Фокс нюз: САЩ плащали за създаване на мутации на COVID-19

Това става ясно от заявление за отпускане на грант на EcoHealth
29 апр 2023 06:02, Стела Стоянова
75
Фокс нюз: САЩ плащали за създаване на мутации на COVID-19
Снимка БГНЕС

Организацията EcoHealth Alliance е финансирала разработката на мутации на коронавируса в биолабораторията BSL-4 в Ухан, Китай. Парите за проекта са дошли от федералния бюджет на САЩ, съобщава "Фокс нюз".

Това става ясно от заявление за отпускане на грант от EcoHealth до Националния институт по здравеопазване на САЩ.

Документът е от 2013 г. и прави предложение за стартирането на нов научен проект. Учените предлагат създаването на нови мутации на коронавирус от прилепи. Целта е да се установи доколко заразни и опасни биха били те за хората.

Разкритието е дело на консервативната група Judicial Watch. Тя е изискала общо 552 страници документи от Националния институт по здравеопазване на САЩ чрез Закона за свобода на информацията.

"Ние ще направим това, като секвенираме шипови или други рецепторни протеини. Целим да идентифицираме колко значително ще трябва да еволюира всеки коронавирус, за да използва ACE2, CD26/DPP4 или други потенциални CoV рецептори", обясняват учените.

"Изследванията ни ще ни позволи да определим критичните места за свързване на рецепторите, обхвата на вирусните гостоприемници и да предвидим по-добре капацитета на коронавирусите да заразяват хората", се казва в молбата на EcoHealth Alliance за отпускане на безвъзмездно финансиране.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: САЩмутациикоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
тия печелят проклятието на човечеството и на бога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!защо не са в ХАГА ТЕ?!?!
61
0
 
7
 
! Отговори
Никога преди 11 месеца
не съм се и съмнявал,че в ковиТ цирка са замесени краварските глобаляги! Или както се казва : "Следете парите..."
60
0
 
1
 
! Отговори
лекар преди 11 месеца
Angiotensin-converting enzyme 2 is a functionalreceptor for the SARS coronavirus.Това е изрешение от учебника по педиатрия на Франк Оски-4 издание от 2006 година.Намира са на страница 1206.
59
0
 
9
 
! Отговори
Добро утро… преди 11 месеца
Това че ни насадиха вирус плашило си е факт! Колко е различен от гриповете преди / също създадени в лаборатории / това е тема на доверие в медиите и медици на заплати към НПО-та с англосаксонски произход! Дадоха ни плашило, дадоха ни и спасение, това спасение под формата на вакси и грешни протоколи за лечение, доведе до смъртта и осакатяването на много хора ! Отговорни няма , за пореден път някои спечелиха милиарди на гърба на хората какво неясно има .
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
С ACE2 са успели, видяхме практическите резултати.
57
2
 
17
 
! Отговори
Всъщност... преди 11 месеца
Събитие201 в Ню Йорк спонсорирано от Фондация Бил и Мелинда ГЕЙТС се проведе ТОЧНО месец преди да бъде "изпуснат" вируса от лабораторията в Ухан . На него във ТРИ ЧАСОВА демонстрация пред представители на държавната администрация , лекари и бизнеса бяха обяснени последиците от световна ПАНДЕМИЯ ОТ КОРОАНВИРУС. Фндацията на Бил Гейтс е и ОСНОВЕН спонсор в основаването на Модерна . СлучаЕност ? Надали. Фактите са си ФАКТИ , независимо коилко много някой иска да ги причисли към конспирациите .
56
0
 
23
 
! Отговори
Риторично преди 11 месеца
Кой пусна вируса сред хората и защо?
55
2
 
12
 
! Отговори
Белия Зъб преди 11 месеца
Авторката ,защо не си превела цялата статия ??? https://foxnews/politics/us-funded-research-create-mutant-viruses-wuhan-lab-ahead-covid-19-records-show Който иска да чете.
54
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сега остава да се изясни- излизането на вируса на свобода умишлено ли беше? Ако не е- поради небрежност или самонадеяност се случи?
53
9
 
47
 
! Отговори
Асно це че САЩ преди 1 година
Финансират създаването на вируса във Вухан! Колко много милиони хора измряха и никаква присъда за САЩ!!! Путин щяли да го съдят за депортирани на 200 деца, а САЩ за милиони загинали и още милиарди с щети на здравето?!! Никакви последици а? Един не се възмути даже!
52
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, щом разбрах че вируса е демократичен си отдъхнах! Демокрацията ба майката на нацията.. .
51
2
 
7
 
! Отговори
Нейчър от 2015 преди 1 година
https://nature/articles/nm.3985
50
4
 
29
 
! Отговори
ЗНЕХМЕ СИ преди 1 година
НАли тромпета обяви икономическа война на китайците - явно грипната епидемия е било помощно средство. Но кой от западните анаЛизатори е могъл да предположи че комунистите толкова твърдо могат оганичат епидемията и да я обърнат срещу поръчителите!
49
3
 
47
 
! Отговори
ГРИПЧЕТО АМЕРИКАНСКО преди 1 година
Някой да е имал съмнения?
48
3
 
34
 
! Отговори
НАРОДА преди 1 година
СЪЗДАДОХА ВИРУС, КОЙТО УМОРИ 60 МИЛИОНАО ЧОВЕКА - ОФИЦИАЛНО !!!/НЕОФИЦ. ТРОЙНО ПОВЕЧЕ/ - ТОВА Е ИСТИНАТА ДАМИ И ГОСПОДА!!!!ВСИЧКО ДРУГО СА ПРАЗНИ ДРЪНКАНИЦИ!МОЖЕ ДА РАЗСЪЖДАВАТЕ ДО БЕЗКРАЙ, НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ ФАКТИТЕ!!!
47
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глобалистите искат да съкратят населението на планетата до 2030-та с вируси,подпалване на войни и въвеждане на еднополови.За мен щом целят убийство на хора са си сатанисти и нищо повече.Масови убийци и поклонници на дявола са това.Да се маха Бай Дрън,защото той им е дал власт,а те го упраеляват като марионетка.Отделно се говори,че родата на Бай Дрън се занимавала с трафик на хора и затова им е важно да не приключва скоро войната в Укроленд.
46
8
 
4
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 1 година
От последното изречение се разбира,че това не е лошо.Няма по лошо от война.
45
5
 
42
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 година
Ето ви още една конспирация, не мога да цитирам источници, но свинската чума която унищожи свиневъдството в България е моделирана в американска биолаборатория в Грузия.
44
12
 
16
 
! Отговори
Дядо Соци преди 1 година
Пфайзер избиват с ваксини , Путин с война и те така. Света върви към затриване.
43
10
 
4
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
До Анонимен 40 Така е . Нещо подобно на Путин , но той постъпи по рационално. Избиване на свои и чужди.