Квартален полицай демонстрира могъщество в ж.к. Дружба
Квартален полицай демонстрира могъщество в ж.к. Дружба
Този уикенд в столичния квартал " Дружба 1",служител в местното РПУ изнесе своеобразен урок по "правилно паркиране" на съседите си. Освен,че беше паркирал на стълбите на входа, беше "подпрял" и друг автомобил,но и колата остана по този начин цял ден... Снимка: Anonimen | 16 сеп 2013 14:12
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
86
23433
51
6
Напиши коментар Коментари
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
как искаме да живеем в нормална държава като не можем да се отървем от пустия селски манталитет на повечето от нас? предишния е прав, в Германия дори и в най-забутаното село никои не си позволява да спре като "за малко". не е само страхът от глобата, а съвестта , че ще затрудниш някои непознат, съвест, която е чужда за Бай ***. няма оправия, петте века Турско робство тотално са увредили чалгаджииския ни манталитет.
81
0
 
15
 
! Отговори
коментатор 64 преди 10 години
кефя се, че 40 човека са на мое мнение и едва 5 селяка, които със сигурност спират където им падне и мислят само за собствения си *** врякат как така пирон?!?!? първо, никога не бих надраскал колата на някои, шегувах се, въпреки ,че всеки път като трябва да заобиколя някои дръгел съжалявам ,че нямам пирон в джоба.. въпросът е, че полицията и съответните органи отказват да съдействат и не виждаме смисъл тук в БГ да подаваме сигнал. Ако в Хановер, набера 112 няма да кажат "това не е наша работа"
80
0
 
6
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Цял живот на село!
79
0
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
поредния самозабравил се прънгаш с униформа
78
1
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Ако можеха - щяха да си вкарат таратайките в спалнята - българското комплексарство е едно от най големите - най бедни световно - -но и най големи комплексари !!! Българинът вече не става за живеене в блокове и кооперации - той трябва да се върне на село - където му е мястото !! - таратайката в двора, магарето до нея, кучето и градинският маркуч да си мие всекидневно и трите продобивки ))
77
1
 
2
 
! Отговори
джо преди 10 години
Няма по-гнусно нещо от това, умишлено да нанасяш щети върху чужди вещи. Особено пък, да се е*аваш с колата на някой! Това е същото, като да се е*аваш с коня на някой каубой... Ще те разстреля на мига. 64-ти коментатор, с пирона, надявам се в най-скоро време да си събира зъбите от паркинга на "Кауфланд", със счупени пръсти. Що се отнася до добросъседските отношения и морала на служителите на реда, те са резултат от 24-годишното целенасочено и повсеместно опростачване...
76
2
 
0
 
! Отговори
диян преди 10 години
трава даго земат паика поне сепак чечеггене както сичките *** коисам ас чесам чеге неме закачат трава да има както дугите строго да заят повече глоба ищесе оправи за винаги когато ги гбават ще может да вида как хората си плаштат глобите не дасе правак както мухло
75
5
 
5
 
! Отговори
ЛайноНимен преди 10 години
Защо са затрити номерата на другите нарушители? Явно автора не желае "And Justice for All" а просто да наплюе неудобен нему.
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
от 76Говоря за коментар 64
73
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименлеле тебе ако не набарам така да драскаш на колите, щото си били спрели на паркинг, направо ще ти изкъртя празната тиква от шутове..... някой вас трябва да ви избива, няма друг начин.
72
0
 
4
 
! Отговори
ади бади преди 10 години
а другият автомобил ко прай на тритуара? въобще, нагледен урок по повсеместно паркиране
71
1
 
1
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 10 години
Ето това е въпрос с повишена трудност:Кого българинът мрази повече?*** или полицаи...?Ами те и преди и сега са си храненици на БКП... нормално е да не са много долюбвани, но са ни съграждани и все тряба да се разберем някак си... иначе има ралзиак между тях сега цифабните бията полицаите за разлика от преди... Колкотот до паркиралия така човек... много бързо съдите... успокойте се...
70
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слагайте в резервоара захар
69
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нарежете му гумите бре! Какво чакате?
68
12
 
4
 
! Отговори
Gosh преди 10 години
+1 за tntodor. ... като видиш така колата единствената логика която може да ти дойде е че човека я е спрял така за да натовари или разтовари нещо, само че сега всички с телефончета с камери тръгнаха да се правят на журналисти и детективи което е мега дразнещо .Не си мисля че може да има *** които да паркират и така вече
67
7
 
8
 
! Отговори
tntodor преди 10 години
Като гледам 64-ия пост колко одобрения има оставам с впечатление, че държавата ни не отива на добре! Много злоба е събрал българския народ, правим се на шерифи и раздаваме правосъдие а не се замисляме, че не автомобила е виновен а задкормилното устройство! Съседи сте, мама му стара, говорете! Аз от тази снимка нищо не разбирам - може човека да е имал да разтоварва нещо и ако е така и на ТЕБ някой ти разкраси автомобила как ще се почувстваш? Безхаберието на държавата води до страшни последствия!
66
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хора,не сте разбрали!!!! Опела му е будката за охрана на блока!!!! Той е вътре,спи и пази някой да не изнесе зимнината от мазетата!!!
65
28
 
8
 
! Отговори
до 64 преди 10 години
*** в Германия с пирон ли действат а?Ако те набарам с тоя пирон ще ти го завра отзад
64
1
 
12
 
! Отговори
Стамат преди 10 години
до СА 2197 АКА защо не си подновиш и гражданската? Или ченгелите карат без гражданска вече :)
63
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За 64ти:Прочети си внимателно поста и ще откриеш, че сам си противоречиш. Не може хем да спазваш елементарни правила, хем да драскаш колите на хората.