Гълъбин излетя от Московска

Щангистът сдава стола на общински съветник от ГЕРБ след инцидента със сина му Пол
Обновена: 28 окт 2011 10:12 | 21 апр 2008 12:31,
40
Гълъбин излетя от Московска
Снимка: Булфото

Столичният кмет Бойко Борисов заяви, че ще приеме оставката на Гълъбин Боевски като общински съветник.

Олимпийският шампион от Сидни 2000 и световен и европейски шампион по вдигане на тежести е председател на Комисията по младежта и спорта в Столичния общински съвет.

Следващият от листата на ГЕРБ за общински съветници, който ще влезе на мястото на Боевски според реда е Иван Лулов.

До оставката на Боевски се стигна, след като в петък сутринта синът му Пол се простреля след игра с газов пистолет.

Гълъбин Боевски пък беше обвинен от учителите от 18 СОУ "Уилям Гладстон" и от охраната на училището в арогантно поведение.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Гълъбин Боевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Поздравления! За пръв път достойна постъпка на публична личност.Сравнете с Филип Боков и Станимир Илчев, чиито синковци са престъпници с присъда.
20
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
abe ti kato dava6 mnenie koi e ymen ikoi ne kagi koi da slogim na vlast i da ni opravi skapanata dargava dosta si naiasno i sas steroidite
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
a taka!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
защитничка преди 16 години
Защо умаловажавате приноса на Боевски за българския спорт? Може за управник да не става, ама човека е спортист, за което са нужни воля, труд и постоянство, което не бива с подобна случка да се умаловажава с лека ръка. Поне това му признайте! Вдигал е българското знаме по състезания, макар че може да не е кой знае какъв интелектуалец!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
То във ГЕРБ всичките са такива БИВШИ КОМУНИСТИ и щели да оправят БЪЛГАРИЯ
16
0
 
0
 
! Отговори
зуза преди 16 години
защо се учудвате нали нарда ги избира и махалата "роми" това сме си избрали това ще ни ръководи лошото е че отвън го виждат а потърпевшите се радват че тяхната партия е на власт щом кмета в един малък град си сложи целия предизборен щаб в управлението малумни логопедки любовницата пък секретарка това държава ли е
15
0
 
0
 
! Отговори
Янко Русев преди 16 години
бащата, такъф и сина, нагли парчета, дъртия Гълъб колко пъти го хващаха с допинг, все беше набеден...***...
14
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
Добре бе, аз друго не мога да разбера - как е възможно някакви хора, които цял живот са вдигали железа в залата и не са прочели един ред в живота си, да управляват тази държава !? Абе какви са тия щангисти, стрелци, футболисти, пожарникари и т.н., които управляват България ?! Как искате нещо да се промени и тази държава да се приема сериозно от Европа. Няма никакъв шанс поне в близките години ...
13
0
 
0
 
! Отговори
Оги преди 16 години
Поискананата оставка беше приета! Браво! Какво ли още следва?Може би така е най-правилно, бащата е време да култивира сина си и да загърби политическия си живот. Самия факт че малкият му гълъб си е играл с огъня е достатъчно красноречив за ролята му в семейните задължения. Правилно са постъпили и двете страни, но медиите искат да има все някой разпнат на кръст при такива скандали. Парламентарна държава, медиен цирк и "пазарна сенчеста икономика" = WELCOME TO BULGARIA
12
0
 
0
 
! Отговори
todor преди 16 години
Бат бойко искам да вярвам че този модел на поведевие ще го запазиш и след като дойдеш на власт-евентуално.Морала дари и в политиката трябва да вирее.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
8, аз на демагога не вярвам но на БСП+ДПС+НДСВ вярвам по-малко. Сори! Ако имаш по-добра идея сподели я. И не ме интересува защо го прави, интересува ме че така е правилно!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И на мен ми се струва, че бат' Бойко се пробва да си направи поредното шоу... Затова пък съм съгласен с N 8 - "удряй с лопатата..."
9
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 16 години
НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Това с оставката е КЬОРФИШЕК, за назидание на БСП и други, как се процедира в подобни ситуации. След ден два др. Разбойко /той се мисли за господ/ ще прецени ситуацията и няма да приеме оставката, защото бащата е един достоен човек и не трябва да носи отговорност за невъзпитания си син. Тове е Д Е М А Г О Г И Я , така характерна за това лице, водач на селско въстание, което иска да стане ЦАР. ХОРА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ДЕМАГОГА!!!!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Този случаи е много добра реклама на презервативите. Поздрав с песента на Контрол - Бий Хлапето
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ми щангист бе хора, това не е умен човек.. Тоя цял живот е тъпкан с хапове и стероиди ,мозъка му работи с четвърт от капацитета на нормален човек.. Стероидите убиват мозъка.. А и общински съветник станал.. Той може да мисли колкото 15 годишно дете а отишъл в Софийския парламент да решава проблемите на София ха ха ха.. Запомнете спортист умен няма!!! Такива ако ги пускаме във властта и ще ни попилеят държавата..
5
0
 
0
 
! Отговори
нвв преди 16 години
Горкият Боевски и като спортист му се случваха неприятности, а сега за една просташка недомислица на сина му, за секунди се срина авторитетът му изграждан толкова години, с толкова усилия, за жалост!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не знам дали това което говори е истина,но нека всеки родител да си помисли ,дали и неговото дете не ги върши същите поразии,а в къщи е света вода ненапита.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
еми така трябва да се работи.сгафил вън.не като запалката
2
0
 
0
 
! Отговори
бззз преди 16 години
Ха така,де!Като ще се лъжем,поне да е красиво!:)))