно някой да идва и да има различно мнение от неговото, да нарушава илюзиите, в които вярва и да му напомня, че е обикновен човек.
74
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Осъзнатият, пробуден човек се приема такъв, какъвто е, всеки един от нас има в себе си мъжка и женска енергия без значение от пола, тази енергия не определя сексуалността, тя определя различните качества, които може да притежавате и това коя половина от мозъка ви ще е по-активната, идеята е да осъществите баланс м/у двете, така наречените мачовци, биещите се в гърдите като големи мъже, правещи само мъжки неща, че да се доказват, изпитват огромна неувереност, страх, те отричат женското в себе си.
73
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И м/у другото ми е мн странно защо Хокинг изведнъж пропищя, че можели да са номади, които да ни избият брутално, те са развити цивилизации, умни, интелигентни, мъдри, с голям жизнен опит, духовно ориентирани, смирени учени, все едно хората от НАСА и разните научни институции и университети са някакви безпощадни главорези, не че са мн духовни, но имат достатъчно разум да не са агресивни, агресията е присъща на същества с ниска (само)осъзнатост, с липса на знания и жизнен опит, без мъдрост.
72
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност и сега има хора които осъществяват индивидуални контакти със същества от други светове, но това за вас изглежда твърде невъзможно на този етап, защото все още ума ви не се е разширил до такава степен, че да знае и разбира, а и да е готов за подобно нещо, повечето хора само ако видят "нелогично" движещи се светлинки в небето ще се уплашат, защото *** като Хокинг ви разправят,че може да ви превземат, те само наблюдават и чакат кога съзнанието ви ще е готово за официален мирен контакт.
71
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато се материализират във физическата реалност, те просто понижават честотите си на вибрация до тези на физическата реалност за която сме осъзнати и така стават видими за нас, използват методи за предвижване, чрез които създават собствено електромагнитно поле и се получава анти-гравитация, те имат технологии, които изискват по-висше ниво на съзнание и придобита мъдрост, ако попаднат в ръцете на някои хора присъстващи на земята сега, това може да доведе до големи разрушения и злоупотреби.
70
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги са били наоколо, още от древността, всички доказателства за присъствието им от тогава не са измислица, просто хората по онова време са били мн по-отворени за "боговете" от звездите и те са ги посещавали понякога, затова се намират и подобни рисунки и артефакти изсечени като с лазер, сега просто човека не е гостоприемен и те само си наблюдават кротичко до къде ще се докараме и ще успеем ли да се осъзнаем преди да е късно, тяхната честота на вибрация остава невидима за нашите физ. сетива.
69
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледали са го кацането Извънземните - по CNN!
68
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето от тях са надраснали егото си и те нямат агресия и алчност в съзнанието си, те не мразят другите, те обичат себе си, защото знаят, че да мразиш някой означава да мразиш себе си, тази омраза винаги остава в теб, дори да е насочена навън, притежават завидна мъдрост, знания и някои способности като телепатия и подобни, които ние им викаме свръх способности, но това си е естествен процес на еволюцията, които човека не развива, защото цикли на ниво егоистичен материализъм и не вярва в друго.
67
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Физическата реалност и в частност третото измерение е един малък честотен отрязък от звука и светлината, за който сме заключени да сме осъзнати заради физическото ни тяло, което ни ограничава да осъзнаваме определени честоти, отвъд този честотен диапазон има безкраен брой измерения, както и паралелни реалности, вселени, извънземните са разширили съзнанието си до степен, в която са разбрали квантовата механика и я използват умело във всеки един момент, съзнанието им е извън физическата матрица.
66
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В която и статия да влезеш винаги четеш мнението на овцете, които разправят за овчарите си, кои от тях били по-добри, русия или сащ, кои от тях лъжат и манипулират повече или по-малко населението си,и двете ви лъжат както си искат и за тях сте просто едно робско стадо, което да използват за целите си, и двете изповядват краен капитализъм, водещ само до негативизъм,по темата, извънземните съществуват преди хората, военните знаят мн добре за нло, и за технологиите им, опасни са за олигархията.
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименИзносители, износители, ама по време на комунизма доста често си гладуваха и им се налагаше да купуват зърно от САЩ и Канада, Китай правеше същото, но нямаше пари та разчиташе на хуманитарни помощи. Вие младоците хал хабер си нямате какво нещо беше съветския комунизъм, затова и сега толкова лековерно вярвате на всички комунистически и социалистически басни и балалайки.
64
2
 
6
 
! Отговори
SS преди 8 години
извънземните ни ядът житото и ечемика ....