Космическият кораб на SpaceX полетя към МКС

Носи подаръци, ГМО мишки и робот за космонавтите
6 дек 2019 23:10,
64
Космическият кораб на SpaceX полетя към МКС
Снимка: Reuters

Компанията SpaceX изстреля кораб към Международната космическа станция с три тона товар. На борда му освен обичайните провизии и оборудване и доста любопитни неща като миниатюрна версия на пивоварна и ГМО мишки, предаде Нова тв.

Още по темата


Гризачите са 40, като сред тях има модифицирани генетично, за да имат двойно повече мускули. С кораба пътува и робот с изкуствен интелект. Има и коледни подаръци за екипажа. Днес Русия също ще изстреля товарен кораб към Международната космическа станция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живей си и не ни пречи.
23
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живея в Западна Европа. Много искам да си купя руска кола ама не мога да намеря къде ги продават. Някой да помогне?
22
7
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
"Носи подаръци, ГМО мишки и робот за космонавтите".А хора кога ?
21
9
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До До ЗозоС гаранция преди да излезне новата Волга или "невидимата ракета" на путин :))))))))))Мъск е частник, а не работи в комунистическа клоака.
20
12
 
20
 
! Отговори
123 преди 4 години
На луната стъпиха и на Марс ще стъпят, а ушанките ще си останат цял живот в локвата пияни до козирката. .
19
15
 
8
 
! Отговори
До Зозо преди 4 години
Искам да знам кога Мъск ще прати хора, а не манекени или мишки в космоса ???
18
11
 
9
 
! Отговори
До 23 преди 4 години
Преди да говориш небивалици виж пак статистиката кой , кога и най-вече хора праща към МКС и ги връща.P.S.Кажи защо НАСА продължава да купува места за своите астронавти на руските Союз. Не се притеснявай, разкажи ни ще бъде интересно .
17
13
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Комунягиииии. Искам да знам кога ЧАСТНА руска компания ще прати ракета до МКС???А новата Волга, руската уикипедия, руския Меси....... :)))))))))))))))))))))))
16
14
 
6
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Мъск да съобщи Кога ще изпрати хора (истински) а не манекени в космоса ?
15
20
 
16
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Към всички величаещи НАСА и плюещи Русия ще напомня, че каквото и да приказвате вече почти 10г. до МКС астронавти, космонавти и всякакви хора доставя и връща единствено Роскосмос !А колкото до товарните кораби руснаците ги изпращат през две седмици , и никой не бие тъпана колко са велики, както прави Илон Мъск. Просто за руснаците това са рутинни операции !А колкото до Мъск вместо да плямпа екоглупости и да истрелва един път в годината капсули с мишки.Ха ха ха
14
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а са изтървали някоя мишка,а им е изгризала кабелаците на кораба,трябваше и една гмо котка с мишоците да пратят
13
8
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахахахаааа, много по-здрави на онзи руски ***-атакист Опорков, дето лъжеше тук, че НАСА ползвали само кораба Союз и без него намси кво :)))))))))))))))))))))))))))Ама то така става като гледаш само ТВ Атака-comedy :))))))))))))))))))))
12
2
 
13
 
! Отговори
аНОНИМЕН преди 4 години
До SpaceX изяде супатаНАСА и Роскосмос сключиха договор за съвместна работа по Лунните си програми в Австралия 2017г. и от тогава работят заедно. Вече имат няколко съвместни изследвания и проекти заедно с германци , французи и японци . Ама ти няма как да ги знаеш тези работи щото за да си добър *** ПР агенцията ти те зомбира със правилно подбрана информация . За да си нахъсан и озлобен като гладно куче-***. Само помисли защо САЩ и Русия според медиите са врагове а до МКС ходят ЗАЕДНО.
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само се чудя това връща ли се или не .
10
2
 
2
 
! Отговори
Елон киборгс преди 4 години
Ае да се праща тая ракета към Марс че така като гледам няма да видим кацането след 100 години и тогавс ще сме мъртви
9
16
 
12
 
! Отговори
SpaceX изяде супата преди 4 години
на Русия в космическия бизнес. Само преди 15 години Елон Каск се опита да си сътрудничи с руските ракетопроизводители, но те се подиграха с него при визитата му в Москва.Скоро вече руснаците няма да могат да духат и супата както се казва, защото американски, китайски и индийски разработчици ще ги направят не конкурентноспособни.На Путин му остана да пробива дупки в Международната космическа станция, но и това ще е за кратко, американците ще построят своя на Луната, а руснаците в дивия Сибир.
8
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може би ще се изненадате (аз се изненадах), но всъщност най-много изстрелвания за годината имат китайците. След това са руснаците и след това САЩ. Общо взето Китай се оказват изключително силни в космоса. Имат доста частни компании, всяка от които се опитва да стане спейсх. Даже май и имената им бяха сходни. А САЩ събират бройка и от новозеландците от Rocket Labs, към които се присъедини Lockheed . Щото американците изобщо не са националисти и са много хубави хора.
7
11
 
11
 
! Отговори
КосмоНафта преди 4 години
Робот? Да не е пак онази се*кс кукла дето летя предишния път до МКС уж да тествала нещо си . А живи хора , Кога ? Или тях много ги е страх и масово отказват да пътуват на Елончинко с ракетите 4-5 употреба . Предпочитат руските таксита пред модерните Спейс Хиксове ... Дракони... Щурци ... и разни други творения на Мъск със супер геройски имена . Дето по документи и Туитър изказвания вече безпроблемно летят до Марс , Луната , Слънцето и близките галактики . Що така бе, американски насронавти ?
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 10 живееш си в соц измисления свят. Руснаците след 89та нямат пари да поддържат МКС. И САЩ поемат разходите и те возят доставките. Излез от съня си. Те ракети имат и се вижда и днес. Не им е трябвало да ги поддържат, като могат да се развиват в друго.
5
1
 
12
 
! Отговори
ined преди 4 години
Руснаците бяха пратили робота Фьодор, ама той се оказа много тъпо.*** и след няколко дни го изритаха обратно към земята. Сега ще пробват с хамерикански робот.