Поредният (мозъчен) инвалид...
Поредният (мозъчен) инвалид...
Кауфланд, гр. Русе Снимка: Иван | 04 сеп 2015 08:29
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
9
5199
10
0
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много сте сладки. Супер възмутения "гражданин", снима, качва. Като си толкова за реда, защо не отиде при собственика и не му се направи на интересен директно. Отиваш и му казваш какво мислиш и да си премести колата. Или ще напълниш гащите. Не разбирате, че така сте просто ***.
7
0
 
3
 
! Отговори
През джоба ми е.. преди 8 години
До Анонимен с Но 5: хич не ми дреме кой е собственик на "Пацонито", нито го знам какво е това "пацони...", нито ме интересува.. Но трябва да е голям и'диот за да кръсти каквото и да било с такова име. После трябва да е много нагъл за да паркира така, кмета и общинска трябва да са много прости за да не го глобяват ако го прави навсякъде в града, а русенци трябва да са големи овци станали вече за да го търпят без да му спихват/спукват гумите на тоя заспи..! Други мнения?
6
0
 
2
 
! Отговори
Решението е: преди 8 години
.. Поставя се знак - "Спихване на гумите, моля не спирайте на място за инвалиди, ако не сте такъв!" .. и отива дежурния охранител или помощник управител в съответната верига: снима колата, спихва четерите гуми и поставя бележки на предна и задна чистачка: " .. не сте прочели знаците, но ние сме частна собственост с вътрешен правилник, който не сте спазили .." :) - отнема само 2 мин/кола. Ще им се извие свят докато ги напомпят на ръка, пък не дай си Боже да я кукумявка селяндурова.. :)
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, този го знам, по-точно колата му. Спира си, където му падне. Редовно си спира на бул. Цар Освободител, ама директно на булеварда и въобще не му пука. Обикновено сутрин паркира и колата му седи там до обяд. Говоря точно за новото заведение до училище Йовков. По принцип собственика на Пацонито кара Хамъри, регистрирани на баба си, може и той да е, не знам. Нищо чудно и да е той, защото онзи е същия наглец.
4
0
 
3
 
! Отговори
тайна преди 8 години
Тоя често спира малко преди спирката на пазара -пред новото заведение .
3
0
 
5
 
! Отговори
Пенов преди 8 години
До Генов Не мож сложи полицай до всеки друже, повече охранители - по-високи цени! срам за паркиралия, за такива като теб, които не виждат проблема, а не за веригите
2
1
 
12
 
! Отговори
бивш преди 8 години
Заради този "камион" на човека не са му останали пари да пазарува в някой качествен магазин, затова в Кауфланд.
1
2
 
9
 
! Отговори
Н. Генов преди 8 години
Крайно време е тези от веригите да сложат ред по паркингите си и охранителите им да се погрижат и за местата за инвалиди и за тези за семейства с деца. Не само да дебнат някой да не открадне една вафла! Срам и за тези от Кауфланд и за тези от Лидл и т.н.