От четвъртък захладнява, ще е облачно и дъждовно

Максимални температури ще са между 12° и 17°
6
От четвъртък захладнява, ще е облачно и дъждовно
Снимка: Pixabay

През следващото денонощие над страната ще преобладава облачно време. На много места, главно в Западна България ще има валежи от дъжд. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат 7° и 12°, а максималните - между 12° и 17°, прогнозира дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.
 
Над Черноморието ще бъде облачно, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 16°-18°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 4 бала.
 
Над планините ще бъде облачно, по билата и мъгливо. На много места, главно в масивите от западната половина от страната ще има валежи от дъжд, над 2000 метра - от сняг. Ще духа умерен и временно силен вятър от юг-югоизток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: времетодъжд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
от Плевен преди 2 години
Имам 7 (седем) песа и то големи, по цяло нощ са с мен в леглото; топло, топлина и на този етап нямам нужда от парно! Ставам сутрин още към към 4.35 часа и заедно с тях правя разходки на чист въздух. Сега съм съм на 78 години, в добро здравословно състояние; през лютите зими заедно сме сме в банята, а там е 29 градуса.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герб са виновни!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, нека захладнява, ама да не пускат парното, че нямам пари.
1
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаем, нали виждаме кемтрейлс в небето