Надхитрил е всички. Наглец!
Надхитрил е всички. Наглец!
"Правилно" спиране на бариера Снимка: Деян | 03 дек 2013 18:34
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
18
16278
34
4
Напиши коментар Коментари
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напълно съгласен с 9!А и така нареченият протест продължаващ вече месеци, по-скоро се е превърнал в място за сбирки на хора без работа, нямащи с кякво да запълнят времето си. Аз не познавам работещ човек от обкръжението си, който да има време за такова нещо! Бачкайте, изкарвайте пари и няма да ви се налага да протестирате за сметки, тоци и системи.
13
4
 
3
 
! Отговори
ss преди 10 години
понеже ми е познато доста мястото, се сещам, че има една улица наречена Вардар, и ако колоната я е подминала , което е напълно възможно, въпросния не е имало как да се нареди в колонката, не че го оправдавам (най-вероятно жена)
12
1
 
24
 
! Отговори
b преди 10 години
Ако аз съм първа кола му обещавам, че няма да мине тоя.
11
1
 
5
 
! Отговори
korsko преди 10 години
На Кукуш това е на всяка бариера, така че не се учудвайте. Доста по-леко нарупение от един куп други, които всеки един шофьор ежедневно вижда.
10
0
 
24
 
! Отговори
jorkatta преди 10 години
в белите държави с тази снимка, водача на автомобила (собстеника) веднага би отнесал солидна глобаи следващия път би се замислил данаглее.....
9
0
 
74
 
! Отговори
Мисъл преди 10 години
Тук всеки 2-ри се опитва да изработи останалите - в задръстването, в сметката, в грамажа...При условие, че 80% дават пари на КАТ да минат тънко като се издънят, ние сме тръгнали протести да правим, да променяме държавата.Каквито хората - такива политиците...
8
0
 
31
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
типичен женски автомобил А2, но те пък чак толкова не наглеят, по ми прилича на пич, ама *** и пича в А2, ***. каквато е и постъпката му.
7
0
 
23
 
! Отговори
IVo_1 преди 10 години
това е на Жп. Прелеза на захарна фабрика на Кукуш1. Тук са офисите на сименс, мтел и още няколко големи фирми... това е редовна картинка на градския тарикат. А безумието с бариерата и влака се случва всяка сутрин в 8:50 когато хората отиват на работа и вечер в 17:40 когато си тръгват.... и тази улица винаги е задръстена.
6
1
 
44
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Някой да го побутне отзад докато минава влака та да ни спести малко селяния.
5
17
 
14
 
! Отговори
гдфг преди 10 години
Т'ва е нЕкоя кифла...
4
0
 
129
 
! Отговори
Кратун преди 10 години
Сега първите 3ма от дясната колона тръгват по-експедитивно и оставят умника да се гледа с колоната отсреща и да чете псувни по устните, докато се източат всички. В такива ситуации много ме е яд на шофьори, които пропускат такива хитреци. Така само затвърждават у тях убеждението, че "все някакси ще се получи" и те карат така, докато предизвикат тажка катастрофа, защото нормалният вариант е "да не се получи"...
3
2
 
14
 
! Отговори
Апропо Сф преди 10 години
Разбира се, след като се вдигне.
2
2
 
33
 
! Отговори
Сф преди 10 години
Стар софийски метод за минаване на прелез при пусната бариера.
1
3
 
110
 
! Отговори
7 преди 10 години
Този е роден за водач на линейка ,а смелоста му граничи с предела на умствените му възможности.Евала дай още малко по напред да не се мъчиш повече.