Генсбур: Обичам порното. Гледам го от 16-годишна (18+)

Актрисата от "Нимфоманка" разказва за работата си с Триер
14 фев 2014 23:00, Петя Славова
47
Генсбур: Обичам порното. Гледам го от 16-годишна (18+)
Шарлот Генсбур в кадър от "Нимфоманка". Снимка: София Филм Фест

Съвсем скоро ще може да видим цензурираната версия на последната провокация на Ларс фон Триер „Нимфоманка“. Филмът ще излезе по време на 18-ия София Филм Фест у нас.

Главната роля отново e поверена на Шарлот Генсбур, участвала още в „Антихрист“ и „Меланхолия“ на датския режисьор. Когато чула по време на фестивала в Кан, че той възнамерява да направи порно с нея в главната роля, си помислила, че това е поредната му шега, споделя актрисата пред руското издание Афиша.

Всъщност тя е убедена, че "Нимфоманка" е за секса, но не само. „Това е история още за отчаянието. За плътското начало на човека – показано тук честно и грубо. Това е и история за една жена, която се опитва да се помири със себе си.

Бях поразена, когато прочетох сценария - разказва актрисата - Струваше ми се, че нимфоманката е длъжна да бъде щастлива – с толкова секс, с толкова партньори и толкова удоволствие! Оказа се, че се заблуждавам. Ларс ми разказа за своята среща с реална нимфоманка – болка, страдание, неудовлетворение – това чувстват тези хора. Апетитът постоянно расте и една фрустрация се сменя с друга.“

Още по темата
Според актрисата нейната героиня е автопортрет на тъмната страна на Триер, а героят на Стелан Скарсгард е въплъщение на другата страна на режисьора. „Не ми е присъщ нито цинизмът на Джо, нито нейното отношение към греха. Не съм мизантроп и обичам хората“, споделя тя.

Генсбур заяви категорично още, че обича порнографията и че я гледа от 16-годишна възраст. По време на работата й в секс сцените тя не вижда с какво те се отличават от останалите. "Това е работа от процеса, както сексът е част от живота. Ларс направи всичко необходимо, актьорът да не участва в снимките на реалния секс. Зная, че Триер уважава всички актьори, включително и порноартистите. Знаех, че и мен няма да подведе“ - казва тя.

Най-голямата неловкост, която изпитва Генсбур, докато гледала готовия филм, е сцената, в която героинята й Джо изпитва оргазъм и й се виждат половите органи. „Разберете, те не са мои, а чужди“, добавя актрисата.

Тя обяснява, че технически Ларс фон Триер е направил всичко възможно актьорите да не участват реално в секс сцените. По-скандалните епизоди са се правили по време на постпродукцията с дубльори.

Затова пък й е било любопитно да работи над сексуална сцена с двама чернокожи. „Това бе невероятно смешно. Въобще, една от главните предимства в работата с Ларс е изумителното му чувство за хумор, което се усеща във всяка написана сцена. Жалко, че не сте видели нецензурираната версия – там не всичко е толкова смешно, но още е и жестоко и натуралистично“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
9
 
44
 
! Отговори
параграф 22 преди 10 години
Не е далеч времето,когато,докато ви заливат с такива "поразяващи" по своята значимост "новини",втренчени, с изцъклени от благоговение очи, по компютри телевизори,няма да забележите,надписът, преминаващ в най-долния ред на екрана,за решението на ООН,да закрие от регистрите си държавата България,поради изчерпването и като такава.
35
8
 
37
 
! Отговори
Надарена преди 10 години
Тая девойка как ли се справя с два големи черни едновременно ?
34
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крайно време е Господ, да си прибере вересиите!
33
9
 
34
 
! Отговори
Мими преди 10 години
До КолюДа. Както са така тримцата.
32
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тааа е много грозна бе, нмяза на мъж
31
12
 
55
 
! Отговори
Баш негро преди 10 години
От датчани и холандци нищо добро. Хем оядени, хем разглезени, хем извратени. Язък за добрата им социалната политика...
30
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на тоя дришло съм гледал "Антихрист" и е много слабо. това направо го пропускам
29
15
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ей много сте злобни,, ами като не ви кефи -не го гледайте, бе
28
12
 
47
 
! Отговори
чичо Луцифер преди 10 години
Ларс фон Триер си е attention whore. Не знам, това ли е по-жалкото, или ордите от аплодиращи го и припадащи по "произведенията" му капацитети.
27
14
 
51
 
! Отговори
голяма новина.. преди 10 години
егати пародията - дьржавицата ни е пред изчезване ,а те се мьчат по всякакьв начин да ни промият мозьчетата ..'де по Тв-то 'де по ел медийте..
26
15
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бялата раса се изражда, загнива и загива.
25
9
 
40
 
! Отговори
Нигааа преди 10 години
Тоя отдясно ми прилича на DMX,на вас?
24
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Секса продава тъй че не съм изненадан
23
11
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая яко бие катерицата
22
16
 
44
 
! Отговори
dnes.zion преди 10 години
Ми той и тоя сайт стана еврейски за съжаление
21
17
 
53
 
! Отговори
@ 17 преди 10 години
Израстнал е с баща евреин , който се определя като нерелигиозен , не знам кои евреи са по-страшни религиозните или нерелигиозните , аз залагам на тези, които дават тласък чрез парите си на подобни психичноболни *** , а много не разсъждавай защо един евреин би пускал нацистки шеги , защото и самия Хитлер е евреин и брадатия Маркс и половината болшевики лидери и античовешките им и извратени режими също са евреи , затова в исторически план евреите са най-мразената нация.
20
23
 
47
 
! Отговори
аууу преди 10 години
Чета и не мога да повярвам колко загубен народ има в тая държава.
19
23
 
47
 
! Отговори
Ларс фон Триер преди 10 години
Коя шпиц команда е мобилизирана да пише коментари тук? Много сте прости. Трябва да направя филм и за вас. Това наистина ще бъде абсолютна порнография.
18
21
 
57
 
! Отговори
Колю преди 10 години
За тези по една туба бензин - и да им драснеш клечката !
17
10
 
36
 
! Отговори
брадваро преди 10 години
само, че оръ асфалта:))т'ва го нема в модела на ***